تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 17295
تاریخ : ۸ تیر, ۱۳۹۹ :: ۱۶:۰۲
راه نجات نظام تعلیم و تربیت نگاه شایسته سالاری در آموزش و پرورش است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد مهدی فروردین ماینده مردم شهرستان های فیروزآباد، فراشبند، قیروکارزین و میمند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه راه نجات آموزش و پرورش دوری از نگاه سیاسی  و توجه به شایسته سالاری است، بیان کرد: برای رفع مشکلاتی از جمله مسکن فرهنگیان و هزینه های آموزش و پرورش ، باید تلاش کرد تا با بهره گیری از ظرفیت های موجود ، این نهاد را خودکفا کرد.

او، در شورای آموزش و پرورش شهرستان های حوزه انتخابیه ،با حضور مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدراس استان در فرمانداری فیروزآباد، تصریح کرد: به عنوان نمایندگان مردم در مجلس، همه تلاش خود را برای دفاع از حقوق فرهنگان و کاهش مشکلات آموزش و پرورش انجام می دهیم.

فروردین، ثبات مدیریتی را از عوامل مهم در نجات آموزش و پرورش دانست و ادامه داد: این امر می تواند به توسعه و پیشرفت نظام تعلیم و تربیت کمک کند.

نماینده مردم شهرستان های فیروزآباد، فراشبند، قیروکارزین و میمند در مجلس شورای اسلامی افزود: نیاز کنونی آموزش و پرورش نیاز های اقفتصادی نیست، بلکه کیفیت آموزش از تامین زیرساخت ها مهم تر است.

او،  با اشاره به نگرانی های معیشتی فرهنگیان، اضافه کرد: حقوق معلمان از پاک ترین دستمزدها در نظام اسلامی است اما این حقوق کفاف زندگی فرهنگیان و حفظ شان و منزلت آن ها را نمی کند .

فروردین بر لزوم توجه به مدارس عشایری و استثنایی در سطح شهرستان های یاد شده تاکید و اظهار کرد:  پذیرش مسئولیت دانش آموزان استثنایی در حقیقت یک جهاد است و باید به صورت ویژه به دانش آموزان استثنایی توجه کرد و امکانات رفاهی به آن ها داد و تلاش کرد تا این مدارس تعطیل و منحل نشوند و جایگاه آنان حفظ شود.

نماینده مردم شهرستان های فیروزآباد، فراشبند، قیروکارزین و میمند در مجلس شورای اسلامی از مدیران ادارات آموزش و پرورش حوزه انتخابیه خود نیز درخواست کرد  نسبت به جایگاه حوزه کاری خود در استان توجه  کرده و برای ارتقاء آن تلاش کنند.

سید کمال علوی فرماندار شهرستان فیروآباد نیز با اشاره به درخواست های مطرح شده  این جلسه در زمینه آموزش و پرورش، گفت:  آموزش و پرورش با توجه به کمبود اعتبارات ،به تنهایی قادر به حل همه مشکلات خود نیست ، بویژه در استان فارس که به دلیل وسعت زیاد و جمعیت دانش آموزی بالا این شرایط سخت تر نیز است.

او، بیان کرد: برای رفع مشکلات این نهاد تربیتی ،نیازمند اولویت بندی مشکلات و کمبودها هستیم تا بر این اساس موارد مهم مورد توجه قرار گیرد.

علوی با اشاره به جایگاه ویژه آموزش و پرورش در جامعه، تصریح کرد: شیوع ویروس کرونا علی رغم همه مشکلات توانست اهمیت و جایگاه نظام تعلیم و تربیت را در کشور ارتقاء دهد و اهمیت آن را در نظر همگان بالا ببرد.

فرماندار شهرستان فیروآباد ادامه داد: در شرایط کنونی آماده سازی زیرساخت های آموزش مجازی به عنوان یک اولویت مهم در آموزش و پرورش اهمیت ویژه دارد، زیرا با وجود امکان گسترش دوباره این ویروس در سطح جامعه، باید شرایطی مهیا شود تا آموزش تعطیل نشده و در صورت نیاز به صورت مجازی ادامه داشته باشد.   

با اشاره به بند دال تبصره ۹ قانون بودجه  ۹۹ را فرصتی مناسب برای خودکفایی آموزش و پرورش دانست و افزود: باید از این فرصت قانونی برای نوسازی ، به سازی و توسعه و تجهیز مدارس استفاده کرد.

 

 

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.