تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 5483
تاریخ : ۲۶ دی, ۱۳۹۸ :: ۱۵:۳۳
اعزام سالانه ۲۷ هزار مبلغ دینی به مدارس کشور

علیرضا رحیمی امروز در جلسه کمیته همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان که در دبیرستان حضرت فاطمه زهرا(س) دخترانه شاهد رشت برگزار شد با اشاره به اینکه حوزه های علمیه تربیت دینی افراد جامعه را به عهده دارند اظهار کرد: بین اهداف حوزه های علمیه و آموزش و پرورش تفاوتی را مشاهده نمی کنیم و هر دو تعلیم و تربیت اسلامی را به عهده دارند و مخاطب این دو یکی است.

وی به سه رویکرد اساسی در حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در تربیت دانش آموزان اشاره کرد و افزود: تعاملی بودن همکاری ها، ظرفیت سازی و مطالبه گری منطقی از همدیگر از رویکردهای اثرگذار حوزه و آموزش و پرورش در تربیت دانش آموزان است.

معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاری وزارت آموزش و پرورش و حوزه های علمیه گفت: سالانه ۲۷ هزار مبلغ دینی در مناسبت های مختلف به مدارس کشور اعزام می شوند.

رحیمی با بیان اینکه ۱۵۰۰ سرباز طلبه داریم، تصریح کرد: تعداد ۴۵۰۰ طلبه ثابت در بخش های طرح امین، طرح روشنا و بخش عشایری با آموزش و پرورش همکاری می کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز در جلسه مذکور به رسالت حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در تربیت دانش آموزان اشاره کرد و گفت: تلاش بیشتری باید برای هویت یابی دانش آموزان داشته باشیم.

نادر جهان آرای به پیشینه قوی و موثر روحانیون در آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: ائمه جمعه در تقویت همکاری حوزه های علمیه با آموزش و پرورش در شهرستان ها تاثیرگذار هستند.

حجت الاسلام حسین انصاری مدیر حوزه های علمیه گیلان نیز در جلسه مذکور با اشاره به اینکه رسالت اصلی حوزه های علمیه تربیت دینی و رشد دینداری همه جامعه از جمله دانش آموزان است، یادآور شد: امر مذکور با همدلی و همراهی همدیگر و دخالت نکردن در کار ذاتی آموزش و پرورش تحقق پیدا می کند.

انتهای پیام 

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.