تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 22332
تاریخ : ۲۰ شهریور, ۱۳۹۹ :: ۱۰:۲۷
فعالیت 2 هزار ورزشکار کردستانی دارای بیمه در تکواندو/چهره‌های قهرمان تکواندو استان تک‌مدال هستند

صادق جمالی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: آموزش کوچینگ، هان‌دانگ و نمایش فرم و زیبایی‌ها از آموزش‌های ورزش تکواندو است.

رییس هیات تکواندو استان کردستان یادآور شد: با بهره‌گیری از مربیان و مدرسان تیم ملی و اساتید متخصص، تیم ورزش در استان و هماهنگی دانشگاه‌ها این آموزش‌ها ارائه می‌شود.

وی مقوله استعدادیابی را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در راستای استعدادیابی و پیکربندی تخصصی تکواندو هستیم، با بهره‌گیری از اساتید مجرب و با همکاری آموزش و پرورش بخش پیکرسنجی، افراد مستعد در تکواندو شناسایی می‌شوند.

جمالی بالا نبودن سطح علمی مربیان را از مشکلات بخش تکواندو آقایان دانست و راه‌اندازی نهضت آموزش را یکی از اولویت‌های خود عنوان کرد.

وی افزود: باید به این خودباوری برسیم که جامعه مربیان و قهرمانان می‌توانند در سطح ملی ، آسیایی و جهانی بدرخشند.

به گفته رییس هیات تکواندو استان کردستان، چهره‌های قهرمان تکواندو استان تک مدال هستند.

وی اظهار کرد: شهریور امسال ۵۰ نفر از مربیان سنندج با بهره‌گیری از مدرسان رسمی فدراسیون از آموزش‌های علمی بهره‌مند شدند.

وی ادامه نهضت آموزش را جز برنامه‌های امسال عنوان کرد و افزود: راه‌اندازی لیگ استانی و شرکت در لیگ منطقه‌ای، برگزاری اردوهای مشترک تمرینی با استان‌های موفق در تکواندو جز برنامه‌های مهم هیات در سال جاری است. 

جمالی تعامل با آموزش و پرورش را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: در این راستا با آموزش و پرورش، هلال احمر و امور جوانان و سپاه تفاهم‌نامه در راستای بهره‌گیری از ظرفیت این ادارات منعقد شده است.

رییس هیات تکواندو استان توسعه و گسترش تکواندو را جزو اهداف مهم هیات تکواندو استان برشمرد و نبود اسپانسر و حمایت از سوی بخش خصوصی را از دلایل عدم ترقی این ورزش دانست.

جمالی با بیان اینکه موفقیت در تکواندو می‌تواند زمینه ارتقا در بخش قهرمانی را فراهم کند، لازمه قهرمانی‌شدن را حضور در لیگ‌های کشوری و منطقه‌ای عنوان کرد.

به گفته وی، هم اکنون خانه تکواندو در شهرستان سنندج دایر است و خانه تکواندو مریوان نیز در حال احداث است.

وی شهرستان‌های بانه، دیواندره، سقز، بیجار، سنندج، مریوان، قروه و دهگلان را جزو شهرستان‌های فعال و شهرستان‌های سروآباد و کامیاران جز شهرستان‌های غیرفعال در تکواندو ذکر کرد.

رییس هیات تکواندو استان کردستان افزود: در شهرستان‌ها با توجه به المپیکی و علمی بودن تکواندو مشکلی وجود ندارد.

 وی همچنین افزود: هم‌اکنون ۲ هزار بیمه شده در رشته تکواندو استان فعالیت می‌کنند.

جمالی با اشاره به حمایت هشت میلیون تومانی ورزش و جوانان به تکواندو استان گفت: بخشی از این اعتبارات در بخش عمران، بخشی به زیرساخت‌ها و نرم افزار اختصاص یافته است و مابقی در جهت کمک به مربیان برای شرکت در برگزاری کلاس‌های سالانه هزینه شده است.

وی اظهار کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا و صدور دستور العمل ستاد ملی و استانی کلاس‌های تک‌ با ظرفیت پایین برگزار می‌شود.

جمالی افزود: هم اکنون رشته تکواندو در بخش پمسه فعال است و ورزشکاران به صورت انفرادی فعالیت می‌کنند.

وی یادآورشد: در دوران کرونا دوره‌های فرهنگی و آموزشی تکواندو به صورت مجازی برای مربیان و داوران  با همکاری فدراسیون برگزار شده است.

به گفته رییس هیات تکواندو استان کردستان، تاکنون ورزش و جوانان ۲۵ میلیون ریال به مربیان آسیب دیده از کرونا کمک کرده است.

وی یادآور شد: از سال ۸۸ تاکنون تحولاتی در ورزش تکواندو استان ایجاد شده است، حضور قهرمانانی مانند لطفی‌پور، صفری، پارسانژاد و سایر قهرمانان موجب گسترش این رشته در استان شده است.

به گفته جمالی، در سال‌های گذشته به دلیل کمبود‌های زیرساختی و علمی و کمبود اعتبارات کردستان از کرسی قهرمانی جا مانده است.

وی یادآور شد: هم اکنون فدراسیون ایران به عنوان برترین فدراسیون جهان معرفی شده است.تکواندو رشته‌ای رزمی و یکی از ورزش‌های المپیکی و مدرن محسوب می‌شود شامل بخش‌های گوناگون پمسه، هان مادانگ و کیو روگی است.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.