تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 13183
تاریخ : ۱۵ اردیبهشت, ۱۳۹۹ :: ۰:۵۹
4 هزار دانش‌آموز مقطع ابتدایی کاشمر به اینترنت دسترسی ندارند

علی‌رضا رئوفی، در گفت‌وگو با ایسنا، عنوان کرد: بعد از تعطیل شدن مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا، چون هنوز برنامه شاد راه‎اندازی نشده بود بلافاصله تدابیر لازم اتخاذ شد تا آموزش‎ها به صورت آنلاین و از طریق فضای مجازی ارائه گردد.

وی ادامه داد: بعد از اینکه وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفت شبکه اجتماعی دانش‌آموزان را طراحی کند، مدارس از طریق زیرساخت‎هایی که برایشان فراهم شد، وارد سامانه شدند.

معاون مقطع ابتدایی آموزش و پرورش کاشمر مطرح کرد: اگر چه شرایط استفاده از شبکه شاد مطلوب نیست، اما با توجه به وضعیت به وجود آمده در کشور، به مرور مشکلات استفاده از این شبکه اجتماعی کمتر می‌‏شود.

وی بیان کرد: اکنون 235 کلاس متوسطه دوم 225 کلاس و در متوسطه اول از 266 کلاس درس 264 کلاس به صورت فعال در سامانه شاد فعالیت دارند. در مقطع ابتدایی نیز به دلیل پراکندگی مدارس در مناطق روستایی و عشایری از 16 هزار و 733 دانش‌آموز، 10 هزار و 308 دانش‌آموز در کلاس‎های شاد حضور دارند.

وی با اعلام اینکه 100 درصد مدیران در سامانه شاد حضور دارند، گفت: از 704 کلاسی که در شبکه دانش‌آموزی شاد برای مقطع ابتدایی اعلام شده 673 کلاس فعالیت دارند.

معاون مقطع ابتدایی آموزش و پرورش کاشمر افزود: نبود پوشش اینترنت در برخی روستاها و نداشتن گوشی همراه از جمله مشکلات موجود برای ارائه آموزش از طریق شبکه اجتماعی است، سعی شده برای این دانش‌آموزان درس‎ها به صورت مکتوب توزیع شود.

وی اظهار کرد: به دلیل اینکه در شرایط موجود امکان برگزاری کلاس‎ها به صورت حضوری وجود ندارد باید از ظرفیت‎ها استفاده کرد، البته معتقدیم آموزش‎های مجازی نمی‎تواند جای آموزش‎های واقعی را بگیرد.

رئوفی گفت: بیشترین مشکل برای آموزش مجازی در روستاهاست، چون در روستاهای فرشه و نای پوشش اینترنت را نداریم به همین علت از طریق راهبرهای آموزشی درس‎نامه توزیع می‎شود.

وی عنوان کرد: اگر چه اقدامات به طور کامل مفید نخواهند بود اما در حد توان و بضاعت فعالیت‎ها را انجام می‎دهیم، بر اساس بررسی صورت گرفته از 16 هزار و 733 دانش‌آموز مقطع ابتدایی حدود 4 هزار دانش‌آموز به اینترنت دسترسی نداشته و فاقد گوشی همراه هستند، که از این تعداد 70 درصد از مناطق روستایی و 30 درصد از مناطق شهری هستند.

رئوفی مطرح کرد: بیشترین خطر در زمینه آموزشی برای دانش‌آموزان پایه اول است که امیدواریم با بهتر شدن شرایط بتوانیم کلاس‎های جبرانی را به خصوص برای دانش‌آموزان پایه اول و ششم در ماه‌های فصل تابستان برگزار کنیم.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.