تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 6770
تاریخ : ۱۲ بهمن, ۱۳۹۸ :: ۸:۱۹
باسوادترین و کم‌سوادترین شهرهای همدان کدامند؟

معصومه خدابنده‌لو در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه براساس سرشماری سال ۱۳۹۵ حدود ۴۸ هزار و ۹۶۱ نفر از جمعیت همدان بی سواد هستند، اظهار کرد: جمعیت همدان با ۹۷ درصد و ملایر با ۹۶ درصد باسوادترین و کبودراهنگ با ۹۲ درصد کم سوادترین شهرستان های استان به شمار می روند.

وی با بیان اینکه حجم ابلاغی استان از طرف سازمان سوادآموزی در سالجاری ۸۷۰۵ نفر بود که همه آنها پوشش داده شده اند، افزود: از این تعداد ۴۱۰۸ نفر در دوره سوادآموزی، ۲۶۴۳ نفر در دوره تحکیم و ۱۹۵۱ نفر در دوره انتقال هستند.

خدابنده لو با بیان اینکه در دوره سوادآموزی علاوه بر ۴۱۰۸ نفر حدود ۱۲۰ نفر نیز اضافه پوشش داده شده اند، اضافه کرد: جامعه هدف سوادآموزی استان بیشتر در سنین ۱۰ تا ۴۹ سال قرار دارند.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان بیان کرد: ۱۲ مرکز یادگیری محلی در استان همدان وجود دارد که علاوه بر سوادآموزی ۲۰۰ ساعت آموزش مهارت های زندگی، اجتماعی و شغلی نیز در این مراکز ارائه می شود.

وی با بیان اینکه مراکز یادگیری به صورت مشارکتی راه اندازی شده اند و قشر ضعیف جامعه را در برمی گیرد، اظهار کرد: تعداد مراکز یادگیری محلی در سال آینده افزایش خواهد یافت همچنین بیشتر کلاس های سوادآموزی در مدارس، مساجد و پایگاه های بسیج برگزار می شوند.

خدابنده لو با بیان اینکه قشر بی سواد توسط مدیران مدارس، دهیاران روستاها و درمانگاه ها شناسایی و به سازمان سوادآموزی معرفی می شوند، گفت: ۶۰۰ آموزش دهنده دروس و مهارت های لازم را به افراد بی سواد و کم سواد آموزش می دهند.

وی درباره طرح آموزشی به شیوه خودآموز نیز بیان کرد: در این طرح فرد بی سواد به آموزش سواد می پردازد و یکی از افراد خانواده از او پشتیبانی خواهد کرد و در صورت قبولی در امتحانات مبلغ ۷۹۵ هزار تومان پاداش به حساب شخص سوادآموز واریز می شود.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.