تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 29278
تاریخ : ۱ دی, ۱۳۹۹ :: ۱۵:۳۵
نگران بی‌سوادی زنان و دختران عشایری کهگیلویه و بویراحمد هستیم

- اخبار استانها -

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از یاسوج، هادی زارع‌پور در سومین نشست شورای پشتیبانی نهضت سواد آموزی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در طرح توسعه سوادآموزی دختران و زنان عشایر 40 مربی مشغول فعالیت هستند، که امسال باید 400 نفر از زنان و دختران عشایر تحت پوشش این طرح قرار بگیرند.

وی با اشاره به اینکه هرساله از اول تا هفتم دی ماه به عنوان هفته سوادآموزی نام‌گذاری شده‌ است، عنوان کرد: مبنای این نام‌گذاری صدور فرمان امام راحل در راستای شکل‌گیری نهضت سواد آموزی برای ریشه‌کن کردن بی‌سوادی در کشور است.

زارع‌پور خاطرنشان کرد: سالیانه عملکرد استان‌ها در 25 شاخص در زمینه سوادآموزی مورد بررسی قرار می‌گیرد، که استان کهگیلویه و بویراحمد در 23 شاخص در بین استان‌های برتر کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه استان در 13 شاخص در بین  8 استان‌ برتر کشور قرار دارد و در سالیان متمادی بین رتبه‌های اول تا سوم بوده‌ است، افزود: طرح شتاب برای سرعت بخشیدن به سواد آموزی در مناطق مختلف استان اجرا می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: میانگین سنی افراد حاضر در دوره‌های سواد آموزی بین 10 تا 49 سال بوده و میانگین باسوادی در استان هم‌ اکنون 92.4 درصد است.

چرا آموزش‌وپرورش وضعیت استخدامی هزاران نیروی نهضت سوادآموزی را مشخص نمی‌کند؟جزئیات امتیازبندی و استخدام معلمان حق‌التدریسی‌ و آموزشیاران نهضت سوادآموزیموشن‌گرافیک| طرح بسیج سوادآموزی چگونه حیرت جامعه جهانی را برانگیخت؟+ فیلم

زارع‌پور با اشاره به اینکه نرخ باسوادی در کشور 94 درصد است، تصریح کرد: شهرستان کهگیلویه و لنده دارای نرخ 88 درصدی و نرخ باسوادی در شهرستان گچساران بالاتر از میانگین کشوری است.

وی با بیان اینکه طرح سواد زندگی در 6 مرکز استان در حال اجرا بوده که در این طرح سواد آموزان 40 مهارت مختلف زندگی را فرا می‌گیرند، یادآور شد: طرح توسعه سوادآموزی دختران و زنان عشایر با مشارکت نهاد بانوان استانداری قریب به پنج سال در حال اجرا می‌باشد.

زارع‌پور افزود: در تفاهم‌نامه‌ای با بانک‌های استان مقرر شد بانک‌ها به سواد آموزانی که موفق به گذراندن دوره‌های آموزشی می‌شوند تسهیلاتی ارائه بدهند که دو بانک ملی، قرض الحسنه مهر ایران و صندوق کار آفرینی امید همکاری خوبی داشته‌اند.

در پایان این نشست با اهدا لوح تقدیر از مدیران بانک‌های ملی، قرض‌الحسنه مهر ایران و صندوق کارآفرینی امید تجلیل شد.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.