تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 26455
تاریخ : ۱۴ آبان, ۱۳۹۹ :: ۵:۴۶
مشق مهربانی «معلمان سیار» در روستاهای محروم عنبرآباد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از جنوب کرمان، عشق آموزش به دانش‌آموزان، معلمان عنبرآبادی را در تعطیلات کرونایی به مدارس روستا کشاند، در این روزها که خیلی از فعالیت‌ها به دلیل شیوع کرونا تعطیل است اما معلمانی هستند که برای آموزش دانش‌آموزان این سرزمین ساعت‌ها راه می‌پیمایند و رنج مسیر را به جان می‌خرند تا دانش‌آموزان در روستاهای مناطق محروم از درس عقب نمانند.

جمعی از معلمان مدرسه نمونه رضوان عنبرآباد در طرحی ابتکاری با عنوان معلمین سیار با همکاری آموزش پرورش شهرستان به‌صورت داوطلبانه با حضور در روستاهای شهرستان عنبرآباد به دانش‌آموزانی که به دلیل نبود اینترنت، نداشتن گوشی هوشمند و ... امکان استفاده از آموزش در فضای مجازی را ندارند ضمن بررسی وضعیت دروس آنها، اشکالات درسی‌شان را برطرف می‌کنند.

                                معلمان خستگی‌ناپذیر عاشقانه پا به میدان گذاشتند

معلمان فداکار عنبرآبادی در چنین شرایطی با از خودگذشتگی به‌صورت داوطلبانه در روستاها حاضر می‌شوند تا همچنان روشنی بخش راه آیندگان باشند.

 

اما در این بحبوبه؛ کلاس‌های درس برای دانش‌آموزان روستایی رنگ دیگری دارد، دانش‌آموزانی که با کمترین امکانات موجود می‌کوشند به همراه معلمان مطالب گوناگون درسی را به نحو احسن فرا گیرند اما ضعف ساختارها و دسترسی نداشتن اینترنت و یا نداشتن گوشی هوشمند به دلیل مشکلات مالی برخورداری برابر این فرصت آموزشی را از آنان گرفته و این معلمان خستگی‌ناپذیر عرصه علم و تربیت هستند که عاشقانه پا به میدان گذاشته وبه یاری آنها شتافتند.

 

در اولین روز از اجرای طرح معلمان سیار، معلمان مدرسه نمونه رضوان عنبرآباد به همراه مدیر و معاون مدرسه به یکی از روستاهای بخش جبالبارز جنوبی رفتند و با تشکیل کلاس‌های درس در روستا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به آموزش پرداختند.

دانش‌آموزان این روستا که اکثریت آنها به دلیل نبود اینترنت در روستا و یا نداشتن گوشی هوشمند هفته‌ها بود، نتوانسته بودند در کلاس درس شرکت کنند از درس عقب‌مانده بودند و این موضوع آنها را آزار می‌داد.

هیچ توقعی از کسی نداریم/ خدمت به دانش‌آموزان توفیق الهی است

خانم امیری از معلمان که در این طرح شرکت کرده بوده، گفت: با توجه به شرایط کنونی که در تمام دنیا خاکم شده و به تبع آن ما هم جدا از آن نیستیم باید دست به دست هم داده تا در زمینه آموزش بتوانیم با پیشبرد اهداف حتی در شرایط سخت کرونایی اقداماتی انجام بدهیم.

وی عنوان کرد: خیلی از دانش‌آموزان روستا به دلیل عدم آنتن‌دهی تلفن و اینترنت امکان استفاده از برنامه‌هایی مانند شاد برایشان فراهم نیست و ما تصمیم گرفتیم تا زمانی که مدارس تعطیل هستند از شهر به روستاها برویم و به‌طور حضوری مشکلات دانش‌آموزان را برطرف کنیم و هیچ توقعی از کسی نداریم و خدمت به دانش‌آموزان را سعادت و توفیق الهی برای خود می‌دانم.

دانش‌آموزان این روستا هم ضمن تقدیر از حضور معلمان شهر عنبرآباد گفتند: ما چند هفته‌ای بود به دلایل مشکلات نبود اینترنت و نداشتن گوشی نتوانسته بودیم در کلاس‌های درس غیر حضوری شرکت کنیم، امروز معلمان عنبرآباد با تشکیل کلاس درس عقب‌ماندگی‌های ما را جبران کردند و ما به چنین معلمانی افتخار می‌کنیم که در این شرایط بیماری کرونا باز هم ما را تنها نگذاشتند.

در  این طرح، معلمان به روستاها می‌آیند و دانش‌آموزانی که خانواده‌هایشان رضایت بدهند در این کلاس‌های درس شرکت می‌کنند و تمام دستورالعمل‌های بهداشتی به بهترین نحو ممکن رعایت می‌شود.

 

حسین سالاری ده‌شیخ مدیر آموزش پرورش عنبرآباد در حاشیه بازدید از اجرای این طرح اظهار کرد: طرح ابتکاری معلمان سیار به پیشنهاد خود معلمین و با همکاری آموزش و پرورش عنبرآباد آغاز شده است.

وی بیان داشت: در این طرح معلمان به‌صورت داوطلبانه در روستاها حاضر می‌شوند و دانش‌آموزانی که امکانات برگزاری کلاس‌های غیر حضوری برای آنها مقدور نبوده دروس تدریس و اشکالات درسی‌شان برطرف می‌شود.

مدیر آموزش پرورش عنبرآباد گفت: در حال حاضر 6 نفر از معلمان به همراه مدیر و معاون مدرسه نمونه رضوان در مدرسه‌ای در روستا در فاصله 50 کیلومتری از شهر عنبراباد حاضر شدند و به دانش‌آموزان دروس عربی، ریاضی، زبان و ... را به‌صورت حضوری تدریس کردند.

 

وی بیان داشت: در شهرستان عنبرآباد 16 هزار دانش‌آموز مشغول به تحصیل هستند که حدود 35 درصد این دانش‌آموزان فاقد گوشی هوشمند و ... هستند تا بتوانند به‌صورت غیر حضوری آموزش ببینند.

سالاری اظهار داشت: امروز شاهد برگزاری طرح معلمان سیار هستیم که در این طرح معلمان به روستاها می‌آیند و دانش‌آموزانی که خانواده‌هایشان رضایت بدهند در این کلاس‌های درس شرکت می‌کنند و تمام دستورالعمل‌های بهداشتی به بهترین نحو ممکن رعایت می‌شود.

خیران دانش‌آموزان بی‌بضاعت را یاری کنند

مدیر آموزش پرورش عنبرآباد گفت: کلاس‌هایی که در روستا برگزار می‌شود زیر پنج نفر هستند و ما هم امروز بازدید داشتیم از نحوه اجرای این طرح که خوشبختانه روند مطلوب بود و امیدواریم بتوانیم این طرح را گسترش دهیم.

وی با بیان اینکه معلمان قبل از حضور در روستا اطلاع رسانی می‌کنند تا دانش‌آموزانی که تمایل دارند در دو بازده زمانی در مدارس مجاورت روستا شرکت کنند، عنوان کرد: در اولین روز 50 نفر دانش‌آموز به‌صورت شیفتی در مدرسه حاضر شدند و معلمان کلاس درس حضوری تشکیل دادند و اشکالات دانش‌آموزان برطرف شد.

سالاری ضمن تقدیر از حضور داوطلبانه معلمان عنبرآباد در این طرح خاطرنشان کرد: از خیرانی که تمایل دارند در حوزه آموزش و پرورش فعالیت کنند ما دانش‌آموزان زیادی داریم که خانواده‌های آنها به دلیل نداشتن وضعیت مالی مناسب توان تهیه گوشی هوشمند برای فرزندانشان ندارد؛ مدارس ما هم به دلیل مشکلات اقتصادی وضعیت مالی خوبی ندارند که از ظرفیت خیران در بحث آموزش و پرورش  استفاده خواهیم کرد.

گزارش از : علی داور

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.