تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 14137
تاریخ : ۲۵ اردیبهشت, ۱۳۹۹ :: ۱۵:۰۵
تقویت زیرساخت‌های آموزش و پرورش در مناطق مرزی کردستان اولویت است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، حسین خوش‌اقبال ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی اجرای تفاهم‌نامه دو جانبه وزارت کشور و آموزش و پرورش در محل دفتر معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان با بیان این مطلب اظهار داشت: همکاری در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی جهت توسعه و تجهیز فضاهای آموزش و پرورش، سوق دادن بخشی از درآمدهای بانک‌ها و شرکت‌های خصوصی و دولتی به آموزش و پرورش، توجه به مناطق مرزی و حاشیه استان از مهمترین اهداف تفاهم نامه است.

وی افزود: تقویت مشارکت‌های مردمی جهت حمایت از برنامه‌های آموزش و پرورش، همکاری فرمانداران و دهیاران و شهرداری‌ها در تحقق برنامه ها و نیز و همکاری دفتر اموراجتماعی و دفتر امور شوراهای اسلامی شهرو روستا و سازمان شهرداری‌ها و امور اتباع و مهاجرین خارجی برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه از دیگر موارد آن است.

وی در ادامه سخنان خود ضمن تاکید بر نقش آموزش و پرورش در مسیر توسعه کشور، مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی متولی استان در اجرای دقیق این تفاهم‌نامه را ضروری دانست.

خوش‌اقبال با اشاره بر لزوم توجه به تقویت مدارس شبانه‌روزی مناطق محروم مرزی و کمتر توسعه یافته روستایی همچنین خواستار اجرای بند 4 و 5 تفاهم‌نامه مربوط به لزوم آموزش دانش آموزان دختردر مناطق روستایی و مناطق مرزی و کم برخوردار شد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: در این راستا آموزش و پرورش بایستی طرح‌های مورد نیاز استان مربوط به تفاهم نامه را ارائه و از طریق اعتبارات کاهش آسیب‌های اجتماعی استانداری به خصوص در شهرستان‌های سروآباد و مریوان این مصوبات را اجرایی کند.

خوش‌اقبال در پایان گفت: در سال 97 از محل اعتبارات کاهش آسیب‌های اجتماعی تخصیص یافته مبلغ ۴.۶ میلیارد تومان جهت تجهیز و هوشمندسازی مدارس حاشیه و در سال 98 نیز از همان محل مبلغ دو میلیارد تومان جهت تجهیز هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای به آموزش و پرورش استان اختصاص یافته است.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.