تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 13316
تاریخ : ۱۶ اردیبهشت, ۱۳۹۹ :: ۱۵:۰۴
طرح یاری‌گران زندگی در 60 درصد مدارس مازندران اجرایی می‌شود

- اخبار استانها -

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، علی رضا سعدی پور امروز در دیدار دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران اظهار داشت: تلاش میکنیم برای مقابله با پدیده شوم اعتیاد از تمامی ظرفیتها  در مدارس استفاه کنیم.

وی افزود: در سال 98 تعداد 800 مدرسه با 40 هزار دانش آموز زیرپوشش طرح یاری‌گران زندگی قرار گرفتند و در سال تحصیلی جدید در بیش از 60 درصد مدارس استان این طرح اجرایی خواهد شد.

سعدی پور تاکید کرد: ظرفیت خانواده و اولیا دانش آموزان بستر عظیم و بی بدیلی برای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بوده و تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا از فرصت آموزش خانواده حداکثر بهره و استفاده را ببریم.

مسئول بنیاد مسلمانان آمریکایی: ساخت مدرسه الهیات در دستور کار استگفت‌وگو با مادر شهید مدافع حرم «علی امرایی»| از 12 سالگی همه درآمدش را خرج ایتام می‌کرد/ اخراج از مدرسه به‌خاطر ولایت‌مداری!200 مدرسه استان بوشهر به شبکه ملی اینترنت متصل شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان ابراز امیدواری کرد: تا با پایان شیوع ویروس کرونا و در سال تحصیلی جدید شاهد اجرای برنامه‌های گسترده و مناسب در حوزه پیشگیری و ارتقا آگاهی و آموزش معلمان، مربیان، دانش آموزان و خانوادههای آنان در زمینه مواد مخدر و عوارض سو مصرف آن باشیم.

احمد مظفری، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران نیز گفت: معلمان پرچمدار دانایی و توانایی  هستند و مدارس مناسبترین مکان برای پیشگیری از مواد مخدر است.

وی ضرورت پیشگیری از رفتارهای پر خطر و آسیب های اجتماعی را بیان کرد و افزود: آموزش و پرورش با اجرای طرح یاریگران زندگی در سه حوزه معلمان و مربیان، دانش آموزان و خانواده محور اصلی برنامههای پیشگیری در ستاد مبارزه با مواد مخدر است.

مظفری، ارتقای مهارتهای روانی و اجتماعی، رصد سلامت روانی، شناسایی مخاطرات تهدید کننده و توجه به اوقات فراغت دانش آموزان را یادآور شد و افزود: همه باید برای رسیدن به مدرسه عاری از اعتیاد حرکت کنیم که مقدمه ای برای رسیدن به جامعه ای پاک و عاری از اعتیاد است.

وی، یکی از اقدامات مهم در راستای طرح یاریگران زندگی را آموزش مهارت‌های زندگی بیان کرد و گفت: استفاه از ظرفیت خانوادهها میتوان همه مدارس را به کانون مبارزه با مواد مخدر تبدیل کرد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، پائین آمدن سن اعتیاد و دسترسی به مواد مخدر صنعتی را نگران کننده دانست و گفت: با ارائه آموزشهای مناسب و معرفی خطرات، مضرات و عواقب مواد مخدر همه دانش آموزان باید در مقابل ویروس اعتیاد واکسینه شوند.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.