تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 23530
تاریخ : ۲ مهر, ۱۳۹۹ :: ۱۲:۱۸
تعداد دارالقرآن‌های خراسان رضوی متناسب با جمعیت دانش‌آموزی نیست

- اخبار استانها -

علی مهدوی‌خواه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: یکی از الزامات در حوزه آموزش و پرورش خراسان رضوی افزایش تعداد دارالقرآن‌ها است زیرا تعداد فعلی متناسب با جمعیت دانش آموزی استان نیست.

رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به تحصیل حدود یک میلیون و 300 هزار دانش‌آموز در خراسان رضوی بیان کرد: تعداد دارالقرآن‌های فعال در ادارات آموزش و پرورش استان، باید به 94 مورد ارتقاء یابد و تعداد فعال فعلی، 47 مورد است.

مهدوی‌خواه گفت: دارالقرآن‌های فعال در آموزش و پرورش خراسان رضوی در حال حاضر دو ماموریت تخصصی و عمومی را به عنوان کارویژه‌های خود دنبال می‌کنند و در راستای بهبود کمی و کیفی عملکرد مطالبه و ظرفیت افزایش تعداد دارالقران‌ها را داریم.

نتایج پانزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن اعلام شدمعنای عبارت قرآنی بالای سر رهبر انقلاب در دیدار با رزمندگان دفاع مقدس+عکسچند برش از زندگی مجید سوزوکی واقعی/ اوباشی که با شنیدن صوت قرآن، یک شبه متحول شد

وی خاطرنشان کرد: قرآن آموزان دانش آموز ما در این مراکز و تحت نظر مربیان برجسته به مهارت‌های قرآنی مسلط می‌شوند و حضور مربیان متخصص قرآنی سبب شده تا خراسان رضوی از این حیث در سطح استان ممتاز باشد.

رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: یکی از مهمترین موانعی که در مسیر توسعه دارالقرآن‌ها داریم این است که باید فضای فیزیکی مناسبی که در شان این اقدام باشد در اختیار داشته باشیم تا تعداد مشخصی از دانش‌آموزان بتوانند از این فضا و آموزش‌ها برخوردار شوند.

مهدوی‌خواه گفت: از سوی دیگر توسعه دارالقرآن‌ها براساس آئین‌نامه موجود براساس کمک‌های مردمی صورت می‌گیرد و خیرین در این حوزه نقش بارزی دارند و چندان قائل به اختصاص اعتبارات دولتی نیست.

وی ادامه داد: دارالقران‌ها مهمترین مراکز برای پیگیری و برنامه‌ریزی فعالیت‌های قرآنی و جریان‌سازی در این حوزه هستند.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.