تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : سیاسی
شماره : 26451
تاریخ : ۱۳ آبان, ۱۳۹۹ :: ۲۰:۵۷
کار جهادی؛ تنها راه حل برون‌رفت از مشکلات اقتصادی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از مشرق، کارشناسان سیاسی و اقتصادی معتقدند همزمان با سنگین‌شدن کفه "نفوذ منطقه‌ای" و "نفوذ جهانی" ایران در گشایش اقتصادی، مولفه‌های متعدد اقتصادی، نفوذ سیاسی و ثبات امنیتی ایالات متحده آمریکا در حال ضعیف‌شدن است؛ گرچه نمی‌توان مشکلات فعلی اقتصادی کشور را نادیده گرفت اما به نظر می‌رسد (کار جهادی) به مثابه تنها راه حل برون‌رفت از مشکلات اقتصادی موجود در ایران راه‌گشاست.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین:
آمریکا را به‌معنای واقعی باید از جامعه خود حذف کنیم/ حمایت از تولید ملی تنها راه مقابله با تحریم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ لطف‌الله سیاهکلی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی صبح قزوین با اشاره به دخالت امریکا در امور سایر کشورها اظهار کرد: امریکا با حربه تقلب، بسیاری از کشورها را نابود و دچار بحران کرد و در نظر داشت با این حربه، ضربه بزرگی به ایران وارد کند و البته تا اندازه‌ای هم موفق شد و صدماتی به ما وارد کرد؛ اما با توجه به پشتوانه مردمی ایران، مردم همکاری کرده و این صدمات رفع شد.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین بیان کرد: حربه امریکا امروز به خودشان برگشته است و امیدواریم مردم امریکا به این باور برسند که دو گروه دموکرات و جمهوری‌خواه سال‌هاست که آبروی این مردم را از بین برده‌اند.

این مقام مسئول عنوان کرد: این باورِ فقط ما نیست که امریکا روبه افول است؛ بلکه می‌بینیم سال‌هاست جایگاه امریکا در بین مردم اروپا و تمام جهان بسیار تنزل پیدا کرده است.

وی یادآور شد: بسیاری از مسائل از جمله نژادپرستی همچنان در امریکا وجود دارد و هیچ فرقی بین فقیر و غنی نیست و این فاجعه بزرگی است؛ به نظر می‌رسد جامعه امریکا دوام زیادی نخواهد آورد.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین تصریح کرد: مردم امریکا در برابر تبعیض‌ها دوام نخواهند آورد و با دروغ، فساد و نفاقی که در بین نامزدهای ریاست جمهوری امریکا مشاهده می‌شود، پیش‌بینی می‌شود که شرایط اجتماعی امریکا تغییر کند و این کشور، آمریکای سابق نخواهد بود.

وی ادامه داد: امریکا امروز در منجلابی که ایجاد کرده، گرفتار شده و سنت الهی این است که ظالم نابود می‌شود؛ قطعا امروز جایگاه امریکا افول کرده و همان امریکای سابق نیست و دچار تزلزل شده و امیدواریم به زودی این کشور متلاشی شود.

جایگاه امریکا در تمام جهان تنزل یافته است

این نماینده مجلس درپاسخ به این سوال که چه عواملی موجب ایجاد چنین شکاف‌های عمیقی در جامعه امریکا شده است، یادآور شد: روی کار آمدن روسای جمهوری امریکا با دارا بودن ثروت و چنبره زدن آنها به ثروت امریکا از یک سو، حضور غالب جامعه امریکا با شرایط فقر و تنگدستی از سوی دیگر موجب می‌شود که تبعیض‌ها سرباز کند.

وی تصریح کرد: بیداری و روشنگری که در بین مردم امریکا اتفاق می‌افتد، موجب می‌شود که جایگاه امریکا به سمت پویایی و عدالت به معنای واقعی سوق یابد.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین بیان کرد: قدرت و جایگاه امریکا امروز تمام شده چراکه کشورها به لحاظ علم و تکنولوژی پیشرفت کردند و دیگر نمی‌توان عنوان کرد که تکنولوژی تنها در غرب وجود دارد؛ امروز می‌توان تکنولوژی را در کشورهای دیگر از جمله ایران، ژاپن و چین مشاهده کرد.

وی با اشاره به وظیفه مسئولان در مواجه با امریکا عنوان کرد: مسئولان بدانند که باید با تحریم زندگی کنیم و تحریم را در تمام تصمیم‌گیری‌های خود درنظرداشته باشیم.

سیاهکلی اضافه کرد: ما در برجام با امریکا معامله کرده و در بسیاری از موضوعات کوتاه آمدیم اما این کشور نتوانست همان اندک توافقاتی را که با ما داشت تحمل کند؛ خسارت بسیاری در برجام به ما وارد شد بنابراین باید بدانیم که با امریکا نمی‌توانیم تفاهم کنیم زیرا این کشور تمامیت خواه است و با کشور ما دشمنی دیرینه‌ای دارد.

این مقام مسئول گفت: برای مقابله با تحریم، راهی جز توجه به نیروها و تولید داخلی نداریم و امریکا را باید به معنای واقعی از زندگی خود حذف کنیم؛ زیرا تا زمانی که روحیه استکباری دارد، سازش مردود بوده و منطقی نیست چراکه با استکبار نمی‌توان سازش کرد.

