تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 6547
تاریخ : ۸ بهمن, ۱۳۹۸ :: ۹:۲۵
فارس من| ساخت مدرسه در «اسلام‌آباد» در اولویت قرار گرفت/ ترک تحصیلی‌ها آموزش از راه دور می بینند

 

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از گرگان، روزهای گذشته مخاطبان خبرگزاری فارس در گرگان در بخش «فارس من» این خبرگزاری موضوعی را با عنوان «فقدان مدرسه راهنمایی و‌ ترک تحصیل دانش آموزان روستای اسلام آباد» به ثبت رسید که در دستور پیگیری خبرنگار این خبرگزاری در استان گلستان قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از گنبدکاووس پس از درج گزارش مردمی پیرامون فقدان مدرسه مقطع متوسطه اول (راهنمایی سابق) و ترک تحصیل دانش آموزان این روستا پس از مقطع ابتدایی به سراغ اهالی این روستا و رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس رفتیم تا راهکاری برای رفع این مشکل بیابیم:

یکی از بانوان ترک تحصیل کرده روستای «اسلام‌آباد» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گنبدکاووس با اشاره به اینکه بنده با وجود علاقه بسیار زیاد به درس مجبور به ترک تحصیل شده‌ام، اظهار کرد: من با اینکه در دوره ابتدایی همیشه شاگرد ممتاز بودم بعد از اتمام این مقطع چون در روستا مدرسه‌ای نداشتیم نتوانستم به درس خواندن ادامه بدهم.

خانم بهمن با بیان اینکه با توجه به هزینه‌های رفت و آمد به شهر و همچنین نگاه خانواده به عدم حضور فرزند دختر در مدارس خارج روستا نتوانستم استعدادهایش را شکوفا کنم، گفت: تعداد بسیار زیادی همچون من در این روستا حضور دارند که به همین دلایل مجبور به ترک تحصیل شد‌ه‌اند.

وی با تاکید بر اینکه انتقال مشکل به مسوولان را به شکل های مختلف دنبال کردیم اما نتیجه‌ای نگرفتیم، افزود: امیدواریم بتوانیم با پیگیری‌های رسانه ای به نتیجه مطلوبی برسیم.
کمال‌الدین نظرنژاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گنبدکاووس با تقدیر از پیگیری این خبرگزاری در حوزه مطالبات مردمی اظهار کرد: مشکل فقدان مدرسه در مقاطع بالاتر از ابتدایی در بسیاری از روستاهای شهرستان گنبدکاووس که وسیع‌ترین شهرستان و با پراکندگی بالای روستاهاست وجود دارد که باید فکری اساسی برای آن کرد.
وی با بیان اینکه برای رفع مشکل در این حوزه چند راهکار وجود دارد، افزود: یکی از راهکارها اجرای طرح روستا مرکزی است که دانش آموزان روستاهای کوچک را به صورت متمرکز به روستای بزرگ در مرکز منطقه منتقل کنیم که باید متقبل هزینه ایاب و ذهاب و تلاش برای اقناع خانواده‌ها شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش در این بخش با مشکلات اعتباری و عدم اجرای دقیق طرح رو به رو هستیم، خاطرنشان کرد: راه دوم اجرای طرح آموزش از راه دور برای عزیزانی است که مطابق قانون به دلیل فاصله افتادن در سیر آموزش و یا سن افراد می‌توانند از این طرح استفاده کنند و ما آمادگی داریم یکی از شعب آموزش از راه دور را در این منطقه با نظر تخصصی بخش‌های مربوطه دایر کنیم.

نظرنژاد با تاکید بر اینکه اصلی‌ترین و مهمترین راهکار حل این معضل نیز ایجاد مدرسه است، تصریح کرد: وقتی در منطقه‌ای جمعیت مشتاق به تحصیل وجود دارد باید تمام تلاش‌ها برای ساخت مدرسه منسجم و متمرکز شود.

وی با اشاره به اینکه این موضوع در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مطرح و مصوبه‌ای مبنی بر ساخت یک مدرسه با حمایت ستاد کشوری نیز اخذ شد، ادامه داد: در کنار این اتفاق، بنده نیز پس از یک پایش شهرستانی و دریافت مشکلات مردم این منطقه ساخت مدرسه راهنمایی را در اولویت کار خود قرار داده و در شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان نیز مطرح کردم.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس با بیان اینکه با توجه به سیل اخیر نیز اعتباراتی برای ساخت مدارس به گنبدکاووس اختصاص یافته که با توجه به محدود بودن بخشی از مناطق را تحت پوشش قرار داد اما قطعا اولویت بعدی ما برای ساخت مدرسه در گنبدکاووس روستای «اسلام‌آباد» یا همان محله «اسلام‌آباد روستای قلندرآباد» خواهد بود.
انتهای پیام / ۸۳۰۱۴

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.