تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : شهرستانها
شماره : 23257
تاریخ : ۳۰ شهریور, ۱۳۹۹ :: ۱۲:۲۸
بلاتکلیفی مردم بندرعباس؛ از حفاری‌های گاز تا نقاط آبگیر

رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: از نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس که در جهت مطالبه‌گری گام برداشتند تشکر کرده و از سایر نمایندگان نیز چنین توقعی داریم، از آقای مرادی که مطالبه‌گری را به بحثی فراتر از شهرداری رساندند تا جایی که در جایگاه مدیران رده بالای استانی به خصوص در صنایع بزرگ از نیروهای بومی استفاده شود، تشکر می‌کنم.

اسلام باوقار افزود: از نمایندگان مجلس می خواهم به مطالبه گری خود ادامه دهند و نمایندگان شورای شهر نیز در کنار آنان خواهند بود، جوانان استان ما بسیار توانمند هستند و باید از این ظرفیت باید در مدیریت صنایع غرب بندعباس استفاده شود.

رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در ادامه تصریح کرد: دستگاه های اجرایی مختلف، حفاری هایی در سطح شهر انجام داده و مشکلات بسیاری را برای مردم به وجود آورده اند که باید مورد بررسی شهرداری قرار گیرد.

باوقار افزود: در برخی پروژه ها پیمان کاران نخاله های خود را جمع آوری نکرده اند که باید رسیدگی شود، کلیه پروژه های شهرداری باید با مناقصاتی آزاد برای همه پیمانکاران آغاز شوند.

اسماعیل بواشه، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در این جلسه گفت: درست است که باید از گازکشی شهر خوشحال باشیم اما باید ملزوماتی در زمینه حفاری ها رعایت شود. باید تمهیداتی اندیشیده شود که خللی در کار و زندگی مردم ایجاد نشود.

فیصل دانش، نایب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس اظهار کرد: متاسفانه مدیریت واحد شهری در کشور نداریم و هر اداره ای وزارت خانه و دولتی جداگانه دارند و اجرای همزمان پروژه های آنان بخصوص حفاری ها مشکلاتی برای مردم ایجاد می کند.

وی افزود: از همکارانم در شورا و شهرداری می خواهم ابتدا پروژه ها را تمیز تحویل بگیرند و بعد امضا کنند.

آبتین امیری، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در این جلسه گفت: هرگاه حفاری ها توسط نهادهای مختلف در سطح شهر انجام می شود شاهد مشکلات بسیاری هستیم. ما دوست داریم خلاف دنیا عمل کنیم، دنیا به سمت مدیریت جامع شهری رفته و ما کار خود را انجام می دهیم.

وی افزود: نهادهای فرادست نیز از وضعیت پیش آمده ناراحت هستند چرا که موجب ناراضایتی مردم شده و از طرفی مسبب مشکلات پیش آمده نیز هستند. با توجه به حساسیتی که در این زمینه وجود دارد معاونت عمرانی شهرداری مشئله حفاری ها را جدی بگیرد.

کیانوش جهانبخش، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در این جلسه گفت: خسارتی که امروز کشور به دلیل عدم وجود مدیریت شهری تحمل می کند بیشتر از تحریم هاست. بیشتر گلایه ای مردم از مدیریت شهری است و این نشان می دهد که فهم مردم در این مسائل از بسیاری از نمایندگان مجلس بیشتر است.

وی افزود: در سال اول شورای پنجم از دستگاه های حفار دعوت کردیم و قرار شد قبل از هر اقدامی نشستی با شهرداری داشته باشد. باید بپذیریم ناهماهنگی دستگاه ها مشکلاتی به وجود آورده و بیت المال و مردم را متضرر کرده است.

مجید عسکری زاده، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس، نیز در این جلسه اظهار کرد: از شهرداری انتظار داریم درخصوص اطلاع رسانی پروژه های رها شده در بندرعباس اقداماتی انجام دهد چرا که تبدیل به نقاطی حادثه خیز شده و مشکلاتی برای مردم ایجاد کرده است.

وی افزود: در خصوص حفاری های سطح شهر بندرعباس نیز باید جلوی درب منزل مدیران دستگاه های حفار، حفاری هایی انجام شود تا شاید بتوانند مردم را درک کنند.

احمد عامری سیاهوئی، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در این جلسه تصریح کرد: زمان تست حفاری های شرکت گاز طولانی است که باید کاهش داده شود، ترمیم نوارهای حفاری در برخی مناطق استاندارد نیست، در بررسی و رفع مناطق حادثه خیز باید تسریع صورت بگیرد.

وی ادامه داد: یک مشاور عمرانی متخصص برای معاونت عمرانی می تواند بسیاری از کارها را تسهیل کند. نام سردار سلیمانی را در هیچکدام از پروژه های شهرداری نداریم. البته باید پروژه ای در خور ایشان باشد. نظر همکارانم در کمیسیون فرهنگی نیز در این زمینه مثبت است.

