تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 24951
تاریخ : ۲۰ مهر, ۱۳۹۹ :: ۱۳:۴۰
معلمان و دانش‌آموزان در تراز تمدن نوین اسلامی باشند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، علیرضا عباسی پیش از ظهر یکشنبه در جلسه شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش استان البرز با بیان اینکه باید نگاه دینی به تعلیم و تربیت داشته باشیم تا بتوانیم جایگاه معلم را به درستی بشناسیم، اظهار کرد: متأسفانه در کشور ما آن‌طور که باید و شاید به مدارس و فرهنگیان توجه نشده است.

وی با بیان اینکه در هر فردی که در رأس حوزه آموزش و پرورش قرار می‌گیرد باید این نگاه وجود داشته باشد که نسل ۲۰ سال آینده را تربیت می‌کند، تصریح کرد: دانش‌آموزان در مدارس، ۱۲ سال آموزش می‌بیند و به دانشگاه می‌روند و طی ۱۶ سال بعد در حوزه مدیریت و کارشناسی حضور خواهند داشت.

آموزش و پرورش از بحران آموزشی در کشور جلوگیری کرد

نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس با قدردانی از تلاش آموزش و پرورش در ایام شیوع کرونا بیان کرد: آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها و به تبع آن سیستم آموزشی از حوزه‌هایی بودند که تحت تأثیر کرونا قرار گرفتند اما توانستند با شرایط موجود سازگار شده و با یک به‌روزرسانی از بحران آموزشی جلوگیری کنند.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته و امسال را با شرایط کرونایی سپری می‌کنیم، تصریح کرد: در این راستا باید جهادی عمل کنیم تا تبعات ناشی از این بیماری را به حداقل برسانیم، البته این امر در سیستم آموزش و پرورش از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

سیستم آموزشی کشور نباید به خاطر آموزش‌های مجازی دچار روزمرگی شود

عباسی با اشاره به اینکه نباید سیستم آموزشی کشور به دلیل وجود شبکه شاد و آموزش از طریق رسانه ملی به روزمرگی برسد، گفت: باید بدانیم که این کار حداقلی است و بر این اساس باید بیش از پیش تلاش کنیم.

وی با تأکید بر اینکه باید به عنوان افسران پیشرفت کشور تلاش کنیم تا پایه‌های دانش‌آموزی محکم شود، عنوان کرد: در این راستا باید کار مضاعف انجام شود حتی معلمان ما از زمانی که در مدرسه حضور داشتند باید بیشتر تلاش کنند.

نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس بیان کرد: امروز با دولت، جامعه و تمدن نوین اسلامی مواجه هستیم و باید بدانیم با تراز تمدن اسلامی پیش می‌رویم و بر این مبنا معلمان و دانش‌آموزان نیز باید در این تراز باشند.

برنامه‌محوری را در دستور کار قرار دهیم

عباسی با بیان اینکه فعالیت در آموزش پرورش باید بنیادین باشد، تصریح کرد: باید با برنامه‌محوری مسائل را به درستی رفع کنیم، این امر در هشت سال دفاع مقدس ظهور و بروز عینی داشت، امروز نیز رسالت ما برای تعلیم و تربیت آینده‌سازان کشور کمتر از آن دوران نیست.

وی با بیان اینکه باید دانش‌آموزی در تراز انقلاب و تمدن اسلامی تربیت کنیم، متذکر شد: دانش‌آموز باید تعهد و مسئولیت‌پذیری در خود و دیگران ایجاد کند که لازمه آن این است که دانش‌آموزان با معنویت و آشنایی با امور دینی تربیت شوند تا بتوانند روحیه‌ای خلاق و آفریننده داشته باشند.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.