تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 4126
تاریخ : ۱۰ دی, ۱۳۹۸ :: ۱۰:۱۵
آموزش مهارت در کنار سواد

فرحناز فتحی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: توسعه یک ملت، مدیون سواد آن ملت است و هرگاه سواد و آگاهی در جامعه‌ای پیشرو بوده است، توسعه و پیشرفت آن جامعه را شاهد بوده‌ایم.

این مسئول، یکی از برنامه‌های مهم این حوزه را برنامه "شتاب‌بخشی" دانست و ادامه داد: رویکرد اداره‌کل آموزش و پرورش استان، صرفا آموزش سواد نیست، بلکه یاددهی مهارت‌های مختلف مانند حقوق شهروندی، تثبیت و تحکیم سوادآموزی، برگزاری دوره‌های کتابخوانی و انشانویسی است.

وی با اشاره به مراکز یادگیری، افزود: گسترش مراکز یادگیری یکی از اهداف معاونت سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان بوده و مهارت‌آموزی اولویت این مراکز است. در حال حاضر چهار مرکز یادگیری در استان زنجان وجود دارد که دو مرکز در زنجان، یک مرکز در ابهر و یک مرکز نیز در خدابنده دایر است.

فتحی تصریح کرد: آموزش چندبعدی در مراکز یادگیری پیگیری شده و مراکز مورد استقبال سوادآموزان است. سوادآموزی یک موضوع فردی، بخشی و استانی نبوده، بلکه یک موضوع بین‌المللی است‌ و میزان سوادآموزی در هر کشور، در روابط با سایر کشورها و جایگاه کشور در سطح بین‌المللی را مشخص می‌کند.

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان، یادآور شد: جامعه هدف سوادآموزی در ایران گروه ۱۰ تا ۴۹ سال است و با تلاش اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان، مبادی ورودی بی‌سوادی در استان زنجان مسدود شده است که در این بین، اولویت سوادآموزی با آموزش اولیای بی‌سواد است و اولیای باسواد به لحاظ کارآیی برای دانش‌آموزان، توان آن‌ها را بالا می‌برد.

وی با اشاره به اینکه نرخ باسوادی در استان زنجان ۹۵.۱ درصد است، خاطرنشان کرد: ابهر و خرم‌دره با ۹۷.۴ و خرم‌دره با ۹۷ درصد بالاترین نرخ باسوادی استان و ماه‌نشان با ۸۷.۵ درصد پایین‌ترین نرخ باسوادی را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.