 نماینده مردم قزوین در پایان یادآور شد: مسئولان فکر نکنند با برکناری ترامپ از ریاست جمهوری امریکا، وضع بهتر می‌شود چراکه روسای جمهوری‌ این کشور هیچ فرقی با هم ندارند و همچنان با ایران دشمنی خواهند داشت.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور بجنورد عنوان کرد:
نمایان شدن وابستگی آمریکا به سایر کشورها در شیوع ویروس کرونا

مجتبی برزگر عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور بجنورد در گفتگو با خبرنگار عصر اترک  با اشاره به خطای محاسباتی آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم عنوان کرد:آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم خودش را در جهان به عنوان یکی از معدود کشورهای ثروتمندی که از جنگ آسیب ندیدند،  دید و سعی کرد از فرصت پیش آمده حداکثر استفاده را کرده وخودش را به عنوان یک ابرقدرت معرفی نماید.

وی افزود: این سناریو را از طریق ارائه کمک های مالی به کشورهای اروپایی که به شدت از جنگ آسیب دیده بودند به انجام رسانده و تحت پوشش این کمک ها خواسته های خودش را هم به این کشورها تحمیل کرد بطوری که واحد پولش را به عنوان واحد پول بین المللی و تابعیت کشورش را به عنوان رویای آمریکایی به خورد دنیا داد.

برزگر در ادامه این سناریوی آمریکایی خاطر نشان کرد: در نتیجه چاپ پول و فروش آن به دنیا شد شغل آمریکا، مردم آمریکا هم که قبلا عادت به پس انداز وکار سخت داشتند، بتدریج دلیلی برای پس انداز ندیدند و طی چند دهه آمریکا از بزرگترین تولید کننده دنیا به بزرگترین مصرف کننده دنیا تبدیل شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه در رشته اقتصاد با بیان این که آمریکایی ها طی این سناریو، قرن بیستم را متعلق به خود کردند، عنوان کرد: ولی با شروع قرن ۲۱ ام  با ظهور قدرت های آسیایی خصوصا شرق آسیا ماجرا عوض شد و آمریکایی ها زمانی متوجه شدند که به شدت وابسته این کشورها شده اند.

وی تصریح کرد: شیوع بیماری کرونا این وابستگی را بیشتر به رخ آمریکا کشید به حدی که توانایی تولید حتی ساده ترین اقلام ‌بهداشتی مانند ماسک را بدون کمک چین وهند نداشتند، همین مسئله بود که ترامپ را به شدت عصبانی کرده و باعث افزایش فشار به کشور چین شد.

 برزگر با اشاره به عوامل افول اقتصادی آمریکا اظهار داشت: این کشور مانند سابق دیگر یک ابرقدرت نیست و با ظهور قدرت های آسیایی اقتصاد این کشور دچار مشکل شده است و در مسئله کرونا مشاهده کردیم که حتی توانایی تهیه ماسک را هم بدون کمک چین ندارند.

وی هم چنین افزود: دیگر اثری از تولیدات آمریکایی در دنیا نیست،حتی شرکت های تویوتا و نیسان جایگزین برندهای فورد و جنرال موتورز در خودآمریکا شده اند، شرکت هواووی بازار تلفن همراه و ارتباطات دنیا را اشغال کرده است به طوری که دوست و متحد نزدیک آمریکا یعنی انگلیس هم قرارداد همکاری با هواووی منعقد می کند ولی ضربه مهمتر و شاید آخرین ضربه به اقتصاد آمریکا در حال شکل گیری است یعنی قطع شریان اصلی اقتصادی این کشور که چاپ پول وفروش آن به سایر کشورهاست.

این اقتصاد دان با بیان این که بسیاری از کشورها به سمت تشکیل اتحادیه هایی برای معامله با واحدهای پولی خودشان رفته اند گفت: انعقاد پیمان های پولی دوجانبه حدود ۱۶ درصد از تجارت خارجی چین را تشکیل می دهد. چین بالغ بر ۳۳ پیمان پولی را با سایر کشورها منعقد کرده است که این روند با نرخ فزاینده در حال رشد است و در آینده نزدیک دیگر بازاری برای دلار آمریکا وجود نخواهد داشت و آمریکا به نقطه صفر بازخواهد گشت.

برزگر به عواملی که اقتصادآمریکا را تهدید می کنند اشاره کرد و یادآور شد: مردم آمریکا به شدت مصرف گرا هستند به طوریکه اگر مردم‌آمریکا یک روز از مصرف دست بکشند، اقتصاد دنیا دچار مشکل می شود و این مصرف گرایی را مدیون چاپ وفروش دلار به کشورهای دیگر هستند که ظهور اقتصاد های آسیایی و ایجاد پیمان های پولی این مسئله را دراینده نزدیک تحت تاثیر قرار خواهد داد.

این مدرس دانشگاه  عنوان کرد: کشور آمریکا از کالاهای تولید آسیا خصوصا چین پر شده  همانطور که در قضیه کرونا شاهد آن بودیم که حتی توانایی تولید ماسک را هم ندارند و همواره با راهزنی سعی در برآورده کردن خواسته های خود داشتند.

