تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 18871
تاریخ : ۲۷ تیر, ۱۳۹۹ :: ۲۲:۰۳
ابراز رضایت مدیرکل آموزش و پرورش از وضعیت حجاب و عفاف در مدارس

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از شهرکرد، یکی از دستگاه‌های مهم در موضوع فرهنگ به خصوص حجاب و حیا، آموزش و پرورش است که بر اساس قوانین متعددی در کشور، وظیفه مستقیم در خصوص ترویج حجاب و حیا دارد؛ به همین بهانه، با مدیرکل آموزش و پرورش پیرامون وظایف محوله گفت‌وگویی انجام داده‌ایم تا با اقدامات انجام شده در آموزش و پرورش بیشتر آشنا شویم؛

فارس: برنامه‌های انجام شده در حوزه حجاب و عفاف در آموزش و پرورش را چطور ارزیابی می‌کنید؟

فرحناز قائدامینی: در سال ۹۸ بیش از ۶۰ برنامه برای تقویت حجاب و عفاف اجرا شده است که تدوین آیین‌نامه پوشاک مدارس و تمهید مقدمات اجرایی جهت اجرا نمودن آن و هماهنگی با امور صنفی و همچنین استفاده از ظرفیت فضای مجازی و شبکه شاد برای ترویج فرهنگ و حجاب تنها تعدادی از این برنامه‌های اجرا شده است.

برگزاری مسابقات احکام دانش‌آموزان، بزرگداشت هفته حجاب، اعلام موضوع حجاب به عنوان موضوع مسابقات و تهیه لباس فرم دانش‌آموزان مدارس شاهد، متناسب با آموزه‌های دینی و شرعی از دیگر فعالیت‌های آموزش و پرورش در زمینه حجاب و عفاف در مدارس بود.

با توجه به شرایط خاص بیشتر برنامه‌ها با محوریت آموزش مجازی از طریق شبکه‌های اجتماعی و مجازی پیگیری و دنبال می‌شود.

فارس: وضعیت حجاب و عفاف در مدارس استان را چطور ارزیابی می‌کنید؟

قائدامینی: وضعیت حجاب و عفاف به عنوان یک فریضه در مدارس استان بسیار خوب است و با عنایت به اهمیت موضوع اقدامات آموزشی و تبیین حجاب چه در محتوا چه در کتب درسی و چه در موضوعات صورت می‌گیرد.

نمره دانش‌آموزان و فرهنگیان و استان در خصوص موضوع حجاب و حیا نمره قبولی و قابل دفاع است.

البته باید تاکید کنم نهاد‌های فرهنگی و به طور کلی تمامی دستگاه‌های اجرایی و دولتی می‌توانند در حجاب و عفاف  نقش داشته باشند؛ نهاد خانواده، صدا و سیما، آموزش و پرورش، شبکه‌های اجتماعی و نیروی انتظامی و دادگستری از نهادهای تاثیرگذار در این امر هستند.

فارس: ارزیابی‌تان از برنامه‌های اجرا شده چیست؟

قائدامینی: در مجموعه دانش‌آموزی و فرهنگیان استان برنامه‌‌های اجرا شده بسیار موثر بوده است و آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری در سال قبل به عنوان دستگاه برتر حجاب و عفاف در بین سایر دستگاه‌ها بوده است.

البته راهکارهایی هم برای بهتر شدن اوضاع وجود دارد، مانند نامگذاری یکی از سال‌ها به عنوان حجاب و عفاف، طرح پرسش مهر ریاست جمهور با همین موضوعی، اختصاص اعتبار مورد نیاز جهت برنامه‌های قوی در این حوزه، تشکیل گروه‌های حجاب و عفاف و نفوذ در بین دانش‌آموزان به عنوان الگو از راهکار‌های قابل اجرا در زمینه حجاب و عفاف است.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.