تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 28787
تاریخ : ۲۵ آذر, ۱۳۹۹ :: ۱۳:۵۵
رشد صد در صدی اقدام پژوهی معلمان کردستانی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، طالب محمدی در آیین تجلیل از معلمان پژوهنده، پژوهشگران و فناوران برگزیده استان؛ باتبریک هفته پژوهش، اظهار کرد: هرساله هفته چهارم آذر ماه به عنوان هفته پژوهش و 25 آذر ماه به عنوان روز ملی پژوهش با اهداف آشنایی با نقش، جایگاه و اهمیت پژوهش و تحقیق در اداره جامعه، سازمان‌ها و کشور، تعامل مردم و دست‌اندرکاران علم و پژوهش، اشاعه و مبادله دانش و اطلاعات پژوهشی و تقویت و گسترش فرهنگ پژوهش نامگذاری و برپا می‌شود.   

وی با بیان اینکه هفته پژوهش حرکتی نمادین در عرصه حیات علمی و پژوهشی کشور است؛ گفت: پژوهش، تلاش فکری منظم، ارزشمند و پرسش محور برای یافتن پاسخ و دستیابی به حقیقت است و پژوهش آموزشی در واقع کاربرد روش‌های علمی در مطالعه مسائل آموزشی است.

رییس پژوهشکده تعلیم و تربیت و دبیر ستاد هفته پژوهش استان با بیان اینکه هیچ نهادی به اندازه آموزش و پرورش نیازمند پژوهش نیست؛ اظهارداشت: گستردگی و جامعه شمول بودن، داشتن وظایف پیچیده و  ماموریت‌های حساس و برخورداری از بسترهای مناسب اهمیت پژوهش در آموزش و پرورش را دو چندان ساخته است.

درخشش معلمان و دانش‌آموزان کردستانی در طرح اقدام پژوهی

محمدی به درخشش معلمان و دانش‌آموزان استان در طرح اقدام پژوهی پرداخت و با بیان اینکه امسال در بخش دانش‌آموزی، مهدی فدای دین دانش‌آموز پایه دوم دبستان هیات امنایی معلم شهرستان قروه به عنوان پرافتخار دانش‌آموز خلاق و پیشگام در مطالعه برگزیده سال 99 دست یافت؛ گفت: در بخش فرهنگیان نیز رشید احمدی‌فر از دانشگاه فرهنگیان سنندج رتبه اول کشوری طرح پژوهشی برگزیده و صالح میرزایی از دیواندره رتبه دوم کشوری در معلم پژوهنده و را به خود اختصاص دادند.

دبیر ستاد هفته پژوهش استان با اشاره به اینکه در راستای کمک به فرهنگ سازی پژوهش، ایجاد انگیزه در فرهنگیان به امور پژوهشی و نیز الگوسازی در راستای معرفی معلمان پژوهشگر و خلاق، اقدامات و فعالیت‌های در سال 99 در آموزش و پرورش کردستان انجام گرفته است؛ تعیین اولویت‌های پژوهشی آموزش و پرورش استان در 12 محور و ابلاغ و فراخوان آن را یکی از این برنامه‌ها عنوان کرد.

محمدی انجام قرارداد و اجرای 12 طرح پژوهشی و پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری در سال 98 و عقد قرارداد و تفاهم نامه‌های پژوهشی با دستگاه‌ها و مراکز علمی پژوهشی استان را از دیگر برنامه‌های این حوزه برشمرد.

انجام 1100 مورد اقدام پژوهی توسط معلمان کردستانی

وی از انجام یک‌هزار و 100 مورد اقدام پژوهشی توسط معلمان استان خبر داد و گفت: خوشبختانه امسال در این زمینه نسبت به سال گذشته رشد 100 درصدی داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه کلیه طرح‌های اقدام پژوهی برتر در سال تحصیلی گذشته برای بهره‌مندی فرهنگیان به مدارس ارسال شده است؛ گفت: امسال 25 نفر از معلمان برگزیده استانی معلم پژوهنده مورد تجلیل قرار گرفتند.

دبیر ستاد هفته پژوهش استان همچنین از شناسایی 5 نفر از پژوهشگران برتر استانی به عنوان پژوهشگران منتخب ستاد پژوهش استان و 16 نفر از پژوهشگران فعال استان خبر داد و گفت: سه پژوهشسرای نواحی یک و دو سنندج و قروه نیز عنوان پژوهشسراهای برتر استان را به خود اختصاص داده‌اند.

معرفی مدیران برتر در زمینه پژوهش

محمدی با بیان اینکه در هفته پژوهش امسال مدیران آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج، دیواندره و قروه به عنوان مدیران برتر در زمینه پژوهش معرفی شده‌اند؛ از شناسایی و تقدیر از 4 نفر از معلمین موثر در تربیت دانش‌آموزان پژوهشگر به انتخاب پژوهشسراها و گروه‌های آموزشی استان خبرداد.

وی برگزاری پنج دوره آموزشی توانمندسازی فرهنگیان در زمینه مقاله نویسی، گزارش نویسی و آشنایی با روش‌های تحقیق، برپایی نمایشگاه دستاوردها و آثار پژوهشی دانش‌آموزان و فرهنگیان با همکاری پارک علم و فناوری، اجرای طرح حامی(حمایت از معلمان مولف، مترجم و صاحب اثر)، تقدیر از 16 نفر از رابطین پژوهشی شهرستان‌ها و مناطق را از دیگر اقدامات در حوزه پژوهش عنوان کرد.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.