تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 18802
تاریخ : ۲۶ تیر, ۱۳۹۹ :: ۱۸:۴۹
۲۲ درصد از اعتبارات تملک دارایی آوج به نوسازی مدارس اختصاص یافت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، نصرت اله علیرضایی ظهر پنجشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان اظهار کرد: اقتصاد آموزش و پرورش یک موضوع مهم و اساسی است که در همین راستا تجاری سازی مدارس و فضاهای اضافی و بلااستفاده مراکز آموزشی یک ضرورت انکارناپذیر است و می‌تواند به حفظ جایگاه آموزش و استقلال مالی آموزش و پرورش و مدارس دولتی کمک کند.

وی افزود: شهرداری‌ها در صدور مجوز و تخفیف عوارض برای احداث فضاهای تجاری در مدارس باید همکاری لازم را داشته باشند و کاربری این مغازه هم باید متناسب با شأن فرهنگی و تربیتی مدارس باشد.

فرماندار شهرستان آوج گفت: نزدیک به ۵۰ درصد از اعتبارات متوازن و ۲۲ درصد از کل اعتبارات تملک دارایی شهرستان در سال جاری به حوزه آموزش و نوسازی مدارس اختصاص یافته است و این بیانگر رویکرد مدیریت شهرستان به ضرورت توجه و تقویت حوزه آموزش و پرورش است.

علیرضایی اظهار داشت: با توجه به روستایی و سنتی بودن شهرستان، ضعف بنیه اقتصادی خانواده‌ها در مناطق روستایی، عدم دسترسی خانوارها و دانش آموزان به امکانات تقویت آموزشی در خارج از محیط خانواده‌ها و ضعف زیرساخت‌های ارتباطی، رویکرد ما در سال تحصیلی جدید باید بازگشایی مدارس و آموزش حضوری و چهره به چهره باشد تا دانش آموزان از فضای تحصیل و آموزش دور نشوند.

وی افزود: در خصوص تقویت زیرساخت‌های ارتباطی و اینترنت روستایی طی چند مرحله مکاتبات و پیگیری‌های لازم صورت گرفته و طی چند ماه اخیر اینترنت ۱۴ روستای شهرستان تقویت شد و این روند باید ادامه پیدا کند.

فرماندار آوج تصریح کرد: تعامل و همکاری بین ادارات بویژه با آموزش و پرورش باید دوسویه و متقابل باشد و دستگاه‌های خدمات رسان باید حداکثر همراهی و مساعدت را با این نهاد فرهنگی و آموزشی داشته باشند اگرچه آموزش و پرورش هم در پرداخت مطالبات دستگاه‌ها و ادارات باید همکاری‌های لازم را داشته باشد.

وی گفت: در خصوص ارتقای شاخص و میانگین سوادآموزی در سطح شهرستان، با برگزاری جلسات مشترک معاونت سواد آموزی استان و بخشداران، دهیاران و بهورزان روستایی باید بانک اطلاعات بی سوادان در مناطق مختلف احصاء و پس از راستی آزمایی برنامه ریزی لازم برای پوشش حداکثری بی سوادان و کم سوادان انجام شود و همچنین راه اندازی مراکز یادگیری محلی از موضوعاتی است که با پیگیری آموزش و پرورش و همکاری ادارات مربوطه باید در سال جاری عملیاتی شود.

علیرضایی اظهار داشت: دو مدرسه شیخی در شهر آبگرم و مدرسه مصرآباد در هفته دولت امسال آماده افتتاح و بهره برداری می‌شوند و سه مدرسه خیرساز در عبدالله مسعود سفلی، مدرسه مطلوبی آوج و مدرسه مکتب اسلام در روستای سبزک تا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید در مهرماه دیوارکشی و محوطه سازی خواهند شد.

وی با تاکید بر آغاز عملیات اجرایی استخر دانش آموزی شهرستان تصریح کرد: اعتبارات لازم برای تکمیل این پروژه در سال جاری پیش بینی شده و امیدواریم که نوسازی مدارس هرچه سریع‌تر کار احداث و تکمیل آن را آغاز کند.

در این جلسه همچنین مقرر گردید طرح هوشمندسازی ۲۵ مدرسه در سطح شهرستان با محوریت نوسازی مدارس و همکاری و مشارکت اداره آموزش و پرورش شهرستان اجرایی شود.

این جلسه با حضور جعفربیگلو معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان، خلج معاون نوسازی و تجهیز مدارس استان، حجت الاسلام صالحی امام جمعه آبگرم، بخشداران، شهرداران و مدیریت، معاونین و جمعی از فرهنگیان شهرستان برگزار شد.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.