تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 9292
تاریخ : ۱۵ اسفند, ۱۳۹۸ :: ۱۷:۴۶
از ورود کنترل نشده موسسات غیردولتی به فضای آموزشی دانش آموزان مراقبت کنیم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از ایسنا، علی باقرزاده در دومین گردهمایی مشترک مدیران و معاونان ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها و اعضای شورای معاونان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزارشد، اظهارکرد: از زحمات و تلاش مدیران کل ادارات آموزش و پرورش استان‌ها، مدیران مناطق آموزشی،مدیران مدارس و معلمان در تداوم یافتن جریان آموزش قدردانی می‌کنم.

وی با بیان اینکه در یک پژوهش به هشت نکته در مواجه با شرایط بحرانی اشاره شده بود، گفت: نکته اول؛شرایط بحرانی انسان را وادار به آماده باش و هوشیاری می‌کند و تنها چیزی که در اختیار داریم  واکنش و عملکرد موثر ما است و نکته دوم دراین پژوهش براین تاکید شده است که بحران انسان را قوی‌تر می‌کند.

باقرزاده در ادامه اضافه کرد: نکته سوم؛ کنترل افکار و احساسات و تصمیم‌گیری براساس عقلانیت است و نکته چهارم اینکه در هر بحران فرصت بزرگی نهفته شده است که مدیران هوشمندآن را استخراج می‌کنند .

رئیس مرکز امور هماهنگی حوزه وزارتی خاطر نشان کرد: نکته پنجم در پژوهش این بود که تهیه فهرستی از کارهای که نباید انجام بدهیم مهم‌تر از فهرست کارهای است که باید انجام بدهیمو نکته ششم این است که انرژی را حفظ کنیم و استراحت کافی داشته باشیم .

وی تصریح کرد: در نکته هفتم پژوهش یادآوری شده بود که نوشیدن آب باعث عملکرد بهتر مغز می‌شود و نکته هشتم این است که تجارب خود را به دیگران منتقل کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، باقرزاده تاکید کرد: از ورود کنترل نشده موسسات غیردولتی به فضای آموزشی دانش آموزان مراقبت کنیم و همانطورکه در فضای فیزیکی کنترل شده است در فضای مجازی هم به همین شکل پیگیری و مراقبت کنیم.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.