تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 21678
تاریخ : ۱۳ شهریور, ۱۳۹۹ :: ۱۱:۴۱
آموزش در استان مرکزی تا پایان شهریور غیرحضوری شد/تعیین تکلیف مدارس روستایی با فرمانداران

سیدعلی آقازاده امروز پنجشنبه ۱۲ شهریورماه در جلسه ستاد پدافند زیستی استان مرکزی بر اجرایی شدن دقیق مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا تاکید کرد و افزود: هم اکنون براساس اعلام وزارت بهداشت و تائید ستاد ملی مبارزه با کرونا، استان مرکزی در وضعیت هشدار قرار دارد و البته در برخی نقاط، وضعیت قرمز است.

وی ادامه داد: قرارگاه پدافند زیستی استان مرکزی در تصمیم‌گیری‌ها برای شرایط کرونایی می‌تواند تمهیداتی را اتخاذ کند که در حیطه اختیارات استانی بوده و در عین حال از مصوبات ستاد ملی کرونا عدول نکند.

استاندار استان مرکزی ضمن طرح پیشنهاد تفویض برخی اختیارات قرارگاه پدافند زیستی استان به شهرستان‌ها افزود: با واگذاری برخی اختیارات و مسئولیت‌ها به ستاد مبارزه با کرونای شهرستان‌ها اختیار بیشتری به فرمانداران، متولیان حوزه سلامت، آموزش و پرورش و ... تفویض می‌شود.

وی در ادامه به برخی محدودیت‌های دانش آموزان در مناطق محروم، حاشیه‌ای و نقاط روستایی در برخورداری از زیرساخت‌های آموزش مجازی اشاره کرد و افزود: ستادهای شهرستانی مدیریت کرونا مکلف به تصمیم گیری در خصوص بازگشایی و نحوه فعالیت دانش آموزان هستند.

آقازاده با یادآوری قرار گرفتن ۳۴ شهر استان مرکزی در وضعیت قرمز و نارنجی اظهار کرد: بدیهی است که قرار گرفتن وضعیت استان در شرایط قرمز و نارنجی تا پایان شهریورماه ادامه خواهد داشت و براین اساس طبق پروتکل اعلامی وزارت بهداشت، آموزش مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه در تمام شهرهای استان مرکزی تا پایان شهریورماه غیرحضوری خواهد بود.

وی بیان کرد: انعطاف در تصمیم گیری در خصوص نحوه فعالیت مدارس روستایی بر عهده ستادهای مدیریت کرونای شهرستانی است که مصوبات آن به منزله مصوبه ستاد استانی تلقی خواهد شد و مسئولیت هر گونه تصمیمی بر عهده ستاد شهرستانی است و اگر تصمیم اشتباهی در این خصوص صورت گیرد کمیته سه نفره شهرستانی باید پاسخگو باشد.

رئیس قرارگاه پدافند زیستی استان مرکزی تاکید کرد: تغییر وضعیت ۳۴ شهر استان از قرمز و نارنجی طی دو هفته آینده محال و بعید است، بنابراین هیچ کلاس حضوری در مدارس، دانشگاهها و حوزه‌های علمیه تا پایان شهریورماه در شهرهای استان برگزار نخواهد شد و در ادامه هر دو هفته یکبار تکلیف مدارس در ستاد پدافند زیستی استان تعیین خواهد شد و وضعیت برای هفته اول مهرماه نیز در هفته آخر شهریورماه مشخص می شود.

وی بیان کرد: هرگونه اطلاع رسانی در خصوص مصوبات ستاد استانی مبارزه با کرونا توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی به عنوان سخنگوی ستاد صورت می‌گیرد و اطلاع رسانی در خصوص تعیین تکلیف فعالیت مدارس با مدیرکل آموزش و پرورش، دانشگاهها با ریاست دانشگاه اراک و حوزه‌های علمیه از طریق فرد معرفی شده توسط دفتر نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خواهد بود.

آقازاده مهمترین دغدغه آموزش و پرورش استان را محدودیت برخورداری زیرساخت‌های فضای مجازی در روستاها و نقاط محروم دانست و افزود: بسیاری از نقاط روستایی استان هوای عاری از آلودگی به ویروس کرونا را تجربه می‌کنند و به دلیل کندی سرعت اینترنت و محدودیت‌ها امکان آموزش مجازی برای آنها وجود ندارد که با تفویض اختیارات به فرمانداران می‌توان سازوکار مناسب برای آموزش دانش آموزان را فراهم کرد و این تفویض اختیار در استان مرکزی می‌تواند الگویی برای سایر استان های کشور باشد.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.