تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : اقتصادی
شماره : 7110
تاریخ : ۱۵ بهمن, ۱۳۹۸ :: ۱۲:۴۵
از طرح محرومیت‌زدایی بنیاد مستضعفان تا جذب ۱۲۰ نیروی هرمزگانی

علی دهاقین، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش از مهم‌ترین شرکت‌های بنیاد مستضعفان در این مراسم گفت: این روزها که با گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرین شده، شاهد به بار نشستن درختی هستیم که نهال آن در سال ۸۶ و با آغاز عملیات احداث مجتمع فولاد کاوه جنوب کیش در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس واقع در غرب شهر بندرعباس، کاشته شده است.

دهاقین با اشاره به اینکه در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی با ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم و بومی گزینی در جذب نیروی انسانی، برای حدود ۱۵ هزار نفر به‌صورت غیرمستقیم در بخش‌های تولیدی و خدماتی مرتبط در سراسر کشور فرصت شغلی ایجاد کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: تا امروز هزار و ۴۰۰ نفر در این شرکت مشغول به خدمت بوده و با جذب این ۱۲۰ نفر و همچنین جذب ۸۰ نفر دیگر تا پایان سال جاری این تعداد به هزار و ۶۰۰ نفر خواهد رسید.

وی با بیان اینکه تمام درآمد شرکت‌های بنیاد مستضعفان به این بنیاد بازگشته و در راستای مسئولیت‌های اجتماعی ازجمله محرومیت‌زدایی در مناطق کم برخوردار هزینه می‌شود، عنوان کرد: با توجه به اینکه در افق پیش رو استان هرمزگان تبدیل به استانی فولادی خواهد شد، نیاز به تربیت نیروی متخصص بومی در رشته‌های مختلف صنعتی دارد.

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش ادامه داد: ما در جلسات متعددی با استانداری و دانشگاه‌های مختلف سطح استان هرمزگان موضوع کمبود نیروی متخصص و لزوم ایجاد زیرساخت‌های آموزشی برای تربیت این نیروها در هنرستان‌ها و دانشگاه‌ها را مطرح کرده‌ایم.

دهاقین با تأکید بر لزوم مهارتی کردن دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان برای ورود به صنایعی چون فولاد، خاطرنشان کرد: باید از همین امروز برای ۱۰ سال آینده برنامه‌ریزی‌هایی درزمینهٔ ایجاد زیرساخت‌های آموزشی و تربیت نیروهای متخصص صورت بگیرد.

وی ادامه داد: با توجه به تأکیدی که برای جذب نیروی بومی در این شرکت داشتیم، علی‌رغم اینکه بسیاری از شرکت‌کنندگان در آزمون ازلحاظ علمی و تخصصی نمره قابل قبولی نداشتند اما بنا را بر آموزش و مهارت‌آموزی گذاشتیم تا علاوه بر جذب، قدمی در راه تربیت نیروهای متخصص بومی برداریم.

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با اشاره به اینکه امیدواریم این شرکت با راه‌اندازی طرح‌های توسعه آتی در سال آینده، به درختی پربارتر تبدیل شود، افزود: فولاد کاوه نماد اقتصاد مقاومتی و کار و تلاش جوانان ایرانی است؛ این شرکت به‌عنوان بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در صنعت فولاد ایران به شمار می‌رود و تکمیل زنجیره تولید فولاد از معدن تا مقاطع فولادی به‌منظور حضور در جمع سه تولیدکننده برتر با کسب سهم ۱۰ درصدی از تولید کل کشور در افق سند چشم‌انداز ۲۰ ساله را سرلوحه توسعه شتابنده خود قرار داده است.

وی تصریح کرد: وجود مزیت‌هایی همچون دسترسی به آب‌های آزاد جهت تسهیل در واردات و صادرات محصول و تأمین مواد اولیه به دلیل نزدیکی به بزرگ‌ترین بندر بازرگانی کشور، استحصال آب از دریا در راستای تولید پایدار و باثبات محصول، هم‌جواری با صنایع همگون، برخورداری از جایگاه نخست در ترانزیت کالا به دلیل منطبق بودن با مسیر راهگذر جنوب به شمال، نزدیکی به منابع انرژی نظیر برق، گاز، معادن و آب، توجیه اقتصادی مناسبی برای تأسیس این شرکت شد.

دهاقین عنوان کرد: این شرکت در زمینی به مساحت ۱۷۰ هکتار، کارخانه‌های متعددی همچون دو واحد احیای مستقیم به روش میدرکس را با ظرفیت تجمیعی یک‌میلیون و ۸۶۰  هزار تن راه‌اندازی کرده که به ترتیب در سال‌های ۹۰ و ۹۱ مورد بهره داری قرارگرفته‌اند؛ هم‌اکنون هر دو واحد به ظرفیت کامل تولید رسیده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین دو واحد کارخانه فولادسازی هرکدام به ظرفیت یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار تن در سال به روش قوس الکتریکی و احداث زیرساخت‌هایی نظیر آب‌شیرین‌کن، پست برق و خطوط انتقال از دیگر بخش‌های این مجتمع است.

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش بیان کرد: بزرگ‌ترین پروژه این شرکت، راه‌اندازی دو واحد فولادسازی هم‌جوار است که فاز نخست آن در سال ۹۵ به بهره‌برداری رسیده و پیش‌بینی می‌شود فاز دوم نیز نیمه اول سال ۹۹ مورد بهره‌برداری قرار گیرد تا ظرفیت مجموع تولید شمش در این شرکت به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن در سال برسد.

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی تحریم‌های آمریکا علیه اقتصاد ایران به شدیدترین شکل ممکن در حال اعمال است، افزود: ما به‌عنوان سربازان جبهه اقتصاد کشور باید در مواجهه با این جنگ روانی و اقتصادی نقش‌آفرینی اثرگذاری در اقتصاد مقاومتی داشته و بیش از هر زمان دیگر توسعه تولید و اقتصاد را لازم و خود را جبهه هم‌جوار جبهه مقاومت بدانیم.

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با اشاره به اینکه تلاش برای تولید، صادرات و ایجاد اشتغال پایدار مأموریت استراتژیک این شرکت است، بیان کرد: ما هزاران سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی در جبهه مقاومت و هزاران سرباز در جبهه مقاومت اقتصادی خواهیم داشت و پرچم این دو جبهه را برافراشته نگه خواهیم داشت.

دهاقین اضافه کرد: امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام «سال رونق تولید» نام‌گذاری شده و شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، برای شکستن تحریم‌ها، به خودباوری و توانمندی جوانان بومی تکیه کرده است.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.