تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 8498
تاریخ : ۵ اسفند, ۱۳۹۸ :: ۱۰:۰۶
کاهش آسیب‌های اجتماعی با افزایش سوادآموزی

فرحناز فتحی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: استان زنجان در حوزه سوادآموزی توانسته است گام‌های موثری بردارد و جزو استان‌های پیشرو در ریشه‌کنی بی‌سوادی است و این مسئله محقق نخواهد شد، مگر اینکه همکاری همه مجموعه‌ها و ارگان‌ها وجود داشته باشد.

این مسئول ادامه داد: داشتن سواد می‌تواند بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را کاهش داده و ترمیم کند. به عنوان مثال، بخشی از محکومان و زندانیان به دلیل نداشتن اطلاعات کافی و یا کم‌سوادی و یا بی‌سوادی دچار خطا شده‌اند که در این زمینه حوزه سوادآموزی می‌تواند به خانواده‌های زندانیان و خود زندانیان کمک کند تا در بازگشت به جامعه مشکلات را به آسانی پشت سر بگذارند.

وی افزود: از آنجایی که ما معتقدیم که در جامعه اسلامی وجود یک بی‌سواد هم زیبنده جامعه اسلامی نیست، همین‌طور هم معتقدیم که حتی وجود یک زندانی نیز در جامعه اسلامی زیبنده نیست، لذا امیدواریم روزی فرا برسد که فرهنگ ما آنقدر تغییر پیدا کند که زندان‌ها خالی از زندانی شود و جرم در جامعه اتفاق نیفتد.

فتحی با اشاره به دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم از دوره‌های سوادآموزی، تصریح کرد: علاوه‌ بر این سه دوره، حلقه‌های کتابخوانی نیز از برنامه‌های سوادآموزی است که در کنار دوره انتقال توانسته است موثر باشد؛ چراکه ارتقای دانش خواندن و نوشتن با مطالعه کتاب افزایش پیدا می‌کند.

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان، با اشاره به تفاهم‌نامه منعقده با اداره‌کل زندان‌ها، خاطرنشان کرد: اداره‌کل زندان‌ها علاوه‌ بر اقدامات موثر در خصوص زندانیان کم‌سواد و بی‌سواد می‌تواند کمک‌حال آموزش و پرورش در معرفی خانواده‌های بازمانده از تحصیل، کم‌سواد و بی‌سواد زندانیان باشد.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.