تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 22936
تاریخ : ۲۶ شهریور, ۱۳۹۹ :: ۱۷:۰۴
تدوین ۵۳ برنامه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برای ۴ شهرستان مرزی خراسان جنوبی

محمدرضا حسنی مقدم، امروز چهارشنبه ۲۶ شهریور در نشست کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ، که در سالن اجتماعات آموزش و پرورش استان، برگزار شد، اظهار کرد: کمیته فرهنگی خشت اول و زیر ساخت مستحکمی برای سایر کمیته های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از ایسنا، رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی، فقر اقتصادی و معیشتی را یکی از عوامل بروز آسیب های اجتماعی دانست و تصریح کرد: قریب ۲۰۰ هزار نفر از  مردم خراسان جنوبی، از برنامه ها و تولیدات الکترونیکی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بازدید کردند.

وی، با بیان اینکه شیوع کرونا برنامه‌های میدانی این شورای در فضای حقیقی را با کندی مواجه ساخت، بیان کرد: به همین خاطر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با استفاده از بستر فضای مجازی و شبکه های اجتماعی برنامه‌های آگاهی بخش و آموزشی خود را اجرا می‌کند.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با بیان اینکه همیشه پیشگیری مقدم بر درمان است، بیان کرد: همه اعضای کمیته فرهنگی پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر موظف هستند با پیشنهاد طرح های علمی، کاربردی و در عین حال فرهنگی در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی مشارکت داشته باشند.

حسنی مقدم، آماده بودن را شرط اول رسالت خطیر مبارزه با مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی است که لازمه آن طراحی، تدوین و اجرای برنامه‌های جامع فرهنگی با استفاده از روش‌های نوین آموزشی در بستر فضای مجازی است.

محمدعلی واقعی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز گفت: در تابستان امسال نزدیک ۵۰ محتوای علمی، آموزشی و انیمشین در راستای مبارزه با آسیب های اجتماعی در این اداره کل تولید و در شبکه شاد برگزاری شده است.

وی اظهار کرد: کمیته فرهنگی پرچمدار مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مدارس استان است.

وی با بیان اینکه یکی از راه‌های حل مسائل آسیب‌های اجتماعی توجه به مقدمه‌های نظری است، افزود: علت وجود آسیب‌های اجتماعی از دو نگاه دینی و نظری، متفاوت است.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، توجه و نگاه ویژه به آموزه‌های دینی در نظام تعلیم و تربیت اسلامی را رمز موفقیت در کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و تصریح کرد: دستگاه‌ تعلیم و تربیت با طراحی و تدوین یک نقشه راه واحد و استفاده از روش های نوین آموزشی در بستر فضای مجازی به دنیال الگو سازی برای کودکان، نوجوانان و جوانان دختر و پسر دانش آموز است تا از این رهگذر ایشان را در برابر توطئه‌های ضد فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی بیمه نماید.

رئیس کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با اشاره به نقش اولیا در کاهش آسیب‌های اجتماعی بیان کرد: استفاده از ظرفیت سمن‌ها در مسیر مبارزه با آسیب‌های اجتماعی و کاهش آن مهم است.

واقعی یادآور شد: آسیب اجتماعی تنها اعتیاد نیست، بلکه در همه زمینه‌ها آسیب‌هایی وجود دارد که سلامت جسم، روان، فکر و اندیشه دانش آموزان را تهدید می‌کند که معلمان و مدیران مدارس به طور شبانه روز با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

انتهای پیام 

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.