تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 7700
تاریخ : ۲۳ بهمن, ۱۳۹۸ :: ۹:۲۸
آموزش در مدارس باید مکمل فعالیت‌های پرورشی باشد

فرهاد طهماسبی در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه با پدیده خشونت و پرخاشگری ‌بین نوجوانان، اظهار کرد: عموماً پرخاشگری ‌میان جوانان شایع بوده که این رفتار می‌تواند در کودکی یا نوجوانی آغاز شده و در بزرگسالی ادامه یابد.

وی با اشاره به این‌که خشونت به عوامل مختلفی بستگی دارد، بیان کرد: یکی‌از مهم‌ترین علل مؤثر در این مسئله، خانواده است  زمانی‌که والدین به‌نحوی فرزندانشان را تربیت کنند که آن‌ها دچار ناکامی شوند، این ناکامی را با بروز خشونت نشان خواهند داد.

طهماسبی با بیان این‌که نهادهای تعلیم و تربیت به ویژه مدارس نقش مهمی در شکل‌گیری خشونت بین نوجوانان دارند، عنوان کرد: همان‌قدر که مدرسه می‌تواند مطلوب واقع شود، آموزش به همان اندازه نیز ممکن است تأثیرات نامطلوبی را روی دانش‌آموز داشته باشد، بنابراین کار آموزش در مدارس باید مکمل فعالیت‌های پرورشی باشد و تا زمانی‌که این قضیه به‌طور صحیح انجام نشود نوجوانان پرخاشگر خواهند شد.

این جامعه‌شناس با اشاره به این‌که خشونت بین برخی نوجوانان ریشه در مسائل خانوادگی دارد، تصریح کرد: عوامل اقتصادی نیز در بروز پرخاشگری توسط نوجوانان نقش بازی می‌کنند، خانواده‌های فقیر و غنی به‌دلیل مسائل اقتصادی در معرض ابتلا به این بیماری روانی هستند.

وی با بیان این‌که پرخاشگری بین پسران بیش‌از دختران است، اظهار کرد: خانواده‌ها با تربیت صحیح و به‌ دور از افراط و تفریط می‌توانند از پدیده پرخاشگری و بروز آن توسط فرزندانشان جلوگیری کنند.

طهماسبی ادامه داد: خانواده‌ها و مدارس باید سعی کنند که از افراط و تفریط تربیتی و آموزشی به‌دور باشند و رسانه‌ها نیز باید جهت جلوگیری از بروز خشونت بین نوجوانان، الگوسازی فرهنگی داشته باشند تا به اینگونه بتوانیم به مرور از میزان خشونت بین جوانان بکاهیم.

این جامعه‌شناس با اشاره به نقش بدون انکار مدرسه و خانواده به صورت توأمان جهت کاهش خشونت جوانان و نوجوانان، افزود: دولت نیز باید با کاهش فواصل طبقاتی میزان خشونت‌ها را کاهش دهد.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.