وی خاطرنشان کرد: بالا بودن هزینه های تولید باعث شده که معدود کسب وکارهای باقی مانده برای استفاده از نیروی کار ارزان و شرایط بهتر محیط کسب وکار، تولید شان را به کشورهای دیگر مانند هند و چین ومکزیک انتقال بدهند و باعث رونق اقتصاد این کشور ها بشوند.

نماینده شرق گلستان:
کار جهادی راهکار برون رفت از مشکلات است

رضا آریانپور نماینده شرق گلستان در گفتگو با گلستان ما، گفت: در حال حاضر کشور با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کند ، که همچون زمان دفاع مقدس فقط با  همدلی و همیاری مردم و مسوولین  می توان آنها را مرتفع کرد.

وی افزود: تجربه نشان داد که  اعتماد به غرب و سراب آمریکا نه تنها مشکلات را حل نمی‌کند؛ بلکه در بسیاری از حوزه ها سبب غفلت از توانمندیهای داخلی و فرصت سوزی می‌شود. 

نماینده مردم شهرستانهای مینودشت، کلاله، گالیکش و مراوه تپه تاکید کرد: در حوادثی مثل سیل، زلزله، کرونا مردم با تمام توان و با احساس مسئولیت دینی و اجتماعی ورود کردند و اگر این بسیج همگانی تحت رهبری مدبرانه رهبری معظم انقلاب نبود؛ دولت و دستگاههای مختلف ذیربط به تنهایی توان کنترل این  بحرانها را نداشتند.

آریانپور خاطرنشان کرد: چندین سال است که مقام معظم رهبری بر تکیه بر توان داخلی در قالب اقتصاد مقاومتی تاکید می کنند و اگر دولتمردان نیز در کنار نهاد ها و ارگان های انقلابی به موضوع اقتصاد مقاومتی بصورت جدی ورود می کردند؛ بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل می شد.

وی با تاکید بر لزوم افزایش صادرات غیر نفتی، گفت: باید کشور از وابستگی به اقتصاد نفتی خارج شده و از خام فروشی خودداری شود.

نماینده شرق گلستان ادامه داد: خام فروشی باعث ضرر جبران ناپذیری بر اقتصاد می شود و باید با تبدیل مواد اولیه به محصولات حد واسط و نهایی، ضمن ایجاد ارزش افزوده و بالا بردن قدرت ارزآوری محصولات صادراتی، برای اقشار بیکار خصوصا جوانان اشتغال ایجاد کرد. 

وی گفت: نکته دیگری که باید دولت و ارگانهای نظارتی روی  اجرای آن نظارت دقیق داشته باشند تضمین بازگشت ارز محصولات صادراتی به داخل کشور است؛ اگر این اتفاق نیفتد ارز ناشی از صادرات کشور ما در کشورهای دیگر سرمایه گذاری خواهد شد. 

آریان پور تاکید کرد: با کار جهادی در حوزه های نظامی و امنیتی به پیشرفت های قابل توجهی دست یافته ایم؛ مسلما با تعمیم دادن آن به حوزه های دیگر همچون اقتصاد می‌توان به موفقیت‌های بزرگی دست یافت.

وی در پایان گفت: لازمه پیشرفت کشور، دوری از واردات غیر ضروری، توسعه و تقویت توانمندی‌های داخلی خصوصا در بخش کشاورزی و دامپروری، توسعه صنایع مبتنی بر آمایش سرزمینی، و تکیه بر نیروی جوانان کشور است.

فعال فرهنگی هرمزگان:
عشق به ولایت است که باعث کار جهادی می شود/تربیت نسلی مخلص به همت والدین و مربیان

به نقل از هرمز؛ مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرمودند «ما اگر قدر خود را بدانیم و قدرت خود را بشناسیم بر تمام موانع قادر خواهیم بود» و نسل دانش آموز اکنون می داند که باید پیرو ولایت فقیه خود باشد، او می داند که رسیدن به یک زندگی سعادتمندانه که خواهان تمام مردم جهان است زیر سایه ولایت رقم خواهد خورد، شاید بتوان نسل جدید انقلاب را همان دانش آموزانی دانست که با دستکاری شناسنامه های خود راهی جبهه های حق علیه باطل می شدند زیرا ظلم و ستم و استکبار را قبول نداشتند.

آنها نه برای ظلم و ستیز، نه برای جنگ و خشنونت بلکه برای حق و عدالت راه جبهه را انتخاب کردند، اکنون نوجوان امروزی نیز برای بدست آوردن همان حق که بنای زندگی هر انسانی است راهی جبهه های جنگ نرم شده است تا بتواند در این بستر رسانه و اطلاعات واهی و شایعه های بسیار پی به معرفت الهی ببرد.

در این بین اما دانش آموزی موفق خواهد بود که یک فرمانده، رهبر، معلم و والدینی آگاه داشته باشد، فردی که خود در جبهه های مختلف فقرو بی عدالتی حضوی فعال دارد و برای مبارزه با این کلمات ناخوشایند کمر به همت نابودی می بندد تا نسلی پرورش دهد که جلو دار خوبی ها و مهربانی ها در جهان اسلام است.

