به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، مدرسه ششکلاسه ویژه دانشآموزان با نیازهای خاص ظهر امروز با حضور معاون وزیر و رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور، مدیر کل آموزش و پرورش خراسانجنوبی و جمعی از مسؤولان استانی و شهرستانی در مهرشهر بیرجند به بهرهبرداری رسید.
این دبستان با زیربنای ۵۵۴ متر مربع و اعتبار ۱۳هزار و ۴۶۰ میلیون ریال با مشارکت بانک ملی و اعتبارات دولتی اداره کل نوسازی مدارس خراسانجنوبی و ظرفیت پذیرش ۱۸۰ دانشآموز با نیازهای ویژه ساخته شده است.
احداث ۳ مدرسه ویژه دانشآموزان استثنائی در استان
محمدرضا بیکی مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسانجنوبی از اضافهشدن ۱۸۰ کلاس درس به فضای آموزشی استان در مهرماه امسال خبر داد و گفت: از این تعداد سه مدرسه با ۱۸ کلاس درس متعلق به مدارس استثنایی است.
وی با اشاره به بهرهبرداری از نخستین مدرسه ششکلاسه ویژه دانشآموزان با نیازهای خاص در مرکز استان، بیان داشت: این مدرسه با کمک بانک ملی و سازمان نوسازی مدارس احداث شده است.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسانجنوبی با بیان اینکه در سالهای گذشته نیز شش مدرسه استثنایی تحویل شده، مطرح کرد: مدارس استثنایی از جمعیت پایینی برخوردارند و این مدرسه شامل شش کلاس درس و دو سالن است.
خراسانجنوبی نیازمند احداث مدرسه اوتیسم
بیکی از حذف مدارس خشت و گلی در استان خبر داد و مطرح کرد: احداث مدرسه اوتیسم در مرکز استان یکی از نیازهای جدی است و همچنین برای تأمین تجهیزات مورد نیاز مدارس استثنایی به کمکهای اعتباری مرکز نیاز داریم.
مجید قدمی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه مدارس استثنایی کشور نیازمند توجه استثنائی است، گفت: ۱۵۰ هزار دانشآموز با نیازهای ویژه در مدارس استثنایی کشور تحصیل میکنند.
وی با بیان اینکه این دانشآموزان در یک هزار و ۶۲۰ مدرسه استثنایی کشور درس میخوانن، اضافه کرد: ۲۴ هزار معلم متخصص وظیفه آموزش این تعداد دانشآموز در کشور را بر عهده دارند.
قبولی ۳۵۰ دانشآموز استثنائی در کنکور
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با تأکید بر اینکه توجه به آموزش و پرورش توجه به جامعه است، بیان داشت: در سال جاری ۳۵۰ دانشآموز مدارس استثنایی کشور بدون داشتن سهمیه در دانشگاه قبول شدند که این امر نشاندهنده نگاه فرهنگی به مدارس استثنایی است.
قدمی عنوان کرد: ۷۰ هزار دانشآموز نیازمند به آموزشهای ویژه نیز در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند که در این راستا اقدامات خوبی برای توسعهی آموزشهای فراگیر تلفیقی در دستور کار قرار گرفته است.
تلاش وزارت برای احداث مدرسه اوتیسم در استان
وی مطرح کرد: طی سالهای اخیر دانشآموزان مدارس استثنایی به سمت رشتههای حرفهای و مهارتی گرایش پیدا کرده و تلاش داریم این دانشآموزان را تا رسیدن به کفایت اقتصادی همراهی کنیم تا بتوانند خود را اداره کنند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به نبود مدرسه اوتیسم در استان خراسانجنوبی، تصریح کرد: تأسیس مدرسه برای دانشآموزان اوتیسم یکی از نیازهای خراسانجنوبی بوده که تلاش میکنیم طی چند ماه آینده محقق شود.
https://www.pasinehormozgan.ir/?p=2959