تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : اقتصادی
شماره : 23552
تاریخ : ۲ مهر, ۱۳۹۹ :: ۱۳:۱۱
عده‌ای از دانشجویان دانشگاه هرمزگان به کامپیوتر و اینترنت دسترسی ندارند

علیرضا صالحی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص عدالت آموزشی گفت: در حالی که رسالت دانشگاه‌های دولتی، برقراری عدالت آموزشی است، اما در این برهه این اصل نادیده گرفته شده است. با توجه به اینکه آموزش دانشجویان در سال تحصیلی جدید به صورت مجازی شروع شده، این نوع آموزش به سبب فراهم نبودن زیرساخت‌های لازم، مشکلات بسیاری را برای دانشجویان فراهم آورده که می‌توان به عدم تعامل کافی دانشجویان و اساتید با یکدیگر، کیفیت پایین تدریس دروس توسط اساتید، هزینه‌های اینترنت و... اشاره کرد.
صالحی افزود: یکی از دغدغه‌های دانشجویان مناطق محروم و روستاها، عدم برخورداری از امکانات لازم برای ورود به سامانه آموزش مجازی و برخورداری از اینترنت است به همین علت می‌توان گفت که به جهت عدم دسترسی یکسان دانشجویان به امکانات و فناوری با چالش روبه‌رو هستیم و عدالت در آموزش هم به نوعی برقرار نیست.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان ادامه داد: علاوه بر دردسر‌ها و مشکلات دانشجویان در آموزش مجازی، دغدغه دانشجویان در برگزاری امتحانات میان ترم و پایان ترم، تعیین تکلیف برگزاری کلاس‌های عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی، موضوع حذف ترم و شهریه است که مسئولان باید در این زمینه پاسخگو باشند.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین گرچه در کنار تمام مشکلات، آموزش دانشجویان در بستر فضای مجازی در حال انجام بوده و به نوعی آموزش تعطیل نیست، اما باید دید با وجود این مشکلات آیا خروجی کار هم قابل قبول است و آیا همگان امکان دسترسی و استفاده از این بستر را دارند و برای افرادی که در این مسیر با مشکلات مختلف روبه‌رو هستند چه تمهیداتی اندیشیده شده است.
صالحی اضافه کرد: همچنین باید پرسید، در زمینه آموزش دانشجویان در مناطق محروم و روستا‌ها که دسترسی به اینترنت و یا سامانه آموزش مجازی دانشگاه ندارند، امکانات و تجهیزات ویژه‌ای در اختیار آن‌ها قرار خواهد گرفت؟   امکان برگزاری کلاس‌های آموزشی برخی از دروس به صورت مجازی وجود ندارد وی تاکید کرد: دانشگاه هرمزگان تقریبا دارای ۶۰۰۰ دانشجو است که قریب به یقین از این تعداد دانشجو، ۱۰۰۰ نفر دسترسی به کامپیوتر و اینترنت ندارند. عدم پوشش و دسترسی عده‌ای از دانشجویان به اینترنت، هزینه بالای آن در این برهه از شرایط اقتصادی و عدم آشنایی صحیح اساتید با این نوع آموزش از جمله مشکلاتی است که دانشگاهیان با آن مواجه هستند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان ادامه داد: رشته‌های فنی مهندسی، علوم پایه، کشاورزی نیاز به کلاس‌های عملی دارند، اکثر دروس تئوری با عملی مکمل هم هستند که نیاز به استفاده از امکانات دانشگاه دارند و امکان برگزاری این کلاس‌ها به صورت مجازی وجود ندارد.
وی یادآور شد: تمام موارد مذکور نشان دهنده نبود عدالت آموزشی است؛ در حالی که رسالت دانشگاه‌های دولتی برقراری عدالت آموزشی است. لازم است ویروس کرونا کنترل شود و تمام موارد بهداشتی نیز از سوی دانشجویان و دانشگاه رعایت شود. تا زمان مدیریت این بیماری نباید دانشگاه‌ها باز شوند و حفظ سلامت روانی و جسمانی دانشجویان بر هر چیز دیگری حتی آموزش در اولویت قرار دارد.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.