تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 13161
تاریخ : ۱۴ اردیبهشت, ۱۳۹۹ :: ۱۲:۴۴
اصفهان| شیوه برگزاری امتحانات پایه‌های هفتم تا یازدهم امروز مشخص می‌شود

- اخبار استانها -

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمد اعتدادی صبح امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: مدارس از چهارم و پنجم اسفندماه سال گذشته و به واسطه شیوع کرونا تعطیل شد و به اجبار از فضای فیزیکی به فضای مجازی کوچ کردیم. این تعطیلی به درازا کشید و کمتر کسی می‌توانست طولانی‌ترین تعطیلی مدارس را پیش‌بینی کند و هیچ کشوری در دنیا چنین تجربه‌ای نداشت، اما معلمان ما مصمم و با استفاده از خلاقیت خود کاری کردند که در استمرار آموزش وقفه‌ای نیفتد، اگرچه این روند دارای نواقصی هم بود.

وی افزود: در راستای وظیفه ذاتی آموزش و پرورش، استقرار آموزش در فضای مجازی و پیام‌رسان‌ها دنبال شد و در کنار آن، فیلم‌های آموزشی شبکه آموزش به یاری ما آمد. پیش از تعطیل شدن مدارس 80 درصد محتوای کتب درسی تدریس شده بود و در پایه دوازدهم نیز تقریباً 100 درصد محتوای دروس تدریس شده بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه در شهر اصفهان 1377 واحد آموزشی وجود دارد که همه آنها تعطیل شد، ادامه داد: پس از شیوع بیماری کرونا 314 هزار و 865 دانش‌آموز شهر اصفهان نتوانستند به مدرسه بروند و 12 هزار کلاس درس تعطیل شد و باید مدیریتی انجام می‌شد که عدالت آموزشی برای همه دانش‌آموزان در فضای مجازی رعایت شود.

وی گفت: در مناطقی از شهر برخی دانش‌آموزان و خانواده‌های کم‌بضاعت دسترسی به موبایل و سایر تجهیزات ندارند و به این نتیجه رسیدیم که همه دانش‌آموزان نمی‌توانند آموزش را از طریق فضای مجازی دنبال کنند. به همین دلیل تدابیری مانند توزیع درسنامه و بسته‌های آموزشی بین دانش‌آموزان مناطق محروم شهر اصفهان توسط بیش از 50 راهبر آموزشی و بیش از 100 نفر از نیروهای گروه‌های آموزشی اتخاذ شد تا این دسته از دانش‌آموزان را نیز پوشش دهیم که این اقدامات نیز خالی از اشکال نبوده و نیست.

اعتدادی با بیان اینکه آموزش و پرورش امکانات و زیرساخت لازم برای پوشش صد درصدی آموزش در فضای مجازی را ندارد، اضافه کرد: برخی از معلمان استان در این مدت بیش از زمانی که در مدارس حضور پیدا می‌کردند برای آموزش مجازی زمان صرف کرده‌اند.

وی تصریح کرد: تا امروز تنها دستورالعمل شیوه برگزاری امتحانات پایه دوازدهم ابلاغ شده است که از 17 خرداد تا 15 تیرماه به صورت حضوری برگزار می‌شود و 3 هفته بعد نیز کنکور برگزار خواهد شد. در دوره ابتدایی نمرات پایان سال به صورت توصیفی و بر اساس ارزیابی آموزگاران است. همچنین شیوه برگزاری امتحانات پایه‌های هفتم تا یازدهم امروز از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا مشخص می‌شود.

برخی دانش‌آموزان در گیلان هنوز از «شبکه آموزشی شاد» محروم هستندبرگزاری امتحانات دانش‌آموزان در شاد/ احتمال بازگشت مجدد دانش‌آموزان به مدارس؟الزامی برای عضویت دانش‌آموزان در شاد نداریم/خرید گوشی برای دانش‌آموزان با کمک خیران

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان درباره مشکلات برنامه شاد گفت: شاید سوال این باشد که چرا این سامانه پیش از رفع اشکالات در اختیار دانش‌آموزان و معلمان قرار گرفت. اگر این سامانه هر زمان دیگری معرفی می‌شد شاید 14 میلیون دانش‌آموز در آن عضو نمی‌شدند و امروز این اجبار و اضطرار باعث اعلام حضور در این شبکه شده است. به نظر من و بسیاری از متخصصان حوزه آموزش و پرورش، شبکه دانش‌آموزی شاد فارغ از مشکلاتی که دارد دستاوردی ملی است. این کار برای نخستین بار انجام شده اما مشکلات موجود قطعاً باید رفع شود.

وی اضافه کرد: هیچ دانش‌آموزی را به خرید گوشی هوشمند اجبار نکردیم و به همین دلیل تنها 55 درصد دانش‌آموزان استان در شبکه شاد عضو شدند در حالی که بیش از 95 درصد مدیران ما عضو این شبکه هستند. در واقع بیش از 70 درصد کلاس‌های درس اصفهان در این سامانه تشکیل شده اما با حضور تمام دانش‌آموزان نبوده است و تلاش کردیم به دانش‌آموزانی که عضو شبکه نشدند از راه‌های دیگر آموزش ارائه دهیم.

اعتدادی خاطرنشان کرد: سال گذشته سامانه ای‌آرپی را در اصفهان راه‌اندازی کردیم که دروس پایه اول ابتدایی نیز با بهترین معلمان و درس به درس در آن بارگذاری شده و خانواده‌ها می‌توانند با وارد کردن کد ملی دانش‌آموز به این محتواهای درسی دسترسی پیدا کنند. اما به دنبال این هستیم که خانواده‌هایی که این امکان را هم ندارند شناسایی کرده و برای پاسخ به نیازهای آنها نیز اقدام کنیم.

وی اظهار داشت: ارزیابی معلمان در دستور کار قرار گرفته و یکی از ملاک‌های این ارزیابی و انتخاب معلم نمونه سال، افرادی بوده‌اند که در مدت اخیر زمان زیادی برای آموزش مجازی صرف کرده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: در مدتی که مدارس تعطیل بوده هیچ آموزگار و دبیری که به صورت آزاد به کار گفته شده اخراج نشده است و فرآیند آموزش نیز متوقف نشد، بنابراین شهریه‌ای که مربوط به آموزش می‌شود باید از سوی اولیای دانش‌آموزان پرداخت شود اما شهریه‌ مربوط به امور فوق برنامه باید به اولیا برگردانده شود.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.