تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 26073
تاریخ : ۸ آبان, ۱۳۹۹ :: ۱۶:۳۵
۶۰ میلیون هزینه ایاب و ذهاب نیروهای تهرانی شاغل در آموزش‌وپرورش قرچک/ بی‌دقتی در جذب نیروی انسانی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرنگار خبرگزاری فارس از قرچک، روح الله فراهانی سرپرست مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قرچک صبح امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش در سالن اجتماعات ثقلین آموزش و پرورش، اظهار کرد: امروز با وجود ویروس منحوس کرونا ضرورت بحث پدافند غیرعامل بیش از پیش آشکار شده و ایمن سازی جامعه در مقابل آسیب‌ها و تهدیدات را ضروری کرده است.

وی با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری وحدت مسلمین نیاز است و اهمیت دارد، گفت: در حال حاضر شاهد حمایت رئیس جمهور فرانسه از اهانت یک روزنامه نگار به مقدسات دین مبین اسلام و پیامبر عظیم الشان(ص) هستیم، این امر وقیحانه را آزادی بیان عنوان می‌کنند که این حرکت زشت، ناپسند و بی‌شرمانه را محکوم و انزجار خود را اعلام می‌کنیم.

سرپرست مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قرچک بیان کرد: شهرستان قرچک با ۵۴ هزار دانش‌آموز ، 3 هزار همکار و ۵ هزار دانش‌آموز اتباع در حال خدمت رسانی به نظام آموزشی کشور است.

فراهانی ادامه داد: با توجه به تراکم دانش‌آموزی و با همت مجموعه آموزش و پرورش شهرستان قرچک ، ۵ پروژه در حال ساخت و ۲ پروژه نیز در حال بررسی برای شروع به کار است.

وی تصریح کرد: باید نگرش به آموزش و پرورش عوض شود، نباید نگاه مصرف گرانه به آموزش و پرورش داشت چرا که با تغییر نگرش در این حوزه می توان به عنوان سرمایه نگاه کرد چرا که آینده سازان کشور در آموزش و پرورش رشد و تکامل می‌یابند.

سرپرست مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قرچک یادآور شد: نگاه مردم باید در استان و منطقه به سمت مدرسه‌سازی سوق داده شود و کمک‌های مردمی باید به سمت تعلیم و تربیت دانش‌آموزان برود.

فراهانی بابیان اینکه در بحث جذب نیروی انسانی دقت نشده است، خاطرنشان کرد: ۸۰۰ نیرو از استان تهران وارد شهرستان قرچک می‌شود که ۶۰ میلیون تومان هزینه ایاب و ذهاب ماهانه متحمل می‌شویم.

وی در خصوص ماده ۱۸ قانون شوراهای آموزش و پرورش افزود: در شهرستان قرچک ۱۸ هزار واحد مسکونی ساخته شده است که باید ۹۰ مدرسه ساخته می‌شد که اگر این موضوع توسط انبوه سازان انجام می‌گرفت کمبود فضای آموزشی نداشتیم و متأسفانه این امر محقق نشده است و ما با کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم.

سرپرست مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قرچک تأکید کرد: در بعضی از مدارس فضاهای مازادی وجود دارد که باید تغییر کاربری داده شود و به تجاری تبدیل شوند تا آموزش و پرورش به در آمد پایدار دست پیدا کند.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.