تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 22360
تاریخ : ۲۰ شهریور, ۱۳۹۹ :: ۱۳:۴۲
کمبود معلم مرد در شهربابک

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، ناصر شاه حسینی مدیر آموزش و پرورش شهرستان شهربابک در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: معلمان شهربابک طی سال گذشته در حوزه‌های آموزش، پرورش و تولید محتوا جزو برترین‌های استان کرمان بودند، به طوری که بیش از شش هزار تولید محتوا داشتند.

او افزود: مربیان شهربابکی همیشه جزو بهترین معلمان در کشور هستند که فعالیت‌های ماندگاری داشته اند.

شاه حسینی به برخی مشکلات آموزش و پرورش اشاره کرد و اظهار داشت: کمبود اعتبارات، کمبود معلم، کمبود فضای آموزشی و شهریه مدارس از جمله این مشکلات است.

او بیان داشت: اگر به آموزش و پرورش نگاهی گسترده شود و آن را یکی از ارکان اصلی کشور دانست، در این ارگان تحولی ایجاد می‌شود.

شاه حسینی توانمندی و انگیزه را دو شاخص مهم برای معلمان دانست و تصریح کرد: توانمندی را شخص معلم و آموزش و پرورش و انگیزه را همه مردم باید ایجاد کنند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان شهربابک عنوان کرد: علی رغم همه مشکلات، باز هم معلمان شهربابک در حوزه پرورشی بیشترین و بهترین مشاوره‌ها را داشته اند و این دلسوزی و کار خوب این قشر را نشان می‌دهد.

شاه حسینی بیان داشت: کرونا آموزش ما را تعطیل نکرد و معلمان ما در فضای مجازی هم فعال بودند.

او به کمبود معلم و رعایت نشدن توازن نیروی خانم و آقا بین معلمان شهربابک اشاره کرد و گفت: حدود ۷۷ درصد از معلمان شهربابکی خانم و ۲۳ درصد از آنان آقا هستند و در رشته‌های متعددی در دوره‌های متوسطه اول و دوم مدارس پسرانه با کمبود دبیر مواجه هستیم.

مدیر آموزش وپرورش شهربابک افزود: در دوره متوسطه ما نیروی مازاد خانم داریم و این باعث شده نیرو‌های جوانی که خارج از شهرستان داریم، نتوانند ورود کنند.

او تصریح کرد: میانگین سنی جامعه فرهنگی شهربابک بین ۲۵ـ۲۶ است و بالا محسوب می‌شود.

شاه حسینی با اشاره به اینکه امسال تلاش کردیم معلمان شهربابکی که در شهرستان‌های دیگر هستند به شهربابک منتقل شوند و اقدامات خوبی نیز انجام شد، افزود: مقرر شد حدود ۴۰ نفر به شهربابک منتقل شوند و در ابتدای امر استان موافقت کرد، اما با ورود وزارتخانه به این موضوع درخواست ما محقق نشد، اما ما همچنان پیگیر آن هستیم.

او عنوان کرد: تعدادی از جانباران و ایثارگرانی که کمتر از ۳۰ سال در آموزش و پرورش خدمت کرده اند به بازنشستگی نائل شدند، اما بعد از بازنشستگی و با مصوبه مجلس شورای اسلامی و امور ایثارگران دیوان عدالت اداری و بازنشستگی کشور می‌توانند دوباره به آموزش و پرورش برگردند و بخشی از کمبود نیرو را جبران کنند.

شاه حسینی گفت: سند ۲۰۳۰ با ارزش‌های کشور ما مخالف است و ما تابع قوانین جمهوری اسلامی هستیم.

او با بیان اینکه در زمان ثبت نام به جز پول کتاب و پول بیمه دانش آموز مبلغ دیگری گرفته نشود، افزود: برخی از مدارس شهریه تعیین شده‌ای دارند.

شاه حسینی با اشاره به اینکه اگر به دنبال آموزش و پرورش رایگان باشیم باید اعتبارات دولتی تخصیص داده شود تا به این هدف برسیم، تصریح کرد: اگر سازمان برنامه ریزی و بودجه نگاه ویژه‌ای به آموزش و پرورش داشت، قطعاً اوضاع معیشت معلمان بهتر می‌شد.

او به اخلاق مداری همه مدیران و مسئولان مدارس شهرستان تأکید کرد و بیان داشت: خانواده اگر در خصوص موضوعی سوال و انتقادی دارند، می‌توانند تلفنی و حضوری با کارشناس مربوطه در میان بگذارند.

شاه حسینی با اعلام اینکه در شرایط فعلی تأکید آموزش و پرورش بر آموزش حضوری است، تصریح کرد: دانش آموزان می‌توانند از آموزش مجازی بهره ببرند و مدارس موظف هستند در کنار صدا و سیما، برنامه شاد و سامانه مجازی برای محصلان داشته باشند.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.