تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 27612
تاریخ : ۲۸ آبان, ۱۳۹۹ :: ۱۶:۲۹
مدرسه، شاخص ترین عناصر فرهنگی جامعه است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی‌ميرزايی، وزیر آموزش و پرورش در آیین امضای تفاهم نامه میان آموزش و پرورش، وزارت میراث فرهنگی و شهرداری تهران اظهار کرد: مدرسه یک ساختمان نیست و کانون زندگی محسوب می‌شود. مدرسه هویت ساز است و فرد را برای حضور در جامعه آماده می‌کند.

او ادامه داد: مدرسه جزو شاخص ترین عناصر فرهنگی جامعه است بنابراین توجه به آن، توجه به آینده و فرهنگ جامعه است؛ ما هم ماموریت داریم مدرسه را به عنوان کانون حیات تقویت کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود مدارس ماندگار که پیشینه طولانی دارند، گفت: این مدارس ویژگی منحصر به فرد دارند و بخشی از تاریخ ما هستند که در یک شهر به چشم می خورند،  بنابراین بهترین شکل مراقبت از این میراث فرهنگی، حفظ کارکرد قبلی آن است.

راه اندازی مدرسه موزه در تهران

در ادامه عبدالرضا فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اظهار کرد: کارگاهی تحت عنوان مرمت و حفاظت از مدارس تشکیل شد.

او ادامه داد: مدرسه دو کارکرد را داراست که از سایرین بیشتر اهمیت دارد و و آن هم فراهم کردن زمینه های دینی و فرهنگی در جامعه و دیگری ایجاد عزت نفس و علاقه و احترام به نمادهای هویتی، ملی و مذهبی در میان دانش آموزان است. این کارکردها مبنایی برای انعقاد تفاهم نامه است و ما را به سمت حفظ و نگهداری فضاها سوق می دهد.

فولادوند گفت: این تفاهم نامه، نمادی ملی است که امیدواریم در استان های دیگری هم هر چه زودتر به امضا برسد.

مدیرکل آموزش و پرورش تهران با اشاره به اینکه کاری مهم در تامین فضاهای آموزشی مناطق ٢٢ صورت گرفت، گفت: این اقدام نقطه عطفی در استفاده از فضاهای آموزشی است و به تدریج مشکل تمام فضاها حل می شود.

فولادوند بیان کرد: در حال راه اندازی مدرسه موزه هستیم، این اقدام برای حفاظت از فضاهای تاریخی خواهد بود.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.