تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 27745
تاریخ : ۱ آذر, ۱۳۹۹ :: ۱:۳۲
دسترسی به تبلت به صورت شیفتی/خوابی که راحت شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از شهرستان فریدونکنار، تهیه گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و تبلت برای سال تحصیلی جدید به دلیل شیوع کرونا ویروس و برگزاری کلاس‌های درس به‌صورت آنلاین بهانه جدیدی برای فشار بیشتر بر والدینی شد که تا سال قبل از پس هزینه‌های عادی‌تر و ارزان تر تهیه لوازم‌التحریر دانش‌آموزان‌شان نیز بر نمی‌آمدند.

والدینی که یا بیکارند و یا کارگر و از قشر ضعیف جامعه که برای تهیه کیف، لباس فرم و در مواردی نیز تغذیه دانش‌آموز خود نیازمند کمک خیران یا سایر اولیا در همان مدرسه بودند.

*دغدغه‌ای به‌نام مشکل خرید تبلت 

امسال اما با شرایط فعلی و لزوم مجهز شدن دانش‌آموزان به یک تبلت برای عضویت در شبکه شاد و جا نماندن از درس و مشق، دغدغه جدیدی به این والدین شریف اما نیازمند اضافه شد که باز هم اهالی درنا و ماهی و برنج خوش درخشیدند و خیران نیک‌اندیش از هر قشر و سنی در حد توان پای کار آمدند تا پای تحصیل دانش آموزی لنگ نشود.

در همین راستا اداره آموزش و پرورش شهرستان فریدونکنار با مبلغ ۴ میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال توانست برای ۲۱۶ دانش آموز کم برخوردار از مجموع ۵۰۰ دانش آموز بی‌بضاعت شناسایی شده تبلت تهیه و در اختیار آن‌ها قرار دهد.

این اقدام اداره آموزش و پرورش فریدونکنار با همدلی و همکاری خیران، معلمان، بازنشستگان فرهنگی و مرکز نیکوکاری یاران مهربان در فریدونکنار رقم خورد تا بخش زیادی از مشکلات این حوزه در دستگاه تعلیم و تربیت دیار سردار بصیر برطرف شود.

آموزش و پرورش فریدونکنار البته به خانواده‌های با درآمد متوسط که توان پرداخت قسط خرید تبلت را کمتر و بیشتر داشتند، ۱۳۰ فقره تسهیلات ۲۰ میلیون ریالی اعطا کرد تا مشکل این بخش از دانش آموزان نیز حل شود.

*وقتی معلم به کمک محصل می‌آید

یک معلم بازنشسته در همین راستا به خبرنگار ما می‌گوید؛ دانش آموزان زیادی از ابتدای سال تحصیلی بدون در اختیار داشتن تبلت مجبور بودند با مشکلات زیاد سال تحصیلی را آغاز کنند اما همکاران فرهنگی ما تصمیم گرفتند با کنارگذاشتن بخشی از حقوق خود به این عزیزان این مشکل را حل کنند.

وی با بیان اینکه قیمت تبلت به شدت افزایش یافته و از عهده خرید یک کشاورز معمولی یا کارگر ساده خارج است، اضافه می‌کند؛ وقتی چند دستگاه تبلت به تعدادی دانش آموز نیازمند اهدا کردیم احساس می‌کنیم در شکل‌گیری آینده این کشور سهیم هستیم.

*پرداخت اقساط تبلت کار راحتی نیست!

مصطفی پدر یکی از همین دانش‌آموزان با بیان اینکه با وام ۲ میلیونی که از آموزش و پرورش گرفتم توانستم برای فرزندم تبلت بخرم، بیان می‌کند: دو دانش‌آموز در خانه داریم و آنها باید به صورت شیفتی با یکدیگر از این تبلت استفاده کنند هر چند که پرداخت اقساط نیز کار راحتی برای ما نیست ولی بازم شکر که شرمنده فرزندانم نشدم.

فاطمه زهرا دانش آموز مقطع ابتدایی از نگرانی روزهای نخست می‌گوید که به مدرسه رفت اما تبلت نداشت، او با لبخند بچه‌گانه اما ادبیاتی پخته برگرفته از مشکلات زندگی می‌گوید: مادرم در بازار دستفروشی می‌کند ولی خیلی وقت است که بعضی بازارها تعطیل هستند؛ وقتی فهمیدم باید برای کلاس آنلاین تبلت داشته باشم رویم  نشد به مادرم بگویم ولی یک موسسه خیریه برایم تبلت خرید و در مدرسه به من اهدا کرد. 

فاطمه کوچولو ادامه می‌دهد؛ قول می‌دهم از تبلتم به خوبی مراقبت کنم و حسابی درس‌هایم را بخوانم.

یک راننده تاکسی که خیلی اتفاقی و از روی تماس‌های تلفنی متوجه موضوع گزارشم شده نیز می‌گوید: چند پدر یا مادر دانش‌آموزان بی‌بضاعت دغدغه‌های جدی برای تهیه تبلت داشتند و آن طور که متوجه شدم به دلیل قیمت‌های بالا نتوانستند تبلت یا گوشی خریداری کنند، به‌هر حال شهر کوچک است و سخت نیست این افراد را پیدا کنیم.

*وقتی با داشتن تبلت خواب آسان می‌شود

بعد که بیشتر پیگیر شدم تا شاید بتوانم کمکی کنم با خیرانی آشنا شدم که مبالغ خوبی برای این کار اختصاص داده و به کمیته امداد دادند.

 متینا دانش‌آموز مقطع اول متوسطه نیز به خبرنگار فارس می‌گوید؛ از وقتی خانم معلم این تبلت را به من هدیه داد شب‌ها راحت‌تر می‌خوابم و خوشحالم چون تمام دوستانم تبلت داشتند و من خجالت می‌کشیدم.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.