تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 12335
تاریخ : ۶ اردیبهشت, ۱۳۹۹ :: ۹:۵۲
علت کندی سرعت در شبکه «شاد»

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از شهرستان دیّر، سیروس فتحی در نشست هماهنگی فعالیت شبکه شاد در بردخون اظهار داشت: تاکنون اقدامات مشخص و هدفمندی در استان انجام شده زیرا برای فعالیت‌های خود اهداف بلندی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر افزود: در زمانی که می‌خواستیم ارتباط نظام تعلیم و تربیت با دانش آموزان و خانواده‌ها قطع نشود، شبکه شاد راه اندازی شد.

وی با بیان ضرورت ارتباط مستمر با دانش آموزان، اضافه کرد: وقتی فرصت حضوری را از دست دادیم تلاش کردیم از راه‌های دیگری وارد شویم و شبکه شاد بهترین بود.

فتحی ادامه داد: استفاده از فضاهای دیگر بازخوردی برای متولیان آموزش و پرورش نداشت اما شبکه شاد زمینه بهره‌مندی دانش آموزان را از همه فرصت‌ها فراهم می‌کند و ما به دنبال این بودیم تا فرصت‌ها را به صورت علمی ایجاد کنیم.

معاون اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر ابراز داشت: پیام رسان‌های دیگر پاسخگوی جمعیت دانش آموزی کشور نبودند و هر فعالیتی در آغاز مشکلاتی دارد و باید بتوانیم خطاهای شاد را  رفع کنیم.

وی با تشبیه این دوران به دوران دفاع مقدس گفت: در زمانه سختی تلاش کردیم تا راه‌هایی ایجاد شود که مشکلات و نیازها بویژه در زمینه آموزش و پرورش کاهش پیدا کند و اگر به فضای بیرونی توجه نمی‌کردیم مشکلات وجود داشت و هنر ما این است که در این فرصت، ضعف‌ها را کم کنیم تا به پیش برویم.

فتحی بیان داشت: اگر شرایط فعلی ادامه یابد ما آماده مقابله با مشکلات احتمالی هستیم زیرا ضعف‌ها را دریافته‌ایم، البته خدمات دیگر نیز مشکلاتی دارند و دنبال رفع آن هستند.

معاون آموزش و پرورش استان بوشهر یادآور شد: در این دوره امکان حمایت در زمینه تأمین گوشی هوشمند وجود ندارد و برای اینترنت رایگان پیگیر هستیم تا دولت از ما حمایت کند.

کارشناس فناوری اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز گفت: تصمیم وزارت ورود به شبکه شاد بود تا بازخورد مناسبی بگیرد زیرا اهداف شبکه شاد نسبت به شبکه‌های دیگر متفاوت است چرا که کارکرد آموزشی دارد.

سیدمحمد موسوی افزود: کندی سرعت در شبکه شاد به دلیل استفاده زیاد از این شبکه است و با تدبیر کارشناسان و حمایت مدیران به زودی مشکلات رفع می‌شود و همگی باید تلاش کنیم تا بستری قوی ایجاد شود و آینده‌ای امید بخش داشته باشیم.

رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه بردخون نیز گفت: پس از شیوع کرونا در کشور، منطقه بردخون نیز همراه با دیگر شهرستان‌ها و مناطق فعالیت خود را در فضای مجازی آغاز کرد که تاکنون فرهنگیان و دانش آموزان همراهی خوبی داشته‌اند.

ظهیر محمودی افزود: پس از راه‌اندازی شبکه شاد، دانش آموزان اقدام به نصب کردند اما مشکلاتی مانند عدم نصب روی برخی گوشی‌ها، احراز هویت و خطاهای برنامه‌ای، بارگزاری و ارسال داده‌ها و تأخیر در ارسال پیام‌ها از مشکلات این شبکه است.

وی اضافه کرد: برخی از خانواده‌ها وضعیت اقتصادی مناسبی ندارند و قادر به تهیه گوشی و اینترنت نیستند که با همکاری خیرین برای چهار نفر گوشی تهیه شده اما نیازمند حمایت بیشتر هستیم.

محمودی ادامه داد: کارگروه شاد در منطقه تشکیل شده و همکاران اداری به عنوان معین مدارس فعالیت می‌کنند که تاکنون درسنامه‌ها بین دانش آموزان توزیع شده و معلمان فعال و خلاق در زمینه تولید محتوا شناسایی شده‌اند.

در ادامه معاونان و کارشناسان اداری و نمایندگان مدیران گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های خود را بیان کردند.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.