تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 19704
تاریخ : ۶ مرداد, ۱۳۹۹ :: ۱۶:۳۶
حوزه های علمیه در عملیاتی شدن برنامه‌ها آموزشی و تربیتی نقش ویژه‌ای دارند

رحیمی در سفر به سیستان وبلوچستان و در دیدار با نماینده ولی فقیه در سیستان وبلوچستان افزود: ارتباط دو سویه و تعاملی دو دستگاه آموزش و پرورش و حوزه علمیه در سایه مطالبه‌گری و حفظ استقلال هر دو مجموعه مهم است

وی ظهار کرد: یکی از مهمترین معیارهای این کمیته تحقق هر چه بیشتر و بهتر اهداف متعالی تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش و در بین دانش‌آموزان و فرهنگیان است.

معاون پژوهش و برنامه ریزی کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش ادامه داد: هدف اصلی حوزه علمیه و آموزش و پرورش تحقق تعلیم و تربیت اسلامی دربین مخاطبان مشترک این دو مجموعه که نوجوانان و جوانان برومند و خوش فکر جامعه هستند، می باشد. 

رحیمی بیان کرد: تغییر محسوس شرایط امروز جامعه نسبت به گذشته و رشد چشمگیر حضور فعال و مستمر نسل جوان در عرصه های مختلف می طلبد تا با دقت نظر و حساسیت خاصی موضوع هدایت و روشنگری این نسل را فراهم نماییم.

وی ادامه داد: توجه ویژه مسئولین فرهنگی به قشر نوجوان و جوان یک ضرورت است و باید در این خصوص هدف گذاری تعریف شده و منسجمی وجود داشته باشد.

معاون پژوهش و برنامه ریزی کمیته همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: همکاری های این دو مجموعه در حوزه پژوهشی مبتنی بر آموزه‌های دینی و معارفی، در عرصه منابع انسانی و توانمندسازی نیروهای موجود، در بخش برنامه درسی و نقش آفرینی نمایندگان حوزه در دفتر تالیف کتب درسی، در حوزه امور تربیتی و فرهنگی و حضور مبلغان در مدارس وجود دارد.

وی گفت: تعداد ۴۵۰۰ طلبه در وزارت آموزش و پرورش مشغول به کار هستند و حدود ۳۰۰ هزار دانش‌آموز با هدف الگوگیری از سبک زندگی اسلامی ایرانی در برنامه‌های این کمیته در نشست‌های مختلف با روحانیون و طلاب حضور خواهند داشت.

رحیمی بیان داشت: سعی داریم برای ترسیم نقشه راه و دستیابی به اهداف مورد نظر در این کمیته، برنامه سالانه‌ای وجود داشته باشد و کمیته ها و اعضای آن ها بر اساس آن عمل نمایند.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.