تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 11569
تاریخ : ۲۷ فروردین, ۱۳۹۹ :: ۱۴:۰۲
تکلیف شهریه‌های پرداخت شده به مدارس غیردولتی در شرایط کرونا چیست؟

قاسم‌علی خدابنده در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار کرد: در رابطه با مدارس غیردولتی یک بخش از شهریه‌ای که خانواده‌ها پرداخت کرده‌اند مربوط به برگزاری کلاس‌های حضوری دانش‌آموزان و بخشی دیگر از این شهریه پرداخت شده مربوط به کلاس‌ها و برنامه‌های فوق برنامه مانند برگزاری اردوها و برنامه‌های هنری و ورزشی می‌شود.

مدیرکل آموزش‌و‌پرورش خراسان رضوی افزود: همچنین در برخی از مدارس شهریه‌ای در خصوص تغذیه جهت ارائه صبحانه یا چاشت به دانش‌آموزان از اولیا دریافت شده، بنابراین تقاضا داریم مدیران مدارس و خانواده‌ها فعلا با آن بخش از هزینه پرداخت شده جهت شهریه آموزشی تا روشن شدن ادامه یا پایان جریان آموزش در مدارس در سال تحصیلی کنونی، کاری نداشته باشند.

وی با بیان اینکه با توجه به شیوع کرونا، هنوز مشخص نیست سال تحصیلی کنونی چه زمان و به چه شکل خاتمه پیدا خواهد کرد، متذکر شد: در صورت برگشت شهریه‌‌ها به خانواده‌ها، اگر ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیم بر ادامه روند آموزش در مدارس بگیرد قطعا ما برای تشکیل کلاس مشکل خواهیم داشت.

خدابنده افزود: مدیران مدارس غیر دولتی باید شهریه آموزشی را تا مشخص شدن نتیجه چگونگی ادامه یافتن سال تحصیلی حفظ کنند و بعد از تعیین تکلیف سال تحصیلی آن موقع در سطح استان و یا در سطح وزارت در این رابطه تصمیم کلی گرفته می‌شود.

مدیرکل آموزش‌و‌پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه برخی از معلمان در فرآیند آموزش مجازی بیشتر از ساعات حضور در مدرسه وقت می‌گذارند، عنوان کرد: باید این زحمات به گونه‌ای دیده شود از همین رو از خانواده‌ها و مدیران مدارس غیر دولتی تقاضا دارم سعه صدر بیشتری از خود نشان دهند تا این ایام هم سپری شود. 

وی ادامه داد: در صورتی که سال تحصیلی بدون تشکیل کلاس درس در مدارس پایان یابد در خصوص شهریه‌های پرداخت شده از طرف خانواده‌ها، به مدارس غیردولتی کار گروه و شورای نظارت در استان و یا در سطح وزارت‌خانه تصمیم ‌گیری می‌کند قطعا هر چه تصمیم این شورا باشد ما از آن تبعیت می‌کنیم.

خدابنده در خصوص آن قسمت از شهریه پرداخت شده که مربوط به تغذیه و برگزاری کلاس‌های و برنامه‌های فوق برنامه بوده است، تصریح کرد: با توجه به اینکه اگر مدارس بازگشایی هم شود چون فرصتی برای اجرای امور فوق برنامه نیست، باید این قسمت از شهریه پرداخت شده، به خانواده‌ها برگردانده و تسویه شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از خانواده‌ها تقاضا کرد فعلا تا مشخص شدن تکلیف، با صبوری بیشتری در این خصوص رفتار کنند و تا تصمیمی گرفته نشده فشار به مدارس وارد نکنند.

پرداخت هزینه سرویس مدارس منوط به ارائه خدمات است 

وی در خصوص هزینه سرویس مدارس عنوان کرد: درباره هزینه سرویس مدارس تصمیم‌گیری آن با کار گروه ماده ۱۸ است اعضای این کارگروه از ارگان‌های مختلفی همچون شهرداری، تاکسیرانی، معاونت عمرانی استانداری و آموزش‌ و‌ پرورش تشکیل شد و در اسفندماه تصویب کرد حق سرویس برای اسفند‌ماه به طور کامل به رانندگان و شرکت‌ها پرداخت شود و برای بعد از عید به میزان روزهایی که کلاس تشکیل شود و سرویس‌های مدارس ارائه خدمات دهند هزینه پرداخت شود و اگر کلاسی تشکیل نشود قطعا هزینه سرویسی پرداخت نخواهد شد.

