ایرج حیدری در گفت و گو با ایسنا، افزود: ارتقاء و بهبود کیفیت نان در هرمزگان مطالبه مهم مردمی که باید از سوی دستگاههای اجرایی ذیربط و فرمانداران مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه نظارت بر روند پخت و عرضه بهداشتی نان موضوع مهم دیگری است که نیازمند پیگیری و توجه از سوی دستگاههای اجرایی ذیربط است، عنوان کرد: تامین آرد مورد نیاز سراسر هرمزگان با کیفیت مناسب در دستور کار دستگاههای اجرایی متولی قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان اضافه کرد: همکاری صنف نانوایی ها و دستگاههای اجرایی ذیربط برای رفع و کاهش مشکلات فعالان این بخش اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی بیان کرد: کنترل و نظارت مستمر بر کیفیت آرد و فعالیت نانوایی ها، آموزش مهارت های لازم به نانوایان از ضرورریات است.
حیدری با بیان اینکه بازرسین و گروه های نظارت بر واحدهای نانوایی نسبت به ارزیابی کیفیت نان نظارت بیشتری خواهند داشت افزود: با واحدهایی که کیفیت پخت نان پایین تری داشته باشند برخورد قانونی لازم انجام خواهد گرفت و همه دستگاههای مربوط و اتحادیه نانوایان باید ارتقای کیفیت نان را بطور مستمر دنبال کنند.
انتهای پیام
http://www.pasinehormozgan.ir/?p=12613