تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 18055
تاریخ : ۱۷ تیر, ۱۳۹۹ :: ۱۶:۲۵
۵۰۰۰ دانش‌آموز سمنانی تلفن همراه هوشمند ندارند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از سمنان، علیرضا آشناگر ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری سمنان، با تمجید از تلاش خالصانه و دلسوزانه فرهنگیان و معلمان در سال تحصیلی گذشته به‌ویژه ایام شیوع کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی اظهار کرد: آموزش و پرورش و مجموعه صداوسیما در طول ایام سال تحصیلی گذشته و پس از شیوع کرونا اقدامات بسیار بزرگی را در خصوص آموزش از راه دور و مجازی به انجام رساندند.

او با تأکید بر اهمیت جلسات شورای آموزش و پرورش و لزوم حضور مدیران کل عضو شورا در جلسات حضوری و ویدئوکنفرانسی گفت: مدیران موظف‌اند برای مشارکت در تصمیم‌گیری به‌صورت ویدئوکنفرانسی یا حضوری در این جلسات مشارکت کنند.

آشناگر با ذکر اینکه پایان کرونا برای هیچ‌کس مشخص نیست، بر لزوم استمرار برنامه‌ریزی در شرایط فعلی و برنامه‌ریزی منسجم و فراگیر برای سال تحصیلی آینده تأکید کرد و خواستار اهتمام مدیران به این موضوع مهم شد.‌

استاندار سمنان با تشریح وضع فعلی استان از نظر شیوع کرونا گفت: میزان موفقیت شیوع بیماری کرونا به میزان غفلت ما بستگی دارد و تجربه نشان داده که هر جا آگاهانه و با برنامه‌ریزی با این بیماری مواجه شده‌ایم، موفقیت به دنبال داشته است.

آشناگر گفت: با توجه به اینکه موقعیت جغرافیایی استان سمنان متأثر از هشت استان پرجمعیت کشور است و کریدورهای غربی و شرقی از استان سمنان عبور می‌کند، می‌طلبد تا ریشه‌کن شدن بیماری، آمادگی همیشگی و کافی را داشته باشم.

استاندار سمنان عنوان کرد: برنامه ریزان کشور در مقوله کرونا با فرض اینکه تا یک سال دیگر با بیماری کرونا مواجه هستیم، نسبت به انجام رفتارهای پیشگیرانه تأکید دارند.

آشناگر گفت: ما نیز تا زمان تولید واکسن و بالا رفتن ایمنی جمعی ناگزیر به همزیستی با بیماری بوده و باید آمادگی خود را افزایش داده و با تجارب به دست آمده، برای آینده برنامه‌ریزی و زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم.‌

او با تأکید بر اهمیت آموزش و پرورش نوجوانان و دانش‌آموزان استان و لزوم فراهم آوردن عدالت آموزشی برای همگان به‌ویژه پنج هزار دانش‌آموز فاقد تلفن همراه هوشمند، لب تاب یا تبلت، اضافه کرد: خوشبختانه در استان سمنان، زیرساخت‌های فنی مطلوب است و امکانات لازم برای بهره‌گیری ۴۲ مدرسه فاقد اینترنت از ۲۲۰ مدرسه شناسایی شده که نیاز به اینترنت دارند، هرچه سریع‌تر فراهم شود.

استاندار سمنان خواستار بهره‌مندی از ظرفیت خیران مدرسه‌ساز و شرکت‌های مخابراتی همراه اول و ایرانسل و ..... برای ایجاد زیرساخت‌ها و تحقق این اهداف شد.

آشناگر تأکید کرد: با توجه به اینکه رویکرد نظام آموزشی به‌صورت آموزش مجازی و از راه دور بوده؛ تحقق این امر مستلزم این است که مدارس به‌صورت کامل به شبکه اینترنت متصل شده تا آموزش مجازی به‌صورت دقیق صورت گیرد و این امر نیز می‌تواند به‌صورت ترکیبی به انجام رسد.‌

استاندار سمنان پیشنهاد کرد: شرکت‌های بزرگ مخابراتی به‌منظور تأمین امکانات آموزشی موردنیاز برای دانش‌آموزان به میدان بیایند و در این کار خیر نقش‌آفرینی کنند.

آشناگر ضمن تشریح مزایا و معایب آموزش از راه دور، بر لزوم توجه و مراقبت والدین در استفاده و بهره‌مندی فرزندان از اینترنت و فضای مجازی تأکید و عنوان کرد: همه دانش‌آموزان باید از امکانات آموزشی مجازی همچون اینترنت پرسرعت و ... برخوردار شوند؛ اما به موازات این بهره‌مندی لازم است تا والدین دانش‌آموزان نیز مراقبت‌ها و توجهات لازم جهت عدم مواجه با آسیب‌های ناشی فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مخرب و مخاطرات آن را برای فرزندانشان گوشزد کنند.

استاندار سمنان گفت: با توجه به یکجانشینی دانش‌آموزان و خانواده‌ها و ضرورت ایجاد سلامت روحی و روانی و اثرات روانی پس از کرونای دانش‌آموزان، لازم است تا آموزش و پرورش نسبت به ایجاد فضای تفریحی شاد و نشاط‌آور و ارائه برنامه‌ها پرورشی متناسب با وضعیت کرونا اقدام نماید.‌

او بر ضرورت افزایش سواد رسانه‌ای والدین و نیز ارائه آموزش‌های موردنیاز معلمان در شرایط کرونا در امر آموزش و تعلیم و تربیت نیز تأکید و اظهار کرد: افزایش برنامه‌های تفریحی فرهنگی، سرگرمی و نشاط‌آور در ذیل برنامه‌های آموزشی دانش‌آموزان مدنظر قرار گیرد.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان سمنان با تمجید از طراحی شعار هر دانش‌آموز یک مهارت در «موزش و پرورش استان گفت: در ۴۷ درصد مدارس استان آموزش‌های فنی و مهارتی به دانش‌آموزان ارائه می‌شود که این امر تضمین‌کننده اشتغال آینده دانش‌آموزان است. 

آشناگر اضافه کرد: جهت رفع کمبود اقلام بهداشتی در سطح شهرستان‌ها، می‌توان از ظرفیت کارگاه‌های موجود در هنرستان‌ها و مدارس کار و دانش، در راستای تأمین نیازهای بهداشتی در حد امکان و ضرورت بهره گرفت و اقلام تولیدشده را در اختیار دانش آموزان و خانواده‌ها قرار داد تا شاهد تأثیرات مثبت خودکفایی ناشی از شیوع بیماری کرونا نیز باشیم.

استاندار سمنان همچنین با تأکید بر ضرورت انجام اقدامات موردنیاز در جهت بازگشایی به‌موقع و مناسب مراکز آموزشی در سال تحصیلی آینده به فرمانداران مأموریت داد تا به‌عنوان رئیس پروژه مهر شهرستان، این امر را به‌صورت جدی پیگیری و مدیریت کنند.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.