تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 27599
تاریخ : ۲۸ آبان, ۱۳۹۹ :: ۱۴:۵۱
برگزاری دوره‌های آموزشی نماز با حضور 1000 نفر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از ساری، محمد رضا مسیب‌زاده امروز در ششمین اجلاسیه سراسری نماز که به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: استان مازندران همواره از پیشگامان عرصه فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی است.

وی افزود: آموزش و پرورش به‌واسطه جایگاه رفیع خودش و تاکیدات مقام رهبری " اگر می‌خواهید سلامت جامعه تامین شود مسیرش اقامه نماز در مدارس است" در مسیر اقامه نماز گام برمی‌دارد.

*کرونا فعالیت‌ها در خصوص اقامه نماز را تعطیل نکرد

مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: در بحث اقامه نماز، وظیفه ما بیش از گذشته است با وجود شیوع ویروس کرونا و مشکلاتی به‌وجود آمده آموزش و پرورش هیچکدام از فعالیت‌های خود را تعطیل نکرد و با تغییر روش از حقیقی به مجازی فعالیت‌ها را دنبال می‌کند.

مسیب‌زاده خاطرنشان کرد: با اجرای طرح اندیشمند هیات‌های اندیشه‌ورز در مدارس در فضای مجازی نام نماز زنده است ما پویش‌های ؛ هر خانه یک مسجد، هر خانه یک جشن تکلیف و هر خانه یک نماز جماعت را داریم.

این مسؤول اعلام کرد: ایجاد دبیرخانه مرکزی نماز دانش‌آموزی در استان یزد یکی از فعالیت‌های ارزشمند نمازی بود، نقش مدرسه در پیشبرد مسائل معنوی و نماز مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان است انصافا معلمان، مدیران و مسؤولان ما دانش‌آموزان را به لحاظ مهارت خواندن نماز می‌رسانند.

وی گفت: در پایه سوم دختران و هشتم پسران با برگزاری جشن تکلیف و آموزش احکام نماز، نماز را فرا می‌گیرند اما اینکه مستمر باشد و تبدیل به یک مهارت باشد مهم است، سه دوره آموزشی ویژه در ستاد مرکزی اقامه نماز داریم و به کار ویژه آموزش مدیران طرح مبین آموزش‌های نماز روش‌های انس با نماز و قرآن به ظرفیت ۶۰ هزار نفر که تا ۱۰۰ هزار نفر ارتقا می‌یابد را داریم.

 

مسیب‌زاده یادآور شد: در تابستان از فرصت مطالعاتی خوبی استفاده کردیم آموزش تفسیر منتخب نور و حضور بیش از ۵ هزار نفر ائمه جماعات را داشتیم، امروز به جایی رسیدیم که اگر قرار است موفق شویم کار همدل مشارکتی با حضور همه نهادها را خواستاریم تا وظیفه اساسی حکومت که ایجاد فضای نماز است را انجام دهیم.

*پیوند نماز و آموزش و پرورش ناگسستنی است

در ادامه علیرضا سعدی‌پور مدیر آموزش و پرورش در مازندران با اشاره به برخی از فعالیت‌های آموزش و پرورش مازندران در خصوص اقامه نماز، گفت: پیوند نماز و آموزش و پرورش ناگسستنی است؛ مدرسه عرصه‌ای است که جریان تربیت را شکل می‌دهد و شکل‌گیری آن با نماز احیا می‌شود.

وی افزود: مهم‌ترین برنامه وظیفه ما در کنار فعالیت‌های شناختی و معرفتی توسعه و ترویج اقامه نماز جماعت در مدارس است تا بتوانیم در تمامی مدارس استان نماز جماعت با کیفیت برگزار کنیم، مقام رهبری در پیام خود اجلاسیه سال گذشته فرمودند مدارس را به نمازخوانی نوجوانان مزین کنید این برترین تضمین برای سلامت آینده جامعه است.

سعدی پور تصریح کرد: به استناد سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش به توسعه فرهنگ نماز و احیای آن، تربیت نیروهای متخصص و تولید محتوای مورد نیاز، شناسایی موانع و مشکلات اقامه نماز در مدارس و پیگیری رفع آن از طریق مدیران مدارس،  تعامل مستمر با ائمه جمعه و جماعات، استفاده از ظرفیت فکری و عامی صاحب‌نظران، جوانان، بانوان و اساتید حوزه و دانشگاه خواهیم پرداخت.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران ادامه داد: استفاده همه‌جانبه از امکانات و تسهیلات نهادهای دولتی و ادارات در جهت تقویت اقامه نماز مدارس، اجرایی کردن پیام رهبر انقلاب به اجلاسیه نماز مبنی بر مزین کردن مدارس به نمازخوانی نوجوانان،  احیای نمازخوانی در مدرسه و مسجد و فعالیت‌هایی دیگر را در دست اجرا داریم.

این مسؤول درخصوص فعالیت‌های اجرای آموزش و پرورش در خصوص نماز، گفت: در این راستا آغاز به کار جشنواره تربیت حکیمانه ۳ را با محوریت نماز، برگزاری ۴ جلسه شورای اقامه نماز آموزش و پرورش با حضور اعضای ستاد اقامه نماز، تجلیل از ۶۰ نفر از مجریان طرح امین و روشنای استان مازندران به‌عنوان مبلغان استان در نماز مدارس را داشتیم.

وی اضافه کرد: طراحی و راه‌اندازی سامانه آنلاین ثبت اطلاعات مبلغان طرح امین و روشنا، ساماندهی آموزش برخی از روحانیون وظیفه در مدارس استان، حضور ائمه جمعه و جماعات و روسای کمیته‌ها در برنامه‌های فرهنگی و مذهبی آموزش و پرورش، برگزاری گفتمان‌های دینی در مدارس شهرستان‌ها و مناطق اجرایی شد.

سعدی‌پور عنوان کرد: در اختیار گذاشتن ظرفیت‌های موجود در شبکه شاد به مبلغان و روحانیون جهت تبلیغ امر نماز در سطح مدارس و دوران شیوع ویروس کرونا به‌خصوص در زیست بوم جدید را با هدف تولید محتوای الکترونیکی در فضای مجازی داشتیم که آثار خوبی دریافت شد ۳۶ دانش آموز در مسابقات انشای نماز و ۴۴ نفر در مسابقات احکام نماز و ۱۸ نفر در بخش اذان برگزیده شدند، همچنین برگزاری جشنواره ترنم الهی با موضوع سرود نماز را داشتیم.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران اذعان داشت: مطالبه ما کمک به تجهیز و تامین نمازخانه‌های موجود و تاسیس نمازخانه‌های مستقل برای مدارس پرجمعیت، مساعدت فرمانداران، بخشداران و دهیاران، استفاده دز ظرفیت‌های استان در بحث نماز و پشتیبانی از نماز مدارس، پوشش خبری فعالیت‌های نماز آموزش و پرورش، همکاری اساتید حوزه و دانشگاه‌ها در برگزاری کلاس‌ها در سطوح مختلف آموزش و پرورش است.

وی در پایان بیان کرد: امیدواریم همزمان با برگزاری این مراسم بتوانیم فرهنگ نماز و ترویج فرهنگ اسلامی و تربیت انسان‌های تمام ساحتی به استناد سند تحول بنیادین را پیگیری کرده و انسان‌هایی متعهد، مقاوم و دلسوز در تراز انقلاب تربیت کنیم.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.