خدابنده یادآور شد: آن دسته از خانواده‌هایی که در ابتدای سال هزینه سرویس را کامل پرداخت کرده‌اند جهت دریافت هزینه پرداخت شده سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزی باید صبر کنند تا سال تحصیلی پایان یابد بعد از پایان یافتن آن در خصوص چگونگی بازگشت هزینه سرویس پرداخت شده برای ایام بعد از عید تصمیم‌گیری می‌شود چراکه ممکن است کلاس‌ها تشکیل و سرویس‌ها ارائه خدمات دهند.

پرداخت حقوق اسفندماه بیش از ۳۰۰۰ نیروی حق‌التدریس آموزش و پرورش خراسان رضوی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در بخش دیکری از صحبت‌های خود، خاطرنشان کرد: سیاست آموزش و پرورش، هم در وزارت و هم در خراسان رضوی بر پرداخت حقوق نیروهای حق‌التدریس است به طوری که حقوق اسفند بالغ بر سه هزار نیروی حق‌التدریس شاغل در استان خراسان رضوی را پرداخت کردیم و تصمیم بر پرداخت حقوق فروردین ماه آنها نیز داریم.

وی با بیان اینکه حق بیمه نیروهای حق‌التدریس نیز کامل پرداخت شده است، متذکر شد: انتظار ما از مدارس غیر دولتی این است که حقوق همکاران شاغل در این مدارس را پرداخت کنند زیرا تعداد زیادی از معلمان مدارس غیر دولتی مشغول آموزش مجازی به دانش‌آموزان هستند. 

شبکه شاد بستر نوینی در ارائه خدمات آموزشی فراهم آورده است 

خدابنده در خصوص شبکه شاد نیز گفت: "شبکه شاد" اقدام ارزشمندی است که در آموزش‌و‌پرورش راه افتاده، از آنجایی که بسیاری از معلمان و خانواده‌ها تاکید بر کنار گذاری شیوه‌های قدیمی و ارائه شیوه‌های نوین آموزش بودند یکی از این شیوه‌های نوین استفاده از شبکه‌های مجازی و بستر اینترنت است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: شبکه شاد تنها به این ایام تعلق ندارد بلکه در طول سال تحصیلی آینده هم به عنوان ابزار جدید آموزشی هم برای معلمان و هم خانواده‌ها استفاده خواهد شد.

وی تاکید کرد: تمام همکاران باید به این بستر ورود پیدا کنند و با مشکلات این اپلیکیشن جدید تا برطرف شدن تدریجی این مسائل کنار بیایند و پای کار باشند.

۲ راه حل آموزش و پرورش خراسان رضوی برای برخورداری دانش آموزان مناطق محروم از شبکه شاد

خدابنده افزود: هر روز که می‌گذرد نواقص این اپلیکیشن بیشتر برطرف می‌شود و با توجه به اینکه در برخی مناطق روستایی اینترنت وجود ندارد و یا دانش‌ آموزان به گوشی هوشمند دسترسی ندارند سعی داریم آنها نیز از این امکان خوبی که فراهم شده، برخوردار شوند، از همین رو با مدیر کل فناوری استانداری خراسان رضوی دوبار جلسه برگزار کردیم و با اداره مخابرات تفاهم نامه امضا کردیم و مدارسی که به اینترنت دسترسی ندارند را معرفی کردیم و تصمیم گرفته شد تا پایان اردیبهشت تمام مدارس در سطح استان تحت پوشش اینترنت قرار بگیرند این فرصت جدیدی است که برای مدارس ایجاد می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: با موسسات و خیران ارتباط گرفتیم و قرار شد تبلت و گوشی هوشمند در حد مقدورات خود تهیه و در اختیار مناطقی بگذاریم که از این امکانات برخوردار نیستند تا دانش‌آموزان به سمت و سوی آموزش‌های مجازی بیایند و این شکل آموزش نوین جایگاه خود را پیدا کند.

وی با بیان اینکه پنج هزار و ۹۲۷ مدرسه تا امروز در سامانه شاد عضو شده‌اند، خاطر نشان کرد: ما در تلاش هستیم تمام زیر ساخت‌های لازم در این رابطه را فراهم آوریم و تا دو هفته آینده بیشتر مشکلات این شبکه مرتفع خواهد شد.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.