تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : اقتصادی
شماره : 19340
تاریخ : ۲ مرداد, ۱۳۹۹ :: ۹:۲۵
پویش همدلی از شاهین‌شهر تا هرمزگان

ناصر حسینی منجزی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شیوع ویروس کووید ۱۹ از اسفند ۹۸ و تأثیرات مخرب همه جانبه آن در جامعه، اظهار کرد: شیوع و گسترش ویروس کرونا تأثیرات منفیِ اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بسیاری بر جامعه گذاشت به طوری که نیاز به تزریق امید، ایجاد نشاط اجتماعی و بازگشت به شرایط عادی در وجوه مختلف زندگی بیش از گذشته احساس می‌شود.

وی، با بیان اینکه در شاهین‌شهر و میمه پویش‌های مردمی همگام و همراه با نهادهای مختلف به کارزار مبارزه با کرونا وارد شده‌اند، افزود: از ۱۴ اسفند سال گذشته پویش مردمی همدلی و اتحاد در شاهین‌شهر با رویکرد تولید و توزیع اقلام بهداشتی نظیرِ ماسک، گان، لباسِ ایزوله، لباس جراحی به بیمارستان گلدیس شاهین‌شهر، شبکه بهداشت و درمان، درمانگاه‌ها و هلال احمر تشکیل شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شاهین‌شهر و میمه، حیطه فعالیت پویش مردمی همدلی و اتحاد را فرا منطقه‌ای دانست و خاطرنشان کرد: خدمات این پویش پس از تأمین نیازهای کادر بهداشت و درمان شهرستان به چادگان در استان اصفهان، استان لرستان، استان هرمزگان و بخش‌هایی از عسلویه نیز ارسال شد.

وی، نیروهای جهادی و داوطلب این پویش را ۱۳۰ نفر دانست و ادامه داد: تعدادی از بانوان سرپرست خانوار عضو این پویش، همگام با مدافعان سلامت و نهادهای اجرایی به مقابله با کرونا پرداختند، همچنین این پویش با تولید ۹۸ هزار ماسک و ۱۵ هزار گان تاکنون، یاری‌رسان مدافعان سلامت بوده‌ است.

حسینی منجزی، از پیوستن تولیدی‌های پوشاک شهرستان، به این پویش خبر داد و افزود: تولیدی پوشاکی که در شهرستان با ۱۵ زن سرپرست خانوار تشکیل شده است، تا کنون ۹۰ هزار ماسک، ۱۰ هزار گان و ۴ هزار لباس ایزوله تولید کرده، همچنین تا کنون بیش از هزار پک اقلام بهداشتی و سبد کالای معیشتی در راستای طرح اکرام و مواسات در شهرستان به خانوارهای آسیب دیده از کرونا اهدا شده ‌است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شاهین‌شهر و میمه، با تأکید بر لزوم برنامه‌های جایگزین در راستای دستورات سلبی، گفت: پیشگیری از شیوع کرونا و مقابله با اثرات مخرب این ویروس نیازمند پرهیز از برخی فعالیت‌های روزانه پر خطر است که در راستای اجرایی شدن آن‌ها باید تدابیر و راهکارهای جایگزین عملی و علمی مطابق با پروتکل‌های بهداشتی اندیشیده شود.

وی، تصریح کرد: ستاد مقابله با کرونا در شهرستان در راستای تزریق امید، تقویت روحیه، ایجاد نشاط اجتماعی و کاهش آسیب‌های ناشی از شیوعِ ویروس کرونا علاوه‌ بر آموزش‌های درون و برون سازمانی، برگزاری دوره‌های مجازی مدیریت بحران، مقابله با استرس و برطرف کردن اضطراب برای عموم جامعه، اقدام به برگزاری کتابخانه الکترونیک، مسابقات مختلف فرهنگی مذهبی در فضای مجازی، ملاقات با خانواده‌های مدافعان سلامت و راه‌اندازی کمپین‌های خودباوری و توانمندی برای مبتلایان و خانواده‌های آنان برای مقابله با کرونا کرده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شاهین‌شهر، خبرنگاران حرفه‌ای را هنرمندانی خلاق دانست و خاطرنشان کرد: یک خبرنگار حرفه‌ای باید در انعکاس خبر صداقت و امانت‌داری را پیشه کند و واقعیت‌ها و خطرات احتمالی را به دور از تحریف و ایجاد رعب و وحشت در جامعه منعکس کند.

حسینی منجزی، با اشاره به مصوبات اخیر ستاد اطلاع رسانی مقابله با کووید ۱۹ در شهرستان، گفت: با خاطیان در شبکه‌های مجازی که با انتشار اخبار کذب باعث ایجاد رعب و تشویش اذهان عمومی در جامعه شوند، پس از اخطار اولیه در صورت تکرار، قاطعانه برخورد خواهد شد.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.