در همین رابطه زهره مهران پور فعال فرهنگی هرمزگان در گفتگو با هرمز ضمن تبریک به مناسبت روز دانش آموز اظهار کرد: عشق به ولایت است که باعث کارجهادی می شود زمانی که می دانیم رهبری حق است و دنیا و آخرتی در کار است و باید پاسخگو باشیم؛ در راستای ولایت فقیه حرکت می کنیم و راه درست را برای رسیدن به زندگی سعادتمندانه انتخاب می کنیم.

این فعال فرهنگی هرمزگان افزود: دو سال است که به عنوان مربی برای فعالیت در طرح شهید بهنام محمدی فعالیت می کنم، در این طرح که یک کار جهادی است تلاش می کنم با دانش آموز دوست باشم و به عنوان یک معلم رسمی که ساعت مشخصی می رود و می آید، نباشم بلکه از بدو وردم به مدرسه با آنها بازی می کنم و یک رابطه دوستانه برقرار کرده ام.

مهران پور ادامه داد: اگر مربی و معلمین فعال در مدارس متهعد باشند و برنامه ها را بر طبق نظم و همان گونه که از اساتید مجرب آموزش دیده اند فعالیت داشته باشند و مسئولین زیربط نیز از آنها حمایت کند و محیط خانواده نیز همراهی های لازم را داشته باشد، می توانند موفق عمل کنند و یک نسل جدید ولایتی، مخلص و مسئولیت پذیر را تربیت کنند.

وی تصریح کرد: ارتباط با قشر نوجوان شاید به ظاهر سخت باشد اما با محبت و مهربانی می توان آنها را همراه خود کرد با ورود در فضای مجازی و یادآوری تاریخ تولد آنها یک سیر دوستانه ای ایجاد می شود که دانش آموز را ترغیب به مشارکت و همکاری می کند، انسان باید از همان دوران کودکی و نوجوانی با جهاد و انقلاب و رسیدن به زندگی سعادتمندانه آشنا باشد تا به زمان بزرگ سالی که رسید بتواند راه درست را خود انتخاب کند نه اینکه الگوی نامناسب روح لطیف او را آزار دهد.

نماینده مردم قزوین در مجلس:
رویای جهان تک‌قطبی امریکا درهم شکسته است/ ورود به بازارهای منطقه‌ای، گشایش جدیدی برای اقتصاد ایران

فاطمه محمدبیگی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی صبح قزوین، با بیان اینکه امروز دولت ایالات متحدۀ امریکا در تنگنای اقتصادی، فرهنگی و سیاسی قرار دارد اظهار کرد: مشکلات درونی امریکا از نظر اجتماعی و فرهنگی مانند نژادپرستی و برتری نژادی سفیدپوستان که در سیستم پلیس و دستگاه‌های این کشور نهادینه شده و موجب ظلم به رنگین پوستان می‌شود، نمونه بارز چالش‌هایی است که همواره جامعۀ امریکا را با درگیری مواجه می‌کند.

وی افزود: از یک سو مردم نمی‌توانند تبعیض نژادی را تحمل کنند و از سوی دیگر هیئت حاکمه امریکا نمی‌تواند از خود را از نژادپرستی نهادینه شده در ساختارش جدا کند. یک نمونه آن سخنان رئیس جمهور سفیه این کشور است که در انتخابات ۲۰۱۶ امریکا در پاسخ به اینکه می‌گویند او نژادپرست است گفته بود من از همه نژادپرست‌های امریکایی کمتر نژادپرست هستم! این همان تفکر نهادینه شده برتری سفیدپوستان در جامعه و دولت امریکا حکایت دارد.

نماینده مردم قزوین در مجلس گفت: در مسائل اقتصادی هم امریکا با مشکلات متعدد بدهی سنگین دولتش به‌ عنوان بدهکارترین دولت جهان روبرو است؛ از سوی دیگر مشکلات اقتصادی درونی، نرخ بیکاری فزاینده و بحران اشتغال هم باعث شده تا نتواند در قامت یک ابرقدرت عرض اندام کند.

این مقام مسئول تصریح کرد: همچنین از نظر سیاسی هم ایالات متحده با مشکلات عدیده روبرو است، از ساز ناکوک برخی ایالت‌ها مانند کالیفرنیا که سودای استقلال دارند، از شکاف عمیق میان دو حزب و چالش‌های شدید انتخاباتی تا کاهش قدرت اثرگذاری دولت این کشور در مجامع بین المللی.

امریکا دیگر توان به کرسی نشاندن زوگویی‌هایش را ندارد

محمدبیگی ادامه داد: چند نمونه از این کاهش اثرگذاری را ما در جریان مراجعۀ امریکا به شورای امنیت سازمان ملل برعلیه ایران ملاحظه کردیم در این موارد امریکا با انزوای سیاسی و عدم همراهی دیگر اعضای شورا مواجه شد و شکست‌های سنگینی خورد.

