تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 9518
تاریخ : ۱۹ اسفند, ۱۳۹۸ :: ۱۳:۱۶
نسخه‌های گوناگون آموزش مجازی

مدارس استان خراسان جنوبی در حالی که هنوز مورد مثبتی از کرونا در این استان اعلام نشده بود، از پنجم اسفند به منظور افزایش ضریب اقدامات پیشگیرانه و رفع نگرانی عمومی، تعطیل شد؛ تعطیلی که همراه با دانشگاه‌ها، مهدکودک‌ها و سایر مراکز آموزشی در روزهای بعد با مصوبه ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا تاکنون ادامه داشته است.

در حالی که مسوولان آموزش و پرورش استان همان روزهای اول تعطیلی مدارس اعلام کردند که ارتباط معلمان با والدین و دانش آموزان باید از طریق پیام‌رسان‌های داخلی باشد و استفاده از پیام‌رسان خارجی توصیه نمی‌شود اما گویا روش‌های متفاوتی در هر منطقه آموزشی و مدرسه به کار گرفته شده است.

دروس مقاطع تحصیلی مختلف نیز روزانه طبق جدول زمان‌بندی از شبکه آموزش سیما پخش می‌شود که دانش‌آموزان می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

نبود برخی زیرساخت‌ها از قبیل اینترنت و پوشش شبکه‌های دیجیتال برای استفاده دانش‌آموزان از محتواهای ارایه شده، برخی والدین را با مشکلاتی روبه رو کرده است.

از طرفی در برخی مناطق آموزشی تلفن‌های هوشمند در دسترس والدین نیست یا مهارت لازم برای فعالیت در چنین محیط‌هایی را ندارند که همه اینها و سایر دغدغه‌ها و چالش‌ها در عین نگاه مثبت و فرصت‌گونه به آموزش مجازی باید مورد توجه و بررسی کارشناسان و مسوولان قرار گیرد.

یکی از والدین گفت: اینکه با تعطیلی مدارس این بار آموزش تعطیل نشد برای ما بسیار خوشحال کننده و قابل تقدیر است اما باید زیرساخت‌های آموزش از راه دور فراهم شود تا دچار سردرگمی نشویم.

حسین محمودی ادامه داد: با توجه به مشغله‌هایی که پدر و مادرها در بیرون و داخل منزل دارند استفاده از پیام رسان‌ها بعضا به دلیل بی در و پیکر بودن آنها باعث اضطراب و سردرگمی می‌شود ضمن اینکه نمی‌دانیم فرزندما درگیر آموزش است یا به دیگر محتواهای فضای مجازی سرگرم شده است، تحت نظر داشتن زیاد هم از نظر روانشناسی درست نیست.

وی راه‌اندازی شبکه یکپارچه آموزش از راه دور توسط آموزش و پرورش را پیشنهاد کرد و گفت: این شبکه در طول سال می‌تواند فعالیت داشته و در یادگیری فرزندان ما موثر باشد.

یکی دیگر از والدین معتقد است که آموزش‌های دریافتی دانش‌آموزان در روزهای گذشته تاثیری در پیشرفت تحصیلی آنها نداشته است.

احمد عباس‌پور گفت: بسیاری از مطالبی که از شبکه آموزش صدا و سیما در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد قبل از این توسط معلمان آموزش داده شده و اگر دانش‌آموزی سوال داشته باشد پل ارتباطی معرفی نشده است.

وی اظهار داشت: آموزش در شبکه‌های آموزشی فشرده و متراکم است و دانش‌آموزان نحوه آموزش سریع را نیاموخته‌اند از طرفی همه با این نوع آموزش آشنایی ندارند و بیشتر در حال تمرین هستیم.

وی ادامه داد: پیامی از سوی مدرسه برای استفاده از پیام‌رسان ایتا ارسال شده اما طبق گفته فرزندم مطالب کارشناسی شده‌ و پرمحتوا بارگذاری نشده است.

معلمان مجاز به استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی هستند

معاون سلامت و تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی هم گفت: با توجه به اهمیت سلامت روان دانش‌آموزان، معلمان برای آموزش مجازی موظف به استفاده و ارائه مطالب آموزشی در پیام‌رسان‌های داخلی ایتا و سروش هستند.

مهدی گلدانی مقدم افزود: این طرح چند روزی است در خراسان جنوبی اجرایی شده و معلمان باید با پیام‌های یکسان و تخصصی در زمینه آموزش اقدام کنند تا سلامت روان دانش‌آموزان به مخاطره نیفتد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه پهنای باند در همه جای استان وجود ندارد بهترین محل برای آموزش یکسان دانش آموزان شبکه آموزش صدا و سیما خواهد بود که تقویم مناسبی در این زمینه ایجاد و اطلاع رسانی شده است.

وی گفت: با توجه به تاکیدات والدین دانش آموزان برای استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی و موافقت آنها تمامی مدارس استان موظف شدند که تمامی آموزش‌ها را از طریق ایتا و سروش به دانش آموزان ارایه دهند.

شبکه اجتماعی شاد در وزارت آموزش و پرورش راه‌اندازی می‌شود

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی هم گفت: شبکه اجتماعی شاد در وزارت آموزش و پرورش برای استفاده دانش‌آموزان در حوزه آموزشی راه‌اندازی می‌شود.

رضا یکه خانی افزود: با توجه به مشکلات پیش آمده از زمان شیوع ویروس کرونا در بخش آموزش امیدواریم با راه‌اندازی این شبکه مشکلات بخش آموزشی دانش‌آموزان مرتفع شود.

وی در ارتباط با نحوه ارایه آموزش اظهار داشت: آموزش و پرورش خراسان جنوبی هیچ مجوزی را برای قرارداد با موسسه‌های دولتی و غیردولتی برای ارایه آموزش‌ها ندارد اما با توجه به اهمیت آموزش امیدواریم معلمان با استفاده از شبکه‌های مجازی داخلی بتوانند این خلأ را جبران کنند.

وی گفت: معلمان اولین افرادی هستند که بیشترین دغدغه را نسبت به ارایه خدمات آموزشی به دانش‌آموزان دارند و در حال حاضر هم درست است که مدارس به علت شیوع ویروس کرونا تعطیل است اما آموزش تعطیل نیست و آموزش از طرف مدارس و معلمان متعهد و دلسوز با هر طریق ممکن به دانش آموزان می‌رسد.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: امیدواریم با راه‌اندازی شبکه متمرکز اجتماعی شاد به صورت کشوری تمامی مشکلات ارایه آموزش از راه دور به دانش‌آموزان مرتفع شود.

۱۸۰ هزار دانش آاموز در ۱۲ منطقه آموزشی استان خراسان جنوبی تحصیل می‌کنند.

تاکنون ۳۵ مورد مثبت ابتلا به کرونا در این استان اعلام شده و کرونا سه فوتی در خراسان جنوبی داشته است.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.