تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 25983
تاریخ : ۷ آبان, ۱۳۹۹ :: ۱۲:۲۸
با کمبود مربی بهداشت و پرورشی مواجهیم

ابراهیم باقری، امروز (چهارشنبه- ۷ آبان ماه) در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان خمینی‌شهر، اظهار کرد: پرورش مقدم بر آموزش است و دنیا به این موضوع رسیده است. در کشورهای پیشرفته بیش از ۷۰ درصد زمان آموزشی مدرسه به پرورش اختصاص دارد. سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز بیش از ۷۰ درصد به پرورش می‌پردازد.

وی افزود: متأسفانه در سیستم آموزشی زیرساخت‌های اساسی ساختار فیزیکی مدارس در نظر گرفته نشده است، در صورتی که در کشورهای توسعه یافته ساختمان مدارس زیباترین ساختمان‌های شهر است. پیگیری مباحث پرورشی مدارس در شرایط خاص بیماری کرونا سخت است، اما در شهرستان خمینی‌شهر با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام داده‌ایم جزو بهترین‌ها در این زمینه بوده‌ایم.

باقری با اشاره به پایین بودن سرانه ورزشی در خمینی‌شهر، گفت: سرانه ورزشی در خمینی‌شهر تقریباً صفر است و ورزش در حیاط مدارس انجام می‌شود. سعی کرده‌ایم فضا را برای انجام حرکات ورزشی مناسب‌سازی کنیم، اما این استاندارد نخواهد بود. آموزش و پرورش شهرستان تقریباً یک و نیم سالن در اختیار دارد که سالن ورزشی عماد سیادت مطابق استانداردها ساخته نشده است. سالن امینی نیز در حال ساخت است که تاکنون ۹۰درصدش تکمیل شده و ‌برای تکمیل آن نیاز به بودجه داریم و خیران نیز متأسفانه در این زمینه فعالیت نمی‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از ایسنا، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خمینی‌شهر در مورد مربیان سلامت مدارس تصریح کرد: سالها در این زمینه استخدامی نبوده است. این بخش به وزارت بهداشت واگذار شده و شبکه بهداشت نیز کمبود نیرو دارد.

وی افزود: در حال حاضر تنها ۴۳ نفر نیروی انسانی داریم که تنها ۸ نفر از آن‌ها تخصص بهداشتی دارند. ۴۰۰ واحد آموزشی در شهرستان داریم که طبق استانداردها باید ۴۰۰ مربی بهداشتی داشته باشیم.

همچنین معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خمینی‌شهر، حوزه پرورشی را شامل قرآن و عترت، نماز، فرهنگی، هنری سلامت و بهداشت، تربیت بدنی، مشاوره و ورزش دانست و گفت: تمام فعالیت‌های پرورشی طی ۴ جلسه برای مربیان پرورشی ارائه شده است. همچنین بسته‌های تربیتی در برنامه شاد برای همه مدارس ارسال شده تا بتوانیم خطر کرونا را به فرصت تبدیل کنیم.

علیرضا توکلی در مورد برنامه‌های تدوین شده ۱۳ آبان، گفت: تبلیغات رسانه‌ای، اجرای پویش «آمریکا باید از منطقه برود» با عنوان متن نویسی و با هدف استکبار گریزی، نقاشی، تهیه نماهنگ و اینفوگرافی، قرائت وصیت نامه شهید حاج قاسم سلیمانی، خواندن سرود حماسی در میادین شهر، امضای طومارهای دانش‌آموزی و ... از جمله برنامه‌هایی است که واحد پرورشی برای ۱۳ آبان ماه تدارک دیده است.

فرماندار شهرستان خمینی‌شهر نیز گفت: در این شرایط باید توجه بیشتری را به مسائل پرورشی داشته باشیم. کلاس‌های مجازی آسیب‌هایی را نیز در پی دارد که باید به مباحث پرورشی توجه بیشتری شود و کاهش آسیب‌های فضای مجازی باعث می‌شود سرمایه‌ها و آینده‌سازان کشور کمتر آسیب ببینند.

علیرضا بصیری افزود: دشمن اعلام کرد که هیچ تحریم دیگری نیست که بر ایران اعمال نکرده باشد. تمام این سخت‌گیری‌ها برای این است که مردم را به زانو در بیاورند و دامنه این نارضایتی‌ها را به جامعه بکشند. امروز بیش از هر زمانی نیاز به وحدت، یکدلی و انسجام داریم. همه باید امروز همدل شوند و در زمین دشمن بازی نکنند. اختلاف بین مسئولان خواست دشمن است، البته مردم آگاه هستند و شکیبایی خواهند کرد تا این مقطع حساس را پشت سر بگذاریم.

وی گفت: تأثیر وحدت را این روزها در شهرستان خمینی‌شهر می‌بینیم. وضعیت خمینی‌شهر حاد بود اما با همدلی آمار بستری‌ها کاهش یافته و خمینی‌شهر جزو آن چند شهرستان ملزوم به محدودیت‌های کرونایی نبود. باید محکم‌تر از قبل عمل شود و مسائل حاشیه‌ای را باید کنار بگذارید. باید با رعایت پروتکل‌ها زندگی مسالمت‌آمیزی را در کنار کرونا داشته باشیم و امروز مقابله ما با دشمن تدافعی است و سنگرمان ماسک و فاصله‌گذاری و شرکت نکردن در تجمعات است.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.