نماینده مردم قزوین در مجلس اضافه کرد: امروز نیز این دولت بجای همراه کردن جامعۀ جهانی مجبور است کشورهای دست نشانده خود را همراه خویش کند و در تحریم‌ها نیز یکجانبه عمل کند. همه این مسائل نشان از فروپاشی هیمنه امریکا دارد و به دلایل مختلف می‌توان گفت که امریکای امروز، رو به افول و ضعف نهاده و رویای جهان تک قطبی برای آن‌ها به پایان رسیده است.

وی بیان کرد: در هرحال دولت ایالات متحده امریکا امروز سازوکارهایی در اختیار دارد تا بتواند با استفاده از این ابزارها، تحریم‌های یک جانبه اقتصادی را اعمال کند، اما به وضوح می‌بینیم که مدعی ابرقدرتی دنیا، در همراه کردن کشورها برای مقابله با ایران ناتوان شده، رئیس جمهور این کشور در مجامع بین المللی از جمله در مجمع عمومی سازمان بین الملل به سخره گرفته می‌شود.

این مقام مسئول ابراز کرد: شکل نقش آفرینی این دولت و دخالت آشکار او در کشورهای دیگر که به یک عادت برای امریکا در یک قرن گذشته تبدیل شده بود نیز به قدری ضعیف شده که توان اجرای نقشه‌هایشان را ندارند؛ برای مثال در ارتباط با بولیوی مشاهده کردیم که با برنامه ریزی و تحریک این کشور، ارتش کودتا کرد و اوو مورالس مجبور به استعفا شد، اما کمتر از یک سال بعد مردم بولیوی یکی لوئیس آرسه از نزدیکان مورالس را به قدرت رساندند تا دوباره اختیار کشورشان را در دست بگیرند.

محمدبیگی تاکید کرد: به سادگی می‌توان تحلیل کرد که امریکا دیگر یک ابرقدرت نیست، توان به کرسی نشاندن حرف خود را در جامعه جهانی ندارد و امروز در سراشیبی سقوط و افول قدرت قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: رویکرد ما در مواجهه با ایالات متحده امریکا نیز باید براساس همین داده‌ها اتخاذ شود، بدون شک مذاکره با امریکایی که بارها و بارها حیله‌گری و بی‌اعتمادی آن برای ملت ما روشن شده است، هیچ گرهی را از مشکلات عدیده کشورمان باز نخواهد کرد.

مذاکره با امریکا فرصت‌های ایران را از بین می‌برد

نماینده مردم قزوین در مجلس گفت: مذاکره با امریکا نه تنها گشایش اقتصادی و رفع تحریم‌ها را در پی نخواهد داشت، بلکه فرصت‌های کشور را نیز دوباره از بین خواهد برد. بهترین راه مقابله و مقاومت در برابر زورگویی امریکا و بسط قدرت سیاسی و اقتصادی کشور در جوامع بین المللی و بازارهای منطقه‌ای است.

این مقام مسئول تصریح کرد: نسخۀ اقتصاد مقاومتی و درون‌زا کردن اقتصاد کشور، استفاده از ظرفیت عظیم بازار کشورهای منطقه و نیاز آن‌ها به ایران، ورود به بازارهای مهم و دیده نشده در آسیای دور، در آفریقا و دیگر مناطق می‌تواند دروازه‌های جدیدی به روی کشور بگشاید. مطمئن هستیم که کلید حل مشکلات کشور، در تغییر روش و نگرش مسئولان اجرایی و اقدامات اثرگذار آن ها در این حوزه است.

وی در پایان گفت: اقتصاد قله فتح نشده افق ۱۴۰۴ است و باید با قدرت و برنامه‌ریزی درست و تکیه بر توانمندی‌های داخلی به سوی آن حرکت کنیم و مطمئن باشیم که تکیه بر داشته‌هایمان و قدرت ایمانمان بهترین راه برای حل مشکلات و ایجاد گشایش است، نه مذاکره با دولتی دروغگو و حیله‌گر که هرگز سر وعده‌های خود نمانده و نمی‌ماند.

در گفتگو با علمای اهل سنت جنوب کشور مطرح شد؛
قرارگاه خاتم الانبیاء، نمونه کار موفق و جهادی/ تحول در نظام اقتصادی تنها با حرکتی جهادی میسر است

 به نقل از هرمز؛ ائمه جمعه و اهل سنت هرمزگان با تاکید بر اینکه تحول در نظام های اقتصادی تنها با حرکتی جهادی میسر است، گفتند: استقلال اقتصادی زمانی اتفاق می‌افتد که رونق تولید جهادی صورت گیرد و نمونه کار موفق و جهادی قرارگاه خاتم الانبیاء است.

 تنها راه حل برون رفت از مشکلات اقتصادی، کار جهادی است
شیخ حسین بازماندگان، امام جمعه اهل سنت بندرپل در گفتگو با خبرنگار هرمز ضمن تبریک فرا رسیدن ولادت باسعادت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و ولادت صادق آل محمد امام جعفر صادق علیه السلام و هفته وحدت به مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران و همه مسلمانان جهان، گفت: بیانات مقام معظم رهبری در تمامی سخنرانی ها و دیدارها بیانگر اهمیت دادن حضرت ایشان به فرهنگ کار و تولید و حرکت های جهادی است.

امام جمعه اهل سنت بندرپل تصریح کرد: بهترین مسیر برای تحقق حرکت جهادی که منجر به برون رفت از مشکلات اقتصادی می شود این است که مسئولان هم با عزمی راسخ همت کنند و جامه عمل به سفارشات و منویات مقام معظم رهبری بپوشانند تا مردم نیز با دلگرمی این راه را بپیمایند.

حمایت از کار جهادی اولویت بخش‏های مختلف جامعه باشد

بازماندگان عنوان کرد: جهاد در راه اسلام و کوشش در راستای تحقق دستورات دینی یکی از پایه های دین و ستون محکم انگیزه‏ جامعه اسلامی است و جهاد اقتصادی هم مورد توجه جامعه اسلامی قرار دارد و باید آحاد مردم در این جهاد سهیم باشند تا نجات کشور را از این جنگ اقتصادی فراهم آورند.

وی با بیان اینکه تحقق تحول در نظام های اقتصادی تنها با حرکتی جهادی میسر است، اظهار کرد: چرا که مقام معظم رهبری فرمودند که: «مردم و مسؤولان باید در عرصه‌ اقتصادی با حرکتی جهادگونه کار و مجاهدت کنند،حرکت طبیعی کافی نیست؛ باید در این میدان، حرکت جهادی و تلاشهای مستمر وجود داشته باشد.
بازماندگان با اشاره به فعالیت جهادگونه مجموعه های مردمی در مساجد و یاری رساندن جهادگران در روزهای سخت کرونایی بیان کرد: اگر دولت از اشتغال تولیدی کوچک حمایت کند، می توانند کارهای بزرگی را را درکشور در راستای حرکت های جهادی رقم بزنند؛ بدون اینکه نیاز به سرمایه های کلان داشته باشند و باید مد نظر داشته باشیم که همیشه دریا از قطرات کوچک تشکیل شده و آنگهی تبدیل به دریای خروشان می شود.

استقلال اقتصادی زمانی اتفاق می‌افتد که رونق تولید جهادی صورت گیرد

امام جمعه بندرپل با اشاره به اینکه یکی از گزاره‌های مهم اقتصادی هر کشوری ساماندهی به تولید داخلی و کارگاه‌های کوچک تولیدی برای تامین اقلام جزئی کشور و جلوگیری از خروج ارز است، افزود: « تولید وحرکت جهادی» یک امر نجات‌بخش است که آثار فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در کشور دارد و اگر کشور به یک استقلال اقتصادی برسد و از بیماری اقتصاد تک محصولی و تحریم‌های ظالمانه رهایی پیدا کند، قوام بیشتری خواهد داشت.

وی اظهار کرد: استقلال اقتصادی و حرکت جهادی کار وتلاش سبب افزایش رنگ و بوی رونق معیشت در زندگی مردم خواهد شد.

عالم اهل سنت هرمزگان تصریح کرد: استقلال اقتصادی زمانی اتفاق می‌افتد که رونق تولید تبدیل به تولید جهادی شود و این جهاد و جهش تولید پایه‌های اقتصاد سالمی است که ابزار تسلط را از سلطه‌گران جهان گرفته و آن‌ها را خلع سلاح می‌کند.

بازماندگان خاطر نشان کرد: یکی از الطاف الهی در این برهه از زمان توجه دولتمردان به ظرفیت‌های داخلی است که می‌توانیم شاهد اقتصادی پویا و رونق زندگی مردم ذیل فرهنگ دینی و اسلامی باشیم.

گره گشایی مشکلات با روحیه جهادی و انقلابی امکان پذیر است

شیخ راهبر، امام جمعه اهل سنت چارک با بیان اینکه گره گشایی مشکلات با روحیه جهادی و انقلابی امکان پذیر است، گفت:هیچ راهی جز اقتصاد مقاومتی،جهادی و انقلابی در مقابله با استکبار و استعمار نداریم.

عالم اهل سنت هرمزگان عنوان کرد به برکت انقلاب اسلامی در طول ۴۲ سال خودکفا شده ایم و نباید کشوری با این همه پتانسیل و ظرفیت، قدرت نظامی، افراد نخبه و علمی، مسائل کشوری خود را به مسائل جهان غرب گره زده که این طرز تفکر برای جامعه ما زیبنده نیست.

وی افزود: ما کشوری قوی و نابغه هستیم و از پس مشکلات برآمده و اگر طبق بیانیه گام دوم انقلاب از جوانان نخبه، متعهد، انقلابی استفاده کنیم اتفاقات زشتی که دل هر مسلمان و جوان را به درد می آورد شاهد نخواهیم بود.

وی به سوءمدیریت مدیران دولتی پرداخت و افزود : اگر برای رسیدن اهداف از اقتصاد مقاومتی، جهادی، نیروهای انقلابی، دولتمردان انقلابی و متدین و دلسوز در رأس امور باشند؛ وضعیت کشور چنین نخواهد بود و هیچ گونه از این بی برنامگی و عدم مدیریت صحیح افراد مسئول پیش نخواهد آمد.

نمونه کار موفق و جهادی قرارگاه خاتم الانبیاء است
وی با اشاره به اینکه ما پس از ۴۲سال انقلاب باید یک انقلاب درونی در کشور ایجاد کنیم و با اتکا به قدرت خداوند امورات خود را به نحو احسن انجام دهیم، اظهار کرد: اگر این برنامه ها را پیش نگیریم و در خدمت امیال غرب و همه چیز داخلی را به مسائل غرب متصل کنیم وضعیت این چنینی پیش خواهد آمد و با استفاده از جوانان ولایی و انقلابی، متعهد، باتقوا که همه این شاخصه ها داشته باشد این گرفتاری های هر روزه نخواهیم داشت.

امام جمعه اهل سنت غرب استان هرمزگان عنوان کرد:نمونه کار موفق و جهادی قرارگاه خاتم الانبیاء که در بحث و موضوعات و طرحهای مختلفی پای کار هستند و این ظرفیت نشان دهنده  قدرت کشور و این که ما می‌توانیم هست.
راهبر گفت:هر جایی که کار انقلابی و به رهبری جوانان صورت گرفته است بهترین کار در آن عرصه اتفاق افتاده است.

وی خاطر نشان کرد: اگر جهاد های مختلف علمی،اقتصادی،فرهنگی و…مثل جهادسازندگی به نحو احسن صورت بگیرد هیچ گونه مشکلاتی در این زمینه ها نخواهیم داشت و تنها راه برون رفت از مشکلات و گذر از گردنه های سخت اقتصادی، برنامه ریزی صحیح، اتکا به قدرت لایزال الهی و اینکه خود را وابسته به غرب ندانیم درست خواهد شد.

مسئولان جامعه باید افرادی توانمند با روحیه جهادی باشند

شیخ محمد شریف رحمانی، امام جمعه اهل سنت روستای کنخ با اشاره به فرا رسیدن میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) و روز دانش آموزاظهار کرد:  یکی از راه های پیشرفت، رشد، توسعه و ترقی در هر جامعه وجود نیروهای توانمند آن جامعه هستند.

عالم اهل سنت جنوب کشور عنوان کرد: نبروهای توانمند جهادی حرف اول برای رشد و توسعه جوامع هستند؛ قطعا نیروهای توانمند انسان هایی هستند که در زمینه های مختلف تخصص، تعهد، شرکت در مشورت، ساده زیست و دوری از اشرافی گری و تنها هدف آنها از فعالیت رشد آبادی خود و جامعه و در نهایت رضای خداست.

رحمانی با اشاره به وجود مشکلات اقتصادی در جامعه اظهار کرد: در وضعیتی که دشمن با طرح ریزی نقشه به دنبال آسیب وارد کردن به جامعه ما از طریق فلج کردن اقتصاد و فکر می کند بتواند در این جنگ هم موفق شود؛ لذا می‌طلبد که مسئولان در مرحله اول که پیشگامان جامعه هستند و مسئولیتی به عهده دارند انسانهایی توانمند با روحیه جهادی باشند.

وی افزود: مسئولی موفق است که برای کار و تلاش به صندلی اکتفا نکند بلکه از نزدیک شاهد درد و مشکلات و دغدغه مردم را ببند و چاره اندیشی کند.

عالم اهل سنت هرمزکان با بیان تخصص و تلاش دو بال برای پرواز کردن و آبادی کشور است، خاطر نشان کرد: امید است هم مسئولین، هم مردم برای رشد و توسعه خود و جامعه تلاش را سر لوحه کار خود قرار دهند و بدون داشتن روحیه جهادی هر چقدر هم متخصص بود کار به نحو احسن پیش نمی رود.

کارشناس مسائل سیاسی:
آمریکا ابر بدهکار اقتصادی است/ بدعهدی ایالات متحده به اثبات رسیده است

میثم حسن پور، کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار صبح توس اظهار کرد: بعد از جنگ جهانی دوم و روی کار آمدن یک فضای دو قطبی در عرصه سیاست بین الملل به رهبری ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی این دو به عنوان دو قدرت اقتصادی هم شناخته می‌شدند و بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و دوران تک قطبی ایالات متحده دورانی بود که امریکا حدود ۵۰ درصد از اقتصاد دنیا را در دست داشت؛ اما این آمار امروزه به شدت کاهش پیدا کرده است،  به نحوی که امروزه آمریکا تنها حدود ۲۰ درصد از اقتصاد دنیا را در اختیار دارد و بنا به آمار نه تنها به عنوان یک ابر قدرت شناخته نمی‌شود بلکه دیگر اقتصاد اول دنیا هم به حساب نمی‌آید و چین این جایگاه را تصاحب کرده است.

وی در ادامه افزود: از جمله عواملی که باعث ایجاد هرج و مرج در آمریکا شده است می‌توان گفت که ناعدالتی و به ویژه ناعدالتی نژادی در آمریکا مسئله جدیدی نیست؛ مارتین لوترکینگ در دهه ۷۰ میلادی به عنوان رهبر سیاه پوستان ایالات متحده که مرگ وی اعتراضات گسترده‌ای را به راه انداخت اما امروزه با مرگ جورج فلوید تمام حفره‌های ناعدالتی و سیاسی آمریکا سر باز زده است و تمام این مسائل در آمریکا با وجود روی کار آمدن ترامپ تشدید شده است.

تجمعات آمریکا، نشان دهنده اعتراض به ناعدالتی گسترده 

کارشناس مسائل سیاسی، تصریح کرد: تحلیل گران بر این عقیده‌اند که مرگ جورج فلوید و اتفاقات بعد از آن فقط با اتفاقات دهه ۷۰ میلادی در آمریکا قابل مقایسه است اما نکته قابل تأمل آن این است که در سال ۲۰۲۰ و موضع مرگ جورج فلوبد اعتراضاتی را شروع کرد که محدود به یک نژاد نبود و نشان دهنده اعتراض به ناعدالتی گسترده آمریکا است و پیش بینی می‌شود بعد از انتخابات آمریکا دوباره شاهد هرج و مرج داخلی در آمریکا باشیم چرا که هر دو کاندید انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به نحوی اعلام کردند که در صورت پیروز نشدن در انتخابات تقلب صورت گرفته و هواداران خود را به خیابان ها فراخواهند خواند.

حسن پور، گفت: اگر بخواهیم یک کشور را در زمره‌ی ابر قدرت ها به شمار بیاوریم باید یک کشور داری ۴ مولفه‌ی اقتصادی، نظامی، مدیریت بحران و قدرت نرم را داشته باشد، که آمریکا در حوزه اقتصادی امروز به عنوان یک ابر بدهکار اقتصادی شناخته می‌شود و دیگر خبری از اقتصاد برتر دنیا نیست، در مورد مدیریت بحران نیز آمریکا در مسئله کرونا به همگان ثابت کرد که قدرتی برای مدیریت بحران هم ندارد.

موشکباران عین الاسد، اقدامی که ۷۵ سال هیچ کشوری جرات نداشت

وی افزود: قدرت نظامی آمریکا؛ طبق گفته‌های ترامپ در تبلیغات سال ۲۰۱۶  آمریکا ۷ تریلیون دلار برای حوزه نظامی خود هزینه کرده است که امروز به خوبی قابل مشاهده است که هیچ نتیجه ای و دستاوردی نداشته است؛ به عنوان مثال بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی ترامپ اعلام کرد که اگر ایران در صدد انتقام باشد ما ۵۲ نقطه از خاک ایران را مورد هجمه قرار خواهیم داد، اما ایران برای شروع انتقام پایگاه عین الاسد آمریکا را مورد اصابت قرار داد و این در حالی است که ۷۵ سال است هیچ کشوری جرأت همچین اقدامی را نداشته است.

کارشناس مسائل سیاسی در ادامه یادآور شد: وقتی یک ابر قدرت از یک معاهده خارج می‌شود با این کار عملا آن معاهده به زمین می‌خورد اما طی چند سال گذشته خروج امریکا از برجام، یونسکو و کنفرانس آب و هوایی پاریس باعث مخالفت تمام کشورها شد و نشان داد آمریکا در این مورد هم حرفی برای گفتن ندارد.

حسن پور گفت: علاوه بر تمام این شواهد خود آمریکایی‌ها نیز بر این مسئله معترف هستند که ابر قدرتی به نام ایالات متحده دیگر وجود ندارد؛ فرید زکریا به عنوان یکی از سیاست مداران آمریکایی به این مسئله اذعان داشته است، همچنین طبق گزارشاتی که در سال ۲۰۱۲ نهادهای اطلاعاتی آمریکا منتشر کرد، اعلام شد تا ۲۰۳۰ دیگر ابر قدرتی وجود نخواهد داشت یعنی دیگر آمریکا به عنوان یک ابر قدرت شناخته نخواهد شد؛ فرانسیس فوکویاما نیز به عنوان اندیشمندی که بعد از فروپاشی جماهیر شوروی گفت پایان تاریخ با یک فرد آمریکایی و یک لیبرال دموکراسی آمریکایی رقم خواهد خورد امروزه رسماً از مواضع خود عقب نشینی کرده است.

وی در ادامه بیان کرد: بر اساس اتفاقاتی که در دنیا و در درون آمریکا رخ می دهد و طبق صحبت‌های تحلیل‌گران آمریکایی این مسئله را به خوبی بیان می‌کند که امروزه و در آینده دیگر قدرتی به نام آمریکا شناخته نخواهد شد، که این معنای همان افول است ، افول به معنای کاهش قدرت یک کشور از تمام جوانب است و این افول نه تنها به گفته‌ی ما بلکه به نوعی تمام دنیا به این مسئله اذعان دارند.

لازم به ذکر است؛ رهبر انقلاب اسلامی در دیدار خود با دانش‌آموزان و دانشجویان که به‌مناسبت ۱۳ آبان ۱۳۹۷روز مبارزه با استکبار جهانی برگزار شد، با اشاره به چالش بلندمدت بین ایران و آمریکا و توطئه‌های «جنگ اقتصادی» و «جنگ رسانه‌ای» آمریکا علیه ملت ایران، ملت ایران را پیروز این چالش بلندمدت، و دولت آمریکا را بازنده‌ی آن معرفی کردند؛ علاوه بر این حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به بحث «افول قدرت آمریکا»، قرائن این زوالِ قدرت را در دو عرصه‌ی نرم و سخت تبیین نمودند.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.