تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 12123
تاریخ : ۳ اردیبهشت, ۱۳۹۹ :: ۱۱:۲۴
غرب اصفهان از نابرابری در دستیابی به فرصت‌های آموزشی رنج می‌برد

اکبر ترکی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با بیان این‌که زیرساخت‌ها ارتباطی در کل کشور انجام شده اما در بعضی از مناطق استان اصفهان هنوز مشکلاتی وجود دارد، اظهار داشت: در مدت ۴ سالی که نماینده مردم بودم با متولیان امر جلسات برگزار کردیم و در بعضی از مناطق، در سال گذشته کارهایی انجام شد و بسیاری از مناطق استان که مشکلات ارتباطی داشتند، مرتفع شد.

نماینده مردم فریدن، فریدون‌شهر، چادگان و بویین میاندشت در مجلس شورای اسلامی با بیان این که پیگیری‌های مجددی را در این زمینه داشته‌ایم و باید کارهایی انجام شود، افزود: در این راستا قول‌هایی داده شده که این مشکلات را برطرف کنند.

وی گفت: برای پوشش تلویزیونی در بوئین‌میاندشت و بعضی از روستاهای آن مشکلاتی وجود داشت که مرتفع شد، اما باید از طریق وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات دنبال شود.

ترکی با اشاره به این‌که در برنامه ششم تصویب کردیم که روستاهای با ۲۰ خانوار به بالا، اینترنت‌شان باید به روز باشد، بیان کرد: اینترنت لازمه آموزش و پرورش و بهداشت و درمان در روستاها است، وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات را موظف کردیم که این کار را انجام دهند، اما در حال حاضر کلاس‌ها تعطیل است و دانش‌آموزان باید درس را از طریق فضای مجازی دنبال ‌کنند که باید فکری به حال آن شود.

نماینده مردم فریدن، فریدون‌شهر، چادگان و بویین میاندشت ادامه داد: در اقصی نقاط ایران با توجه به شرایط موجود تا آنجا که در این مدت می‌توانند باید مشکلات ارتباطی را را حل کنند و جاهایی که واقعاً نمی‌توانند، انجام دهند، یک پکیج جداگانه‌ای غیر از روش‌های فعلی آموزشی اعمال کنند.

وی با بیان این‌که دانش‌آموزان اصفهانی با موبایل با معلمان خود در ارتباط هستند، عنوان کرد: روش دیگری که دانش‌آموزان استفاده می‌کنند از طریق اینترنت و صدای ضبط شده‌ معلم به ویژه در مقطع ابتدایی است.

ترکی با بیان این‌که در بعضی از مناطق مانند پشت‌کوه‌های فریدون‌شهر اینترنت ضعیف و یا این‌که اصلا وجود ندارد، خاطرنشان کرد: عملیات اجرای فیبرنوری در روستاهای فریدون‌شهر انجام شده و ۴ پیمانکار تمام کوه‌ها را با سختی ‌شکافتند تا فیبرنوری را انتقال دهند و امیدوار هستیم، تمهیدی اندیشیده شود تا آن‌ها هم از عدالت آموزشی بی‌بهره نباشند.

نماینده مردم فریدن، فریدون‌شهر، چادگان و بویین میاندشت با اشاره به وجود تبعیض در اصفهان و شهرستان‌های آن اضافه کرد: زمانی که کرونا هم نبود در ۴ سال گذشته بسته‌های حمایتی، بکارگیری بازنشستگان و سربازمعلمان را در منطقه خلاف عدالت می‌دانستیم.

وی با اشاره به این‌که در پشت‌کوه فریدون شهر و چادگان هنوز کانکس وجود دارد و معلم به صورت بسته حمایتی آن‌جا می‌رود، افزود: معلم شنبه می‌رود و چهارشنبه در صورتی که برف نباریده باشد، باز می‌گردد و این معلم‌ها حقوق مکفی ندارند.

ترکی با بیان این‌که بسته حمایتی را هم می‌خواهند، بگذارند و عدالت اجتماعی را رعایت کنند، برای شهر اصفهان بگذارند به خاطر این‌که اصفهان همه امکانات را دارد، بیان کرد: اگر کمبود معلمی است با بسته حمایتی آن‌جا جبران کنند و معلم استخدام رسمی در روستاهای محروم برود، نه این‌که با یک بسته حمایتی شخصی که رشته او تاریخ است برود ریاضیات درس ‌دهد، این معلم قبلاً آموزش ندیده و تربیت نشده است و همیشه به این مسأله معترض بودیم و هستیم و هنوز به آن توجه نشده و پشت‌کوه با بسته‌های حمایتی و با دختر و پسر مختلط در کلاس‌هایی که اصلاً کیفیت ندارد، اداره می‌شود.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.