تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 7574
تاریخ : ۲۱ بهمن, ۱۳۹۸ :: ۱۲:۱۰
تامین ۵۰ درصد هزینه‌ خرید تجهیزات آزمایشگاهی ساخت داخل برای پژوهش‌سراها و هنرستان‌

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از ایسنا، سورنا ستاری در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری‌های مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان و وزارت آموزش و پرورش که امروز با حضور محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد ، با اشاره به این که در گذشته همکاری ما با آموزش و پرورش خوب بوده، اما بخش کوچکی از ظرفیت همکاری ما با آنها محقق شده است گفت: با آمدن دکتر حاجی میرزایی به این وزارت خانه محدوده همکاری ما هم گسترش پیدا کرد و البته حوزه آموزش و پرورش بسیار بزرگ و تخصصی و حساس است و بایستی به دقت بررسی می‌شد که ما چه کمکی می‌توانیم به این حوزه بکنیم.

وی با بیان این که اتفاقات خوبی در دل این همکاری در حال رخ دادن است، گفت‌: آمادگی این را داریم که هزینه خرید تجهیزات ایران ساخت آزمایشگاهی و تجهیزات مورد نیاز پژوهش‌سراها و هنرستان‌ها را تا ۵۰ درصد تامین کنیم.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد:  ما از ۶ سال پیش این کار را با وزارت بهداشت و وزارت علوم شروع کردیم و الان پیچیده‌ترین تجهیزات آزمایشگاهها در داخل کشور ساخته می‌شوند، آمادگی این را داریم که همچون کاری که در آموزش عالی و در هفته پژوهش انجام می دهیم به طور سالانه نمایشگاههای تخصصی برگزار کنیم که دراین نمایشگاه‌ها تجهیزات مورد نیاز آموزش و پرورش به طور خاص ساخته شده به نمایش درآید.

ستاری اظهار کرد:‌ در بنیاد ملی نخبگان از گذشته فعالیت‌هایی در حوزه شناسایی استعدادهای برتر انجام می‌شد که طرح "شهاب" از مهمترین این فعالیت‌ها به شمار می‌آید و امسال پنجمین سالی است که پیاده سازی و اجرا می‌شود.

وی همچنین با اشاره به مدارس سمپاد و باشگاه دانش پژوهان جوان گفت: آیین نامه جدید این موارد نیز چند ماه پیش از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شده و در این حوزه نیز فعالیت‌های جدی را به موازات طرح شهاب و با جدیت پیگیری خواهیم کرد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: جامعه آموزش و پرورش بازار مناسبی برای شرکت‌های دانش بنیان به شمار می‌رود و در این حوزه شرکت‌ها می‌توانند خدمات آموزشی یا دیگر نوآوری‌های خود را با دسترسی بالا و با قیمت ارزان به آموزش و پرورش ارائه کنند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر آنکه فرهنگ اقتصاد دانش بنیان از آموزش و پرورش و کلاس درس شکل می‌گیرد، گفت: از همین زمان است که می‌توانیم پایه‌های فرهنگی را ایجاد کنیم که در آن دانش آموزان به دنبال استخدام نباشند بلکه با اعتماد به نفس بتوانند نوآوری ایجاد کنند.

ستاری در پایان گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی پنج الی شش سال گذشته بیشتر با حوزه آموزش عالی درگیر بوده است و تفاهم نامه امروز اولین قدم‌های ما در حوزه آموزش و پرورش به شمار می‌آید.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین در جمع خبرنگاران گفت: در مدت باقی‌مانده از دولت فعالیت‌های گسترده‌ای را ترتیب دیدیم تا با کمک آموزش و پرورش پیگیری کنیم، البته همکاری‌های گسترده در قالب طرح شهاب، بحث سمپاد، المپیادها، باشگاه پژوهشگران جوان و... وجود داشته و همکاری‌ها در حوزه‌های توسعه استارتاپی، تأمین تجهیزات مربوط به پژوهش‌سراها و هنرستان‌ها و حوزه فرهنگ ‌سازی ادامه پیدا خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از ایسنا ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش امروز دو قرارداد و یک تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء کردند و  بر این اسایس بنا شد که از طرح‌های استارت آپی و نوآورانه در حوزه خدمت رسانی به آموزش و پرورش در کمیته مشترکی که در همین راستا ایجاد شده، حمایت و استقبال شود.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.