تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 3865
تاریخ : ۷ دی, ۱۳۹۸ :: ۱۰:۵۹
وقتی عزم جدی برای شناسایی بی‌سوادان‌ در بین مدیران کرمانی نیست / دهیاران پاسخ نامه استانداری ‌را ندادند

- اخبار استانها -

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرمان، شورای سوادآموزی استان کرمان صبح امروز با حضور محمدجواد فدائی استاندار کرمان، زهرا موسی‌پور مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان و احمد اسکندری‌نسب مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان برگزار شد.

در این جلسه زهرا موسی‌پور مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان با بیان اینکه نامه‌ای در تاریخ 21 شهریور به تمام فرمانداران استان ارسال شده تا دهیاران و بخشداران نسبت به شناسایی بیسوادان استان همکاری کنند اظهار داشت: در تاریخ 7 مهر این نامه مجدد پیرو خورده است.

وی با عنوان اینکه تاکنون تعداد کمی از شهرستان‌ها به این نامه جواب داده‌اند عنوان کرد: در مجموع 15 فرمانداری استان جواب نامه را دادند که در این فرمانداری‌ها هزار و 291 نفر بیسواد شناسایی شدند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان افزود: متاسفانه بعضی از دهیاران در جواب این نامه عنوان کردند که امکانات لازم برای شناسایی خانه به خانه افراد روستا را ندارند.

وی در پاسخ به این مسئله که مرکز آمار مشخصات دقیق افرادی که خود را بیسواد اعلام کردند را در اختیار آموزش و پرورش نمی‌گذارد می‌گوید که آمار محرمانه است گفت: اگر این آمار در زمانی که نیاز است به درد نخورد دیگر چه فایده‌ای دارد که سرشماری انجام شود.

موسی‌پور با بیان اینکه این افراد در خوداظهاری اعلام کردند که بیسواد هستند اما این مسئله در مورد برخی از آنها واقعیت ندارد افزود: این مسئله باید بررسی شود.

آمار ثبت‌شده بیسوادان کرمان با واقعیت همخوانی ندارداقتصاد عامل بازماندگی از تحصیل/بودجه مجزایی برای انسداد بیسوادی نداریم

محمدجواد فدائی استاندار کرمان نیز در این جلسه با انتقاد از اینکه در شناسایی افراد بیسواد در استان جدی نیستیم اظهار داشت: سوادآموزی در استان بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه مگر شناسایی افراد بیسواد در روستاها چقدر کار دارد که دهیاران برای آن بودجه می‌خواهند گفت: متاسفانه هر کاری که قرار است انجام بدهند فوری پول می‌خواهند.

استاندر کرمان با عنوان اینکه در اجرای این طرح در یک روستا روحانی روستا و محل هم می‌تواند همکاری کند افزود: اگر از تمام ظرفیت روستا از جمله معلمان، خانه‌های بهداشت و شوراها استفاده شود و در اجرای این طرح همه همکاری کنند دیگر پول نیاز نیست.

وی با بیان اینکه اگر دهیار روستاها مسئله را جدی می‌گرفتند حرف از بودجه نمی‌زدند گفت: مگر یک روستا چند خانه دارد که دهیار روستا نمی‌تواند به آنها مراجعه کرده و افراد بیسواد را شناسایی کند.

فدائی با عنوان اینکه دو هزار و 500 روستا در استان داریم که دهیار دارند بیان کرد: اگر یک دهیار مدیریت داشته باشد می‌تواند با همکاری معلم‌ها، روحانی محل و شوراها و معتمدین این کار را انجام بدهد واگر دهیاری نتواند یک کار ساده را انجام بدهد به چه درد می‌خورد و بهتر است که تعطیلش کنید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از تسنیم در جلسه صبح امروز شورای سوادآموزی استان کرمان احمد اسکندری‌نسب مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه عمده‌ترین مشکل ما عدم شناسایی افراد بیسواد در استان است اظهار داشت: در جلسه قبل قرار شد دهیاران و بخشداران در این مسئله کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه آمار ثبت‌شده در سرشماری با واقعیت همخوانی ندارد افزود: برخی افراد در سرشماری اظهار بیسوادی کردند اما با مراجعه‌ای که انجام می‌شود می‌بینیم مدرک تحصیلی دارند و  این آمار باید راستی‌آزمایی شود.

اسکندری‌نسب با اینکه در آموزش افراد بیسواد هیچ مشکلی نداریم افزود: اگر مرکز آمار مشخصات دقیق افرادی که خود را بیسواد اعلام کردند را در اختیار ما می‌گذاشت ما می‌توانستیم بهتر عمل کنیم اما می‌گویند آمار محرمانه است.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.