تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 23697
تاریخ : ۵ مهر, ۱۳۹۹ :: ۱۰:۱۸
تلفیق سواد و مهارت برای مناطق کم‌برخوردار

فرحناز فتحی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: سواد به‌عنوان یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های توسعه نقش مهمی در ارتقای جایگاه یک کشور و ملت در جهان دارد و بر اساس فرهنگ غنی ایرانی - اسلامی، یادگیری و آموزش نه تنها یک تکلیف، بلکه یک فریضه است.

وی با بیان اهداف و سیاست‌های چهارده‌گانه سازمان نهضت سوادآموزی در سال جدید تحصیلی سوادآموزان، افزود: تامین و بسط عدالت در بهره‌مندی از فرصت‌ها و امکانات سوادآموزی با کیفیت از طریق اجرای برنامه سوادآموزی و یادگیری مادام‌العمر برای افراد جامعه به‌ویژه محرومان از فرصت آموزش در مناطق روستایی و حاشیه‌نشین و کم‌برخوردار، از مهم‌ترین برنامه‌های این معاونت است.

این مسئول، تلفیق آموزش سواد با مهارت به‌ویژه در مناطق محروم و کم‌برخوردار را از اولویت‌های کاری این معاونت دانست و گفت: با ایجاد بستر مناسب یادگیری به‌ویژه در روستاها می‌توان بهره‌وری را در حوزه‌های مختلف کشاورزی و زندگی روستاییان ارتقا داد.

فتحی با اشاره به دوره‌های مختلف سوادآموزی، انتقال و تحکیم با توجه به اینکه آموزش سواد و مهارت‌های مربوط به سوادآموزی یک وظیفه همگانی است، می‌توان با تعامل برنامه‌محور در راستای ریشه‌کنی بی‌سوادی به‌ویژه در روستاها گام‌های اساسی، عملیاتی و نتیجه‌بخش برداشت.

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان، یادآور شد: تلفیق مهارت‌های مختلف شغلی، زندگی و اجتماعی با آموزش سواد می‌تواند تاثیر به‌سزایی در افزایش رضایت‌مندی افراد از زندگی روزمره و فردی داشته و همین امر موجب رضایت روانی و در نتیجه آرامش روحی افراد را نیز در پی خواهد داشت.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.