تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 7503
تاریخ : ۲۰ بهمن, ۱۳۹۸ :: ۱۳:۳۵
تهران| وزیر آموزش و پرورش: افزایش 17.5 درصدی اشتغال به تحصیل دانش‌آموزان استثنایی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است

- اخبار استانها -

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از شهرری، محسن حاجی میرزایی امروز در آئین خشت‌گذاری و آغاز عملیات ساخت مجتمع آموزشی استثنایی سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی اظهار داشت: خدمتی که خیران به ما می‌کنند تنها در حوزه ساخت مدارس نیست بلکه در حوزه خدمات فرهنگی نیز می‌باشد که با اشاعه این امر به فرهنگ‌سازی در امور خیریه نیز اقدام می‌کنند.

وی افزود: جامعه ما بیش از هر چیز به فرهنگ مسئولیت‌پذیری، اهتمام به امور مردم با غم مردم غمگین شدن و تلاش برای رهایی از رنج‌ها نیاز دارد که باید در آموزش و پرورش به نسل بعدی منتقل شود.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: امروز در اینجا جمع شده‌ایم تا یادی کنیم از بزرگانی که در کار خیر فعال هستند و آنهایی که در روزهای پیروزی انقلاب اسلامی با فراز و نشیب‌های متعدد گام در مسیر عزّت و سربلندی ایران اسلامی نهادند.

حاجی میرزایی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی افزود: انقلاب‌ها جزو نادرترین و پیچیده‌ترین پدیده‌های تاریخ هستند که با جستجو در احوالات آن به این نتیجه خواهیم رسید که انقلاب اسلامی در برابر اقدامات کینه‌توزانه دشمنان خود با تمام اقتدار چه دستاوردهایی به همراه داشته است.

فرمانده سپاه پاسداران در استان گلستان : استقلال سیاسی ملت ایران، بزرگترین دستاورد انقلاب استولایتی: مهم‌ترین دستاورد انقلاب در عرصه بین‌المللی تبدیل دین‌گریزی به دین‌پذیری است

وی ادامه داد: انقلاب به ما نشان داد که اگر ملتی خواسته‌هایش را مطالبه کند و در مقابل دشمنان ایستادگی کند قطعا به پیروزی می‌رسد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه هر بنایی که ساخته می‌شود بنیادش بر تقواست گفت: خشت‌گذاری مدرسه فعلی براساس تقوا است و مربوط به کسانی است که نیازهای بیشتری از سایر دانش‌آموزان دارند.

حاجی میرزایی با اشاره به گسترش توجهات به قشر استثنایی و آسیب‌پذیر در دوران پس از انقلاب اسلامی بیان کرد: تعداد دانش‌آموزان استثنایی پس از انقلاب 17.5 برابر افزایش یافته و در حال حاضر بیش از 153 هزار دانش‌آموز در مدارس استثنایی یا مدارس فراگیر مشغول به تحصیل هستند.

وی در ادامه عنوان کرد: دانش آموزان با نیازهای ویژه در حال حاضر در 1600 مدرسه استثنایی و 14 هزار مدرسه عادی در حال آموزش هستند و بیش از 70 هزار نفر از دانش‌آموزان استثنایی به مدارس عادی پیوستند و تلاش می‌کنیم که این میزان افزایش پیدا کند.

وزیر آموزش و پرورش همچنین با اشاره به نامناسب بودن فضاهای آموزشی در تهران افزود: یکی از دلایل آن مهاجرت‌های گسترده و جابه‌جایی جمعیت است که در منطقه فشافویه شاهد رشد 9.2 دانش‌آموزی هستیم.

حاجی میرزایی در ادامه با اشاره به اهمیت مسئولان اجتماعی بیان کرد: شهرک صنعتی شمس‌آباد که از بزرگترین شهرک‌های صنعتی ایران است هیچ ارتباطی با آموزش و پرورش ندارد، لذا ضروری است که تعاملی میان آموزش و پرورش و این فضاهای صنعتی ایجاد شود.

وی تاکید کرد: چرخ صنعت در چند کیلومتری این شهر می‌چرخد اما نیاز به نیروی انسانی دارد که می‌توان از طریق آموزش و پرورش نسبت به آموزش آنها اقدام کرد.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: از استاندار تهران می‌خواهیم همّت کند و پیوند میان شهرک صنعتی شمس‌آباد و آموزش و پرورش را برقرار کنند و ما نیز از آن حمایت می‌کنیم تا فضای زیست ما طبیعی تر باشد.

حاجی میرزایی در پایان خاطرنشان کرد: اگر یک دانش‌آموز کلاس دوازدهم را تمام کند و درک و توانایی حل مسائل شهر را نداشته باشد، در تربیت او موفق نبوده‌ایم و اگر دانش‌آموزان نتوانند نسبت به محیط خود اقدام کنند به این معناست که ما به‌عنوان سیستم آموزشی عملکرد درستی نداشته‌ایم.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.