تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : شهرستانها
شماره : 9495
تاریخ : ۱۹ اسفند, ۱۳۹۸ :: ۱۰:۳۱
تولید بذر هیبرید در دانشگاه آزاد اسلامی رودان برای جلوگیری از خروج ارز

احسان کامرانی صبح امروز(۱۹ اسفندماه) در بازدید از مزرعه تحقیقاتی و گلخانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان اظهار کرد: هدف از راه‌اندازی این مراکز نیاز بخش کشاورزی جنوب کشور به بذرهای اصلاح شده است.

وی افزود: به‌دلیل گرانی قیمت بذر، نوسان قیمت‌ها و نبود بذرهای اصلاح‌شده مطمئن در بازار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان با داشتن زیرساخت‌های لازم در حوزه کشاورزی با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان تولید بذر را آغاز کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان مطرح کرد: سال‌های آینده با توسعه این مرکز تحقیقات، نیاز جنوب کشور را به بذرهای گرمسیری مرتفع ساخته و از خروج ارز از کشور برای خرید بذرهای خارجی که این‌روزها به صورت تقلبی در بازار نیز به‌وفور یافت می‌شود، جلوگیری خواهیم کرد.

کامرانی عنوان کرد: توسعه گلخانه‌های صیفی‌جات و مرکز تحقیات لیموترش نیز از دیگر پروژه‌های این واحد دانشگاهی بوده که در حال تولید و بهره‌برداری است، امیدواریم با توسعه زیربنا و افزایش راندمان تولید، بتوانیم بخشی از بازار تولید محصولات ارگانیک را در کشور به عهده بگیریم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در برخی شهرستان‌های استان هرمزگان اضافه کرد: ظرفیت موجود در شهرستان‌های بندرعباس، حاجی‌آباد، میناب و پارسیان می‌طلبد تا با برنامه‌ریزی دقیق و انجام تحقیقات اولیه همراه با طرح آمایش سرزمین به فکر طرح توسعه مراکز تحقیقاتی در این شهرستان‌ها باشیم.

دبیر هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، اجرا و راه‌اندازی مرکز تحقیقاتی پیارم را در مزرعه واحد حاجی‌آباد موفقیت آمیز خواند و ادامه داد: با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی هر منطقه  قصد داریم تا علاوه بر اجرای طرح‌های در دست اقدام، روی افزایش تولید و بالا بردن کیفیت میوه نارنگی و لیموترش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودان و صیفی‌جات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارسیان کار کنیم که این محصولات منحصربه‌فرد در ایران با توجه به اقلیم منطقه از کیفیت و آوازه خوبی نیز برخوردارند.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.