تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 14428
تاریخ : ۲۸ اردیبهشت, ۱۳۹۹ :: ۱۷:۱۹
«پرورش سودآور مرغ گوشتی» در مزرعه آموزشی - تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل

«پرورش سودآور مرغ گوشتی» در مزرعه آموزشی - تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل، گامی موفق در راستای اتصال پژوهش و منابع وزارت علوم به نیازهای جامعه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی دانشگاه زابل ، با تکمیل و ترمیم واحدهای مرغداری در مجموعه مزرعه آموزشی تحقیقاتی دانشکده کشاورزی، چرخه درآمدزایی دانشگاه از طریق تولید سودآور مرغ گوشتی سالم و با کیفیت به روش‌های علمی، بیش از گذشته فعال‌ شد.

با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت تطابق فعالیت های علمی و دانشگاهی با نیازهای کشور و در راستای تحققِ سیاست های ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رابطه با ساماندهی توانمندی‌ها و امکانات دانشگاه‌ها جهت تنوع بخشی به چرخه درآمدزایی؛ دانشگاه زابل، عملیاتی نمودن استراتژی‌های مختلفِ درآمدزایی را به عنوان یکی از راهبردهای اصلی در تدوین سیاست‌های خود، همواره مورد توجه قرار داده است. بر همین اساس و با اهتمام مدیریت دانشکده کشاورزی و همکاری متخصصان تلاش‌گر در بخش پرورش طیور، سالن‌های مرغداری تکمیل و ترمیم شده و عملیات پرورش جوجه گوشتی بر اساس شاخص‌های علمی، از سر گرفته شد.

فعالیت اخیر این مجموعه از اسفندماه سال گذشته با پرورش تعداد 5000 قطعه جوجه گوشتی، سویه «اصلاح شده» در 2 سالن بزرگ مرغداری دانشکده کشاورزی انجام شد. دوره پرورش جوجه های گوشتی، با ثبت رکوردهای قابل توجه در 41 روزگی با دستیابی به میانگین وزن 2600 گرم و ضریب تبدیل غذایی 1/68 که از استاندارد کشوری بسیار مطلوبتر است، بطور موفقیت آمیز انجام شد.

این تجربه موفق، علاوه بر الگوسازی موثر موجب فعال‌سازی چندین واحد مرغداری دیگر در منطقه گردید و محصول نهایی راهی بازار مصرف گردید تا بخشی از کمبودهای موجود در منطقه را تامین نموده و همچنین گامی موثر در درآمدزایی این دانشکده برداشته شود.

لازم به ذکر است، مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل، با اهداف آموزشی، تحقیقاتی و درآمدزایی، مشغول به فعالیت بوده و این ظرفیت را داراست که با فراهم نمودنِ امکان تحقیق و ارائه آموزش حرفه ای جهت کسب مهارت، فعالیت‌های تحقیقاتی و نوآورانه، اساتید و دانشجویان را به نیازهای جامعه متصل کند و افزایش سهم درآمدهای اختصاصی دانشگاه را با جهت دهی به فعالیت نیروی انسانی متخصص در رونق چرخه بازار کار، ممکن گرداند.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.