تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : شهرستانها
شماره : 24988
تاریخ : ۲۱ مهر, ۱۳۹۹ :: ۷:۲۱
‌راه‌حل مسئولان برای تردد آسان جزیره‌نشینان هرمزی چیست؟

- اخبار استانها -

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از جزیره هرمز، عدم وجود امکانات در جزیره هرمز موجب شده تا اکثر اهالی جزیره خاک‌های رنگی جهت انجام امورات اداری، درمانی و تجاری خود به مرکز استان سفر کنند.

یکی از مهم‌ترین مسائل برای مردم محروم جزیره هرمز، سهولت در تردد به شهر بندرعباس است که متاسفانه با گذشت وعده‌های مکرر در زمینه توسعه حمل و نقل دریایی، همچنان مردم این جزیره با مشکلاتی برای تردد روبرو هستند. 

قرار داشتن در میانه آب و دوری از امکانات خشکی و عدم وجود شناور به طور شبانه روزی برای تردد موضوعی است که جزیره نشینان را با چالش مواجه کرده است.

فرماندار بندرعباس با اشاره به اینکه خدمات‌دهی در حوزه حمل و نقل جزایر محدویت دارد، اظهار کرد: جزیره مانند خشکی قابلیت جا‌به‌جایی مسافر در هر زمان و ساعتی را ندارد.

وی ادامه داد: به همین دلیل افراد باید طبق برنامه خاصی که برای شناورهای عمومی در نظر گرفته شده، اقدام به سفر به جزایر کنند مگر اینکه افراد دارای شناور شخصی باشند تابتوانند هر ساعتی که تمایل داشتند، از طریق شناور تردد کنند.

نصب و راه‌اندازی سیستم شناسایی اتوماتیک و ردیابی شناورها(AIS) در بندر هرمز‌طغیان آفت "کنه نقره‌ای" در باغات هرمزگان / خسارت سنگین آفت به باغ‌های لیمواستاندار هرمزگان: 30 طرح در کارگروه زیربنایی استان هرمزگان به تصویب رسید

عزیزالله کناری با اشاره به اینکه در اواخر سال 97 هرمز از قشم جدا و به بندرعباس الحاق شده است، گفت: دو نوع حرکت دریایی برای جابه‌جایی مسافران از هرمز به بندرعباس و بلعکس در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: در سال‌های قبل از الحاق جزیره هرمز به بندرعباس، اکثر مبادلات تجاری و درمانی اهالی هرمز از طریق بندرعباس انجام می‌شد.

فرماندار در ادامه افزود: بعد از الحاق این جزیره به بندرعباس نیز مردم هرمز جهت انجام امورات اداری و درمانی خود به بندرعباس سفر می‌کنند، به همین دلیل هیچ گونه ارتباط ضروری با قشم ندارند.

کناری با بیان اینکه اکثرا سفرهای مردم هرمز به قشم غیر ضروری است، ادامه داد: برای تردد مردم هرمز، حق شهروندی در نظر گرفته شده که با این حق، کرایه مردم هرمز 9 هزارتومان و برای گردشگران 20 تا 25 هزارتومان است.

وی افزود: شناورهای دریایی زیر نظر بخش خصوصی مشغول فعالیت هستند، شرایط خاص حال حاضر و عدم حضور گردشگران باعث شده تا متاسفانه درآمد حاصل از جابه‌جایی مسافران به شدت کاهش یابد.

فرماندار گفت: در روزهای قبل از شیوع ویروس کرونا، تعداد مسافران به حدی بود که شناور به محض تکمیل ظرفیت حرکت می‌کرد، اما در حال حاضر که گردشگر و مسافر نیست شناورهایی که ظرفیت جا به جایی 100 تا 200 مسافر را دارند، اکثر روزها با نصف و کمتر از نصف ظرفیت خود مجبور به حرکت به سمت جزیره هستند.

وی خاطرنشان کرد: شناوری که با بیست مسافر حرکت می‌کند قطعا درآمد حاصله از جا‌به‌جایی به میزانی نیست که هزینه‌های جاری آن شناور را تامین کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از تسنیم، با توجه به عدم وجود امکانات در هرمز و اجبار اهالی این جزیره در سفر به مرکز استان توسعه شناورهای دریایی توسط مسئولان و رفع موانع تردد اهالی این جزیره در ساعات مختلف از اهمیت بالایی برخوردار است و مشکل تردد مردم جزیره نیز قطعا با توجه بیشتر مسئولان و همکاری آنان در این زمینه مرتفع خواهد شد.

گزارش از نعیمه صلواتی‌نیا

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.