تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 28872
تاریخ : ۲۶ آذر, ۱۳۹۹ :: ۱۳:۴۰
«شاد» با ۱۸.6 میلیون کاربر جزو شبکه‌های پرمخاطب کشور است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از نطنز، قاسم احمدی لاشکی امروز در حاشیه افتتاح دو پروژه مدارس آموزش‌ و پرورش در بادرود در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: حضور خیرین برای کشور نعمت ارزشمند است که در چند سال اخیر با مشارکت ویژه خیرین مدرسه‌ساز، قانونی در کشور تصویب‌ شده است که به‌ اندازه هزینه خیرین در ساخت مدارس، دولت هم ملزم شده همان رقم را برای تجهیز و ساخت مدارس پرداخت کند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش‌ و پرورش افزود: امسال نیز ۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به انضمام ۲ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت در سال ۱۴۰۰ برای بهبود فضای آموزشی در نظر گرفته‌ شده است.

وی بیان کرد: خیرین با هماهنگی سازمان نوسازی مدارس برای بحث توسعه هنرستان‌ها نیز اهتمام ویژه‌ای دارند، همان‌طور که می‌دانید در قانون ششم توسعه بحث ۵۰ درصد هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به هنرستان در دستور کار است که باید برای هنرستان‌ها نیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه را تجهیز کنیم؛ در بعضی مناطق همچون بادرود کارگاه‌های هنرستان در سالن‌ها برپا می‌شود و این باید رفع شود و شاهد تجهیز کارگاه‌ها باشیم.

احمدی لاشکی در خصوص شبکه اجتماعی شاد تصریح کرد: امروز ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار کاربر در شاد مشغول فعالیت هستند که از این رقم ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار کاربر را اولیای دانش‌آموزان تشکیل می‌دهند، بر این اساس شاد بعد از اینستاگرام، شبکه پرمخاطب کشور است؛ شاید شاد دارای اشکالات مختصری باشد یکی از اشکالات اینترنت کم‌سرعت در برخی مناطق  است که وزارت ارتباطات در پی رفع مشکل اینترنت است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش‌ و پرورش اذعان کرد: البته در شرایط کرونایی نیاز به حضور در شبکه شاد هست ولی با پایان گرفتن این بیماری در سایر مباحث مانند آلودگی هوا می‌توان از این شبکه استفاده کرد و آموزش را تعطیل نکرد، سامانه شاد یک دارای اشکالاتی بود که شاد دو رونمایی شد و به‌زودی شاد سه با همه امکانات آماده و رفع اشکالات قبلی در دسترس دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص رتبه‌بندی معلمان نیز گفت: وزیر لایحه‌ای را به دولت برای رتبه‌بندی معلمان ارسال و این لایحه در کمیسیون اجتماعی دولت در حال بررسی است.

احمدی لاشکی اضافه کرد: در بودجه ۱۴۰۰ در بند و تبصره یک رتبه‌بندی گنجانده‌ شده که به نظر من جای خوبی نیست که عدد ۹۰ هزار میلیارد تومان با چند موضوع دیگر در نظر گرفته‌ شده است، به کمیسیون آموزش پیشنهاد دادیم علاوه بر این مبلغ، ۱۵ هزار میلیارد اضافه مختص رتبه‌بندی باشد ،لایحه رتبه‌بندی به مجلس ارسال و پیگیر عملیاتی شدن آن هستیم.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.