تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 22940
تاریخ : ۲۷ شهریور, ۱۳۹۹ :: ۸:۱۸
۸۵ درصد از مدارس سیستان وبلوچستان اطلاعات خود را در شبکه شاد ثبت کرده اند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از زاهدان، حمیدرضا رخشانی در نشست خبری با اصحاب رسانه در زاهدان اظهار کرد: امسال مدارس طبق مصوبه ستاد ملی کرونا که لازم الاجرا  است در ۱۵ شهریورماه به صورت حضوری  بازگشایی شد و جلسات زیادی برگزار شد تا به چه طریق این مصوبه اجرایی شود که دستورالعملی در این زمینه تنظیم شد و همه مدارس  با توجه به اطلس آموزشی شورای مدرسه با دو اصل اساسی که اقتضای و تقابل انعطاف باشد  فعالیت آموزشی خود را شروع کردند.

وی افزود:  نزدیک به ۷۱ درصد از مدارس استان روستایی هستند که در روستاها تعداد دانش‌آموزان کمتر و مصوبه به خوبی اجرا شد اما در مدارس شهری نیز سه اصل اساسی مد نظر قرار گرفت اینکه حداقل دانش آموز باید در مدارس حضور داشته باشند، حداقل زمان نهایتا ۲ ساعت را در کلاس داشته باشند و رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده اجباری از  ماسک بود که این موارد به خوبی مدیریت شد.

وی با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی نیز گفت: امسال در سایه پیگیری ها و رایزنی با مسئولین سازمان اداری و استخدامی کشور تعداد ۵هزار ۴۲۱ نفر از طریق آزمون استخدامی ماده ۲۸ و دانشگاه فرهنگیان جذب آموزش وپرورش استان خواهند شد.

رخشانی گفت: مکاتباتی با مسئولین وزارت خانه و سازمان امور اداری و استخدامی کشور در جهت احیا بند بومی گزینی در آزمون امسال انجام شده است که قول های مساعدی در این زمینه اخذ گردیده است.

 مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با بیان اینکه از زمان بازگشایی مدارس ۱۵ الی ۲۰ نفر از همکارانی که علائم ابتلا به بیماری کرونا را داشته اند،به هیچ عنوان در کلاس درس حاضر نشده‌اند و در قرنطینه به سر می برند، به خانواده ها اطمینان داد همه ارکان  آموزش وپرورش استان،با تمام ظرفیت سعی و تلاش خود را در جهت حفظ سلامتی دانش آموزان عزیز خواهند کرد.

وی از افزایش سرانه استان سیستان و بلوچستان در مقایسه با سایر استان ها خبر داد و گفت: امسال 500 میلیون تومان نسبت به سایر استان ها سرانه واریزی به استان افزایش داشته است.

مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره شیوع ویروس کرونا از پرداخت ۹ میلیارد تومان سرانه به مدارس جهت کمک به تهیه مواد ضدعفونی و رعایت اصول بهداشتی خبر داد و گفت: یک مرحله واریزی در اسفند ماه سال گذشته، یک مرحله در فروردین ماه امسال و مرحله سوم نیز در شهرویر ماه بوده است.

رخشانی سرانه هر دانش آموز در استان را 14 هزار و 700 تومان اعلام کرد و گفت: اگر کمک مردم، خیرین، و خانواده ها نباشد با مشکلات زیادی روبه خواهیم شد. وی در ادامه از همکاری خانواده ها با آموزش و پرورش در روند مدیریت دانش آموزان و الزام به رعایت پروتکل های بهداشتی قدردانی کرد.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.