رضا حیدری زاده، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در این جلسه گفت: کارمندهایی که در واحدهای عمرانی شهرداری هستند بیشتر از کارگرها هستند و از این رو تقاضا دارم در این زمینه تمهیداتی اندیشیده شود چرا که بسیاری از پروژه ها عقب مانده اند.

وی افزود: برخی کانال های آب به دلیل آب راکدهایی که ایجاد کرده برای مردم نارضایتی به وجود آورده است. رواق جنوبی بازار بندرعباس نیز در حال فروریختن است که باید اقدامات لازم در این زمینه صورت بگیرد.

فرزانه آرامش، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در این جلسه گفت: آرامش شهروندان برای ما از همه چیز مهمتر است که متاسفانه این آرامش با حفاری های صورت گرفته توسط دستگاه های حفار دچار خلل شده است.

وی افزود: معاونت عمرانی برای رضایت شهروندان باید نظارت خود را افزایش دهد.

حسین بازماندگان، سرپرست معاونت عمرانی و زیربنایی شهرداری بندرعباس نیز در این جلسه بیان کرد: در خصوص حفاری های سطح شهر توسط دستگاه های اجرایی، در سال های اخیر بحث گازکشی استان مطرح است که مجوزهای لازم از شهرداری گرفته شده تا بتواند اعتبارهای لازم را اخذ کند.

وی ادامه داد: فشارهایی از جهت عمرانی به مردم وارد می شود اما باید این فشارها را تحمل کنیم تا آینده خوبی در زمینه گاز داشته باشیم. ترمیم نوار حفاری در قرارداد شهرداری است و با ۵ پیمانکار قراردادهایی بالغ بر ۷ میلیارد تومان منعقد شده است که شروع کار آن با وقفه همراه بود و نارضایتی هایی به وجود آمد که سعی کردیم با اضافه کردن پیمانکار این فاصله زمانی بین حفاری و ترمیم نوار حفاری را کمتر کنیم.

بازماندگان تصریح کرد: اگر به سمت مدیریت جامع شهری برویم مشکلات به حداقل خود می رسند. غیر از مشاور و نظارت دستگاه های حفار، نواحی و مناطق و معاونت عمرانی برای هر قسمت حفاری ناظر مشخص کرده ایم. تمام موارد فنی و ترافیکی را از دستگاه های حفار می خواهیم چرا که این حفاری ها خود را در بارندگی ها نشان خواهند داد.

وی در ادامه اظهار کرد: در زمینه پروژه‌های عمرانی شهرداری بندرعباس۵۰۰ میلیارد تومان قرارداد باز داریم. تقاطع غیر هم سطح قدس، بلوار ۴۵ متری پردیس و پل روبروی خور شیلات (شهدای نایبند)، ساختمان منطقه یک، بلوار ساحلی، سالن ورزشی یاسمین، فاز اول و دوم بلوار ساحلی شرقی، تقاطع غیر هم سطح پیامبر اعظم، تقاطع مهرگان، کتابخانه پارک دباغیان، ساختمان معاونت های شهرداری، زیرسازی و آسفالت منطقه یک و دو، کانال دفع آب میدان ۱۲ فروردین،  از جمله این پروژه هاست که بسیاری از آن ها قبل از پایان سال ۹۹ به بهره برداری می رسند.

وی افزود: در خصوص نقاط آبگیر در دو ماه گذشته در هر منطقه ۳ تا ۴ نقطه بحرانی را رسد کرده و نقشه هایی تهیه کرده و به مناطق ارسال کردیم، بررسی نقاط آبگیر در بلوار ناصر، خور کشاورز، خیابان دانشمند، محدوده اقواف، محله مینابی ها، انتهای آزادگان و ... انجام شده و در مرحله مناقصه و اجرا هستند.

بازماندگان گفت: متاسفانه در زمان ورود پیمانکاران پروژه بازار بزرگ بندرعباس، بازاریان با ما همکاری نکردند و اجازه ورود ندادند. این قرارداد مشمول ماده ۴۸ و در جلسه ای موضوع کل بازار مطرح شد که اگر بازاریان آمادگی همکاری داشته باشند، می توانیم در خصوص جذب سرمایه گذار اقداماتی انجام دهیم.

وی تصریح کرد: در مناطق هیچ مناقصه محدودی انجام نمی دهیم و همه مناقصات عمومی هستند. هیچ پروژه ای را نیز بدون مناقصه شروع نخواهیم کرد.

بازماندگان گفت: باید پروژه هایی که آغاز شده اند به پایان برسانیم و همه دستگاه های مربوطه باید با ما همکاری لازم را داشته